Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmini bilsem zaten burger yanındaki demem.d

Terminalin arkasında ki döner kebapçı lar falan varya onlar diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Yok yani hocam Spike cafe vardı orda zaten, burgerın star tarafında, ondan başka yeni bi tane mi açıldı acaba diye soruyorum, mesafe olarak yakın olarak da o sıralı dükkanlar var yemek yeri olarak, sular vadisinin karşısındaki

• quote:

Orijinalden alıntı: diyecekmisin34

Yok yani hocam Spike cafe vardı orda zaten, burgerın star tarafında, ondan başka yeni bi tane mi açıldı acaba diye soruyorum, mesafe olarak yakın olarak da o sıralı dükkanlar var yemek yeri olarak, sular vadisinin karşısındaki

aynn spike soluna bi mekan daha acilmis , adi aklima gelmiyor simdi .d

o dukkanlar cok pahali ya , durum tavuk doner 7 tl olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

quote:

Orijinalden alıntı: diyecekmisin34

aynn spike soluna bi mekan daha acilmis , adi aklima gelmiyor simdi .d

o dukkanlar cok pahali ya , durum tavuk doner 7 tl olur mu

Kaç olsun? Burada yaşayacaksan alışmalısın. Her şey pahalı burada. Markete gidersen görürsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Kafelerde 3 buçuktan aşağı çay bulan haber versin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: çar solo gang

Kafelerde 3 buçuktan aşağı çay bulan haber versin :)

Böyle hocam 10 yıldır .). Sanırsın Bebek.

• florya da yasiyorum burda bile 5 tl ye yiyebilecegin yerler var. kafelerde caylar 4 tl.

Akp"nin muhafazakar zengin tayfasi orda yasiyor diye bu fiyatlar bence. az daha taraftar yapsin en pahali kombine cikarsa sasirmam :)

• quote:

florya da yasiyorum burda bile 5 tl ye yiyebilecegin yerler var. kafelerde caylar 4 tl.

Akp"nin muhafazakar zengin tayfasi orda yasiyor diye bu fiyatlar bence. az daha taraftar yapsin en pahali kombine cikarsa sasirmam :)

Öyle zaten. Adamı düdüklüyorlar. Önceden ben de Şenlikköy'deydim. Atatürk Ormanı civarı. İyi yerler. Burası da iyi sakin fakat medeniyet görmemiş mahluk dolu.

• quote:

florya da yasiyorum burda bile 5 tl ye yiyebilecegin yerler var. kafelerde caylar 4 tl.

Bu arada burada da Marmaris var onların fiyatları hemen hemen aynı Florya Marmarisle.

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

quote:

Öyle zaten. Adamı düdüklüyorlar. Önceden ben de Şenlikköy'deydim. Atatürk Ormanı civarı. İyi yerler. Burası da iyi sakin fakat medeniyet görmemiş mahluk dolu.

Cumhuriyet caddesine ugrarsan (eski askeriye sokagi) beklerim

• Avcı vs Nagelsman savaşını merak ediyorum. Bakalım Avcı farklı taktik izleyen bir takıma karşı ne yapacak

Hoffenheim zor yenilen takım

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Seyir zevki yüksek maçlar olacak gibi. Başakşehir'de transfer yapılacak mı bu arada ?
  • Şahsen sanmıyorum hocam başka transfer yapılacağını, hem hangi mevkiye yapılacak ki, gerek yok şu an.
  • Hocam Chedjou'nun durumu ne tam olarak bilmiyorum. Eğer ciddi bir sakatlığı varsa bence sağlam bir stoper almalı Başakşehir.
  • Hocam zaten Chedjou sakatlandığo için Da Costayı aldılar, hem Chedjou için 3 ay demişlerdi,yarısı bitti
  • Evet haklısın.Fakat Başakşehir'e daha iyi bir stoper lazımdı bence. Mesela kiralık olarak Mangala yada Abdennour çok iyi olurdu.
  • Bence Chedjou iyi bi tercih, Da Costa için ise daha iyilerini almak için bence kesinlikle uğraşmışlardır ama fiyat performans olarak daha iyisini bulamamışlardır

• Chedjou uefa kadrosuna alınmamış , bence sakatlığı uzun sürecek. Döndükten sonra nasıl oynayacak oda meçhul.

Fb deplasmanına gelen var mı bu arada :) ?
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Tabiki de

• Eskiden almış olduğum fb passo vardı , bugün deplasmandan bilet alayım dedim patladık ev sahibi olarakta alamıyorum

10k kişiye oynuyo fb hala kısıt koymuşlar diğer kartlara Dün arkadaşta soruyordu malatya + fb kartım var nolcak diye , canlı örneği yaşamış olduk .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 7 Eylül 2017; 11:50:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.