Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen knk gidip 0 çekmekte vardı yada daha kötüsü en son ps2 zamanında gitmek vardı sende haklısın.
  • Bütün futbolcularımıza teşekkür ederim iyi oynadılar ama hakem 1 dk fazladan vermesi gerekirken yardım dk verdi. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bir de Emre'nin pozisyonu çok kritikti. Yıllarca oynadığı takımlarda serbest vuruşlardan , penaltılardan ve hatta kornerlerden 2-3 kere direk kaleye gol atan bir futbolcunun direkte patlayan topu çok kötü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 22 Ağustos 2017; 23:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldüm o direkte ama uefa başakşehir için daha iyidir diyerek kendimi teselli ediyorum .
  • Helal olsun Başakşehir'e. Böyle oynasınlar uefa'da çeyrek finali görürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan Arıkan 2-2 dediğinde 2008 Çek maçına gittim bir an

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Burda bile nefret kusuyorsun senin gibi tipler tutmasın başka takım lütfen, işinize gelince ah be başak, Emre kavga ederken saydırıyordunuz Beşiktaş'ın desteğini hiçbirimiz istemiyoruz laf da atmayın boş boş, sizin gibi gidip rezil etmediler bizi her cl deneyimlerinde laf sokarken de dikkatli sok.
  • Bu maçı 3-2 yenseydik ilk defa elemelerden Şampiyonlar Ligine katılacaktık ama olmadı. Umarım perşembe günü benim de taraftarı olduğum takım Fenerbahçe 3-0 alır ve Avrupa Ligine katılan 2 takımımız değil 3 takımımız olur.

• İkinci yarı sadece son 10 dakika top oynadı başakşehir.

• Şu mücadele, başarı ve azmi diğer büyük takımlarımızda gösterebilse keşke, kaynak kara deliği büyük kulüplerimiz, para ve destek bu takımlara gelse daha çok başarı görürüz eminim

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    G.Clichy nerede vasattı adam 3-4 tane kritik pozisyonu kurtardı. 2.golde hatası büyüktü ama diğer pozisyonlarda iyiydi.

• BlyThe kullanıcısına yanıt
    O turnuvada da Almanya'ya direkten dönen toplarla falan pisi pisine elenmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

G.Clichy nerede vasattı adam 3-4 tane kritik pozisyonu kurtardı. 2.golde hatası büyüktü ama diğer pozisyonlarda iyiydi.

1 kere bile doğru düzgün öne çıkmadı hocam ya . her birebir pozisyonda çalımı yedi . yetmezmi bu durumlar vasat olması için ?

• Abdullah hoca müdahalelerde biraz geç kaldı sanki . birde en büyük hatası elia yi çıkartmak oldu. Dar alanda çok iyi isler yapabilen adamı gitti çıkarttı . kerim girdi ama pek bi varlık gosteremedi

• Aaaah Başakşehir...iyi bir kalecisi olsaydı çok rahat atlardı bu turu...burada da orada da geleni geçeni içeri alınca elendi takım, iyi bir kaleci transferi ve bu oyunla uefa'da yarı finale kadar giderler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Abdullah hoca müdahalelerde biraz geç kaldı sanki . birde en büyük hatası elia yi çıkartmak oldu. Dar alanda çok iyi isler yapabilen adamı gitti çıkarttı . kerim girdi ama pek bi varlık gosteremedi

maçta zaten en tehlikeli adam elia, gitti onu çıkardı, al kerimi, iki kanattan hızla gel işte...maç öncesi tüm hafta iyi hazırlıyor takımı, iyi taktik veriyor fakat maç başlayınca anında reaksiyon gösteremiyor abdullah avcı... bir de kalecin formsuz kaç maçtır, dinlendir ama nerde, inatla oynatıyorlar sonuç 2 maçta da yaktı kaleci...
  • Ahhh volkan yaktın gene başakşehiri neyse sağlık olsun az çok demeden uefada iş yapar bu takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Helal olsun Başşağa. Birileri köy takımlarına yeniliyor. Başak Sevilla ya kıl payı eleniyor

Ne gerek var hocam şimdi bunlara anlamıyorum. Başakşehir turu geçsin diye tüm taraftarlar birleşmişken, kalkıp baska takıma laf sokmaya çalışmak neden yani? Sonra biri kalkıyor şundan 8 yediniz, diğerinden 6 yediniz diye size laf söylüyor ve zorunuza gidiyor.

• Mert Gunok daha iyi bir kaleci Volkandan, ilk macta Volkanın yedigi hatali goller olmasa daha farkli olabilirdi, belki de elenebilirdi yine ama,

Sonucta turu kaybettiren Volkanin ilk macta yedigi basit goller, Mert Gunoku gormek lazim biraz da kalede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ağustos 2017; 0:15:10 >
  • Moralim bozuldu la resmen emrenin frikiğinde gol fiye sıçradım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine volkan hatalı bence takımın defansıda beğenmedim bide isteyince oynarız gibi bir havaları vardı yani bastırsalardı daha fazla alabilirlerdi maçı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.