Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başakşehire yazık oldu ancak gösterdikleri mücadele takdire şayan.aziz yıldırım ve ekibi biraz olsun utanmışlardır diyeceğim ama hiç zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Gökhan Gönül'ün en sevdiğim yanı Caicara'nın pozisyonlarında faul yapıp atağı dudurması. Ye abicim sarıyı ne olacak görüyorsun adamlar bomboş belli ki gol geliyor. Hala topa müdahaleye çalışıyorsun o topu almaya çalştığın adam utanmasa di maria yı kesecek milli takımda yazık oldu vesselam. Attamah yerine sağlam stoper, Babacan yerine de kaleci şart.

Gökhan gönül dedinde,özledik be 77 yi
  • Cengiz'in parası kimin cebine girdi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Full devlet desteği, +999 örtülü ödeneğe rağmen sonuç sol bekte kalas kalede mağara adamı kılıklı, orta sahada çöp mahmut ve çapsız td ile yine sevinemedik. Olmadı

İroni yaptığını farz ediyorum. 300 milyon zarar açıklayan büyük takımlarımızın aksine adamlar kar ediyor. Üzerine 1-2m lik bonservislerle mütevazi kadroyla düşük maaşlarla sevilla gibi bir takıma kök söktürüyor, kıl payı eleniyor. Bugün bjk dahil sevillayı banko geçer diyebileceğim takım yok türkiyede. Emrenin top girse gruplara kalmıştı adamlar. Bu abdullah avcı avrupa liginde son 8'e 4'e kalsın sağlam bir avrupa takımı ister bu adamı benden söylemesi. Eldeki imkanlarla şu futbolu oynatacak teknik direktör bulmak çok çok zor avrupada, hatta imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 23 Ağustos 2017; 16:51:25 >

• Moralim bozuldu akşam girip yazmadım. Harbiden kıl payı gitti tur, o direkten dönen topta bende herkes gibi gol zannettim. Kaleye gidişi bariz goldü çünkü :) Sağlık olsun diyelim. Avrupa liginde en az çeyrek olur inş. Attamah asıl mevkisinde değil chedjou yerinde oynuyor şu an. Normalde pek beğenmiyordum ama sevilla gibi bir rakip karşısında iyi oynadı bence. İleriye top çıkarırken işe yaradı baya. Abdullah avcının bu özelliğini seviyorum. En çöp oyunucunun bile en iyi özelliklerini öne çıkarıyor. Bu oyuncular iyi bir avrupa takımına gitse emre hariç ilk 18'e giremez normalde.

Muhasebecilik yapan renktaşlarımıda hiç anlamıyorum. Bjk ekstra gelecek 5-6m yayın parasına muhtaç değil şu an. Kaldıki toplanacak iyi puanlarla iki takımın doğrudan CL'ye gitmesi gibi tüm takımlarımıza ilaç gibi gelecek avantajlarıda olacaktı.
  • Başakşehiri hiç sevmem bir bjk li olarak ama yinede turu geçselerdi iyi olurdu. Maksat ülke puanı tabikide. Yoksa ne apo avci nede emre gibi futbol teröristi oyuncular umrumda değil. Dünkü sonuç da oldukça başarılı, tebrik etmek lazım...
  • Saat 2 de gerçekleşecek UEFA kura çekimi için muhtemel rakipler torba torba.. Trtspor naklen verecek

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 25 Ağustos 2017; 11:53:26 >
  • Braga
    Ludogorets
    Hoffenheim
    Başakşehir

Salzburg
    Marsilya
    Vitoria
    Konyaspor

iyi kura oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 25 Ağustos 2017; 14:35:54 >
  • Mis gibi grup

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basaksehir lider çıkarsa supriz olmaz

• RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDUhttp://www.ibfk.com.tr/rakiplerimiz-belli-oldu/
    25.08.2017
    UEFA Avrupa Ligi grup kuraları Monaco’daki Grimaldi Forum’da çekildi. Kura çekimi sonunda rakiplerimiz; Portekiz temsilcisi Braga, Bulgaristan ekibi Ludogorets ve Alman takımı Hoffenheim oldu.

Kura çekiminde kulübümüzü Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Faruk Ayvacı, İdari Direktörümüz Mustafa Eröğüt ve İdari Menajerimiz Murat Yaman temsil ettiler.

UEFA Avrupa Ligi Fikstürümüz:

1.maç: İst.Başakşehir & Ludogoretz / 14 Eylül Perşembe 20:00

2.maç: Braga & İst.Başakşehir / 28 Eylül Perşembe 22:05

3.maç: Hoffenheim & İst.Başakşehir / 19 Ekim Perşembe 22.05

4.maç: İst.Başakşehir & Hoffenheim / 2 Kasım Perşembe 20:00

5.maç: Ludogorets & İst.Başakşehir / 23 Kasım Perşembe 22:05

6.maç: İst.Başakşehir & Braga / 7 Aralık Perşembe 20:00

ADEBAYOR’LA 2 YIL DAHA http://www.ibfk.com.tr/adebayorla-2-yil-daha/
    25.08.2017
    Kulübümüz, Sheyi Emmanuel Adebayor ile iki yıl sözleşme uzattı. 31 Ocak 2017 tarihinde takımımıza katılan ve 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Togo’lu dünya yıldızı futbolcumuz, yeni sözleşmeyle birlikte 2020 yılına kadar kulübümüzde kalacak. Yeni sözleşmenin kulübümüz ve Emmanuel Adebayor’a hayırlı olmasını dileriz.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 25 Ağustos 2017; 18:16:52 >

• Guzel mac oldu yeni geldim eve. ozellikle viscanin attigi golde keyiflendim.

1453 baymaya basladi artik , surekli sacma sapan tezahuratlar , tezahuratlara insanlari katmaya calismalar falan.

kasim ayinda askerim , o tarihe kadar butun ev maclarina gitmeye calisiyorum. Hakikaten bu takimi izlemek inanilmaz keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Guzel mac oldu yeni geldim eve. ozellikle viscanin attigi golde keyiflendim.

1453 baymaya basladi artik , surekli sacma sapan tezahuratlar , tezahuratlara insanlari katmaya calismalar falan.

kasim ayinda askerim , o tarihe kadar butun ev maclarina gitmeye calisiyorum. Hakikaten bu takimi izlemek inanilmaz keyifli

Vay hocam, şimdiden hayırlısıyla git gel:)

• quote:

Orijinalden alıntı: diyecekmisin34

quote:

Teşekkür ederim, burger yanına yeni restoran açılmış gördün mü :)

Birde stadın güney cephe tarafındaki dükkanlar aşırı derecede pahalı ya, alternatif nerde yemek yenilir.

• quote:

quote:

quote:

Birde stadın güney cephe tarafındaki dükkanlar aşırı derecede pahalı ya, alternatif nerde yemek yenilir.

fazla yemeyin yakinda askersiniz formunuzu koruyun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Çekirdek çıtlamak isteyenler için doğu üst tribünü açık

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

quote:

quote:

fazla yemeyin yakinda askersiniz formunuzu koruyun :)

Teşekkür ederim, 103 kilodan 85e düştüm ve düşmeye devam ediyorum. Her gün 1 saat ormanda yüksek tempo koşu + 16.000 adım ortalamam var. Sana da tavsiye ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: çar solo gang

Çekirdek çıtlamak isteyenler için doğu üst tribünü açık

Kuzey kale arkası da iyi ama açı kötü :(

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Altsa biraz sıkıntılı

• quote:

quote:

quote:

Burgerın yanına yeni restaurant mı, ismi ne? Bir de güney cephesindeki dükkanlar derken nereyi kastediyorsun hocam

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.