Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Başakşehir tur atlar böyle biterse

Turu Atlatıp Avrupa Ligi Gruplarına Katılır

Deplasman Gol Artısı Sevilla da. Onlar Şuan Tur Atlar. Karşılıklı 1 er Golde Uzar

• quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Başakşehir tur atlar böyle biterse

Turu Atlatıp Avrupa Ligi Gruplarına Katılır

Deplasman Gol Artısı Sevilla da. Onlar Şuan Tur Atlar. Karşılıklı 1 er Golde Uzar

butun kaleci volkanlar, balik mi anlamadim. Volkan o sacma gollerden birini yemeseydi su anda sevillaya 2 gol gerecekti.
  • Başakşehir böyle oynarsa 3-0 yener

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan İnler girerse gol yer Başak.

• Gruplara katilmak gruptan cikmaktan daha buyuk basari

• Turk tarkimlarinin en buyuk zaafi, ver kac paslari engelliyememesi ve bu paslarin sonunda defans arkasina sarkan forvetlerin gol atmalari.

gelistiremedik su pas olaylarini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Gruplara katilmak gruptan cikmaktan daha buyuk basari

Daha kolay takım gelse belki de şu an garantiydi gruplae

• quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

ilk yari gol yemeden kaparsa, sansini %30 lardan %40 lara cikarir Basaksehir,daha guven dolu olarak ikinci yariya cikarlar.

%30 geldi. 55. dakikaya kadar yemezse %40 i asar Basaksehirin sansi.
  • O degilde Başakşehirin defansında ki atamah denilen saatli bombayı bir tek ben mi farkettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

O degilde Başakşehirin defansında ki atamah denilen saatli bombayı bir tek ben mi farkettim ?

sag bekleri de cok sorunlu geldi bana.

volkan yerine duzgun kaleci alsalar bu kadar kolay gol yemezlerdi son iki elem maclarinda. resmen felaket guldur guldur bilal cakmasi kaleci.
  • Basaksehir turu gecer mi gecmez mi bilmem ama 1 gol daha atacak.

• justaprogrammer J kullanıcısına yanıt
    Birde şu ayrıntı var inşallah Gökhan İnleri almaz hoca sahaya, alırsa tur gider %100
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ön libero da oynasa ayağı çok düzgün bir oyuncu ben geçen sene beğeniyordum. Abdullah Avcı mecburiyetten stoperde oynatıyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Birde şu ayrıntı var inşallah Gökhan İnleri almaz hoca sahaya, alırsa tur gider %100

ayaga paslar onemli bu maclarda. sevillanin bizden farkli tek yaptigi ver kac ile iyi aralara sizmasi ve bos alanlara kacmasi. bizdekiler sadece izliyor ve bosa kosuyorlar. orta alana diri ve top yapan adam lazim bence. gokhan inler i izlemedim. ama kerim frei bence atilacak ikinci golden sonra etkili olacaktir. elia gibi hizli kanat oyuncusunun yaptiklari ortada. cok saglam takim yapmis abdullah avci. karabuk maci tamami ile aldatmaca. bence ibb bu maclardan sonra 20 macta 1 mac kaybeder. normalde cok guzel ver kac paslar yapiyor ibb ama nedense bu macta cekiniyor. hata yapmak cok riskli sonucta.

• Ya bu ne arkadaş şmp ligi Sevilla yı elicek Başakşehir tek bir kanal bile program yapmamış mahalle takımı östrduns nasıl yazıldığını bile bilmiyorum 7.ön eleme mi nerdeki maç için program ayırıyor kanallar Başakşehir için yapmıyorlar nasıl gelişecek bu kulüpler illa Gs fb bjk mi olacak

• Sevilla turu bırakmaz diyorum ben

• Yalnız Başakşehir turu Sevilla yı elerse fenerli futbolcular intihar ederler heralde. Gerçi yok yaa nerde onlarda o yüz.

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Biraz umutlu olalım futbolda her şey olabilir

• Adebayoru 70. dk ya kadar bu sekilde oynatip mevlut erdincle beklemedikleri yerden vurabilir

Bizim sag bek biraz bos kaliyor ama visca falan idare ediyor, cok riskli bolge

Hakemin 2 kez sari kart cikarmasi lazimdi

1 tane daha gol atmamiz lazim ama adamlarda ispanyol buffalosu gibi baski yapiyor

Clichy ve elia ya bakar bu mac

Visca kendi kanadinda zorlaniyor git gel yapmaktan

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.