Şimdi Ara

İstanbul/Beyazıt Merkezde DevrenBina Sizce Ne Kadareder? Yardım Lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak İstanbul kapalıçarsı beyazıta alanında
    1650 tl ye devletten kiraladıgım yeri şu an devretmek istiyorum yer tarihi eser statüsünde şuan bakıma ihtiyacı var ama su haliylet 7 odası var her odada duşakabin banyo tuvalet dolap yatak televizyon var her oda kira getiriyor toplam binanın aylık getirisi 4850 tl dir 1650 tl kirası var devlete benim her ay bu haliyle 3200 tl net getirisi olan bir yer özel işlerimden dolayı yeri devretmek istiyorum alacak kişi bakım ve tamirat yaptıgında otel eski bir konak oldugu için tarihi yapıda oldugu için güzel bir hal alır turizm destek kredisi bile alınabilinir bu tür avantajları var .(tabiki işten anlayan işi bilen için)

Benim sizlere sorum su olacak bu haliyle bu kadar gelir getiren bir yer devir ücreti olarak ne kadar almalıyım bunun hesabında bana yardımcı olabilirmisiniz.

ayrıca örnek verirsek beyazıtta 8-10 odayla aylık ciddi rakamlar kazananlar var işi bilenler için iyi bir fırsatta olabilir sadece sizlerin fikirlerine ihtiyacım var
    Şimdiden desteklerinizden dolayı teşekkür ederim

karabulut.hamza@gmail.com mailimden bana ulaşabilirsiniz.
    05385714590

Sultanahmet Camisi'ne sadece 850 metre mesafededir.
    Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı otele yürüyerek 15 dakika uzaklıktadır.
    Atatürk Uluslararası Havalimanı ise 16 km ileridedir.
    Sagında ve karşısında oteller vardır.
    Beyazıt Tranway duragına ve Kapalıçarşıya 250 mt mesafededir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totitli -- 14 Ocak 2015; 2:04:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.