Bildirim
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Ben suan Deniz Ulaştırma ve işletme bölümündeyim Bilgide.Sen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam bilgi üniversitesine gideceğim elektrik elektronik bölümü üniversite den santral İstanbulkampusunu bilenler anlatabiliriz nasildir ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bölümünde ingilizce hazırlık zorunlu
santral bi harika yakınındaki yurtlar yurtlar pahalı ama ucuzlarıda var kuştepede zaten ilk yılın eğer hazırlığı atlayamaz isen kuştepedesin -
tamam hocam pm attım bakarsanız sevınrıım başka bigiden olanlar varmı acaba ? -
Bankacılık ve sigortacılık kazandım %75 burslu olarak. İngilizce zorunlu mu derslerin hepsi Türkçe değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: PickPower
Bankacılık ve sigortacılık kazandım %75 burslu olarak. İngilizce zorunlu mu derslerin hepsi Türkçe değil mi ?
2 senelikse turkce
hazirlikta zorunlu degil orada
mecidikoy kustepede olmasi lazm kampusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan..
quote:
Bankacılık ve sigortacılık kazandım %75 burslu olarak. İngilizce zorunlu mu derslerin hepsi Türkçe değil mi ?
2 senelikse turkce
Evet 2 senelik, ingilizce zorunlu değil yani dimi bütün dersleri Türkçe görücem -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan..
quote:
2 senelikse turkce
Evet 2 senelik, ingilizce zorunlu değil yani dimi bütün dersleri Türkçe görücem
ben bölüm hakkında bilgi alırken söylenen oydu, yinede arayıp birde sen teyit edebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X