Bildirim
İSTANBUL BİLİŞİM DEN PLAZMA TV ALMAK NE KADAR GÜVENLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sıfır şeker ..... -
Acaba Ankara'dan da sipariş edebilir miyiz? -
Arkadaşım 2 tane vaio aldı ve hiçbir sorun yaşamadı...Bende onun referansıyla projeksiyon alacağım... -
Aslında aynı çekingenlik ve önyargılardaydım buna istinaden telefonla görüştüm firma ile.Ups kargo ile çalıştıklarını teslimatın kaskolu güvenceli olduğunu yaygın teknik servis ağlarından bahsettiler ve açıkcası ucuzluğunda cazibesine kapılıp samsung A serisi bir ürün aldım.Akşam içimde huzursuzluk olsada sabah ben firmayı arayacakken ürün kargoya verildimi diye UPS kargodan ürün teslimatı için evime geldiler öğleden sonrada servis gelip ücretsiz kurulumunu yaptı.Yiğidi öldür hakkını ver derim ben. -
arkadaşım mailorder yoluyla istanbul bilişimden sony vaio ve projeksiyon cihazı aldı kargolama süreleri süper havalenin ertesi günü kargo arkadaşımın elinde oldu bence gözün arkada kalmasın biz yaşadık gördük problem yok -
valla hocam en garantisi ac telefon yetkılısıyle gorus servısı varmı nerededır kactane servısı var urune nasıl destek verıyo sormadan orenmeden bence hareket etmemek gerek ..
elektronık cıhaz alımlarında servıs bence cok onemlı bışiy ..
yanlız duyduguma gore turkıye capında 200 u askın servısı varmıs benım duyumum ole .. -
git gör görüş fiyatları tekofaksın yarısı ise ürün bozuldğunda çöpe atar yenisini alırsın.ama fiyat değmeyecekse hiç gerek yok kendini sıkmaya, tabiki tekofaks derimgeçenlerde bi müşterinin 42pv70 plazmasında panelde çizikler meydana geldi ürünün yerine 42py70 verdiler acaba bunlarda bunu sağlayacak güçteler mi? hayırlısı olsun her iki taraf için hak eden kazansın -
Selam Arkadaşlar Sizin dediğiniz gibi bende uzun süredir bu firmayı takip ediyorum, yaklaşık 2 haftadır gazetelere falan reklam kampanyaları çıkıyor ve fiyatlar gayet düşük heralde bundan dolayıdır ki rakipleri pek hoşnut olmazlar ve firma hakkında farklı usluplar takınabilirler bu gayet normal gazetede yazdığına göre türkiye çapında 260 tane servisleri falan varmış....Ben ce kendini tatmin konusunda ara bir konuş firma ile onlar daha iyi bilgilendirir. -
Benim düşüncem kendi ithalatlarını yapıp da piyasa da yer edinmeye çalışan firmaların yetkili distribütör/servis lerden çok daha müşteri odaklı çalışacağıdır. Çünkü yaşanacak en ufak problem birkaç kat daha fazla olumsuz düşünce yaratır. Yetkili satıcılar da müşterinin nasılsa kendisine muhtaç olduğu öyle ya da böyle o ürünü almak isteyenin kendilerine geleceği düşüncesi vardır. DÜRÜST çalışacak olanları seçmek kaydıyla tüketicilerin fiyat avantajını sonuna kadar kullanmaları gerektiğini düşünüyorum. Aynı ürüne yetkiliyim diyerek % 50 fazla fiyat istemek bence saçmalık. Sadece bu forumdan takip ettiğim kadarıyla bile bu firma pek çok kişiye fiyat konusunda referans oluyor. Bir düşünsenize bu çeşit firmalar ve yeni Türkiye'ye gelen market zincirlerinin fiyatları olmasaydı biz bu kadar indirimlerden, promosyonlardan yararlanabilir miydik?
-
Çok güvenilir -
safely -
quote:
Orjinalden alıntı: blade_17
git gör görüş fiyatları tekofaksın yarısı ise ürün bozuldğunda çöpe atar yenisini alırsın.ama fiyat değmeyecekse hiç gerek yok kendini sıkmaya, tabiki tekofaks derimgeçenlerde bi müşterinin 42pv70 plazmasında panelde çizikler meydana geldi ürünün yerine 42py70 verdiler acaba bunlarda bunu sağlayacak güçteler mi? hayırlısı olsun her iki taraf için hak eden kazansın
Musteriniz cihazi kendisi mi cizmis gercekten?
Tekofaks kendisi cizse bile degistirmez. Tecrubelerle sabittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgeolun -- 11 Haziran 2008; 17:03:49 >
-
Bence bahsettiği çizikler görüntüde kendiliğinden oluşan bozulmalar. -
İstanbulbilisimin sayfasında garanti ile ilgili açıklamalar var menülere bakın yukarda göreceksiniz..
Gerçi buraya post edelim niye ugrastırıyoruz ki sizi..
http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowGarantiiade
Yukarıdaki sayfaya girin okuyun.
Simdi hersey ortada garanti var istersen iade ediyosun 7 gün içinde daha ne olsun... -
Merak ettim,
Hangi firma şimdiye kadar müşteriyi üzmeden cart diye bu tür bir ürünü hemde anında "al kardeşim hem yenisi hem de daha iyisi" diye vermiştir.???
Var mı böyle olay yaşayan arkadaşlar ???
Varsa valla bilmek isterim, ona göre de marka/firma seçmek isterim.......
Saygılarımla -
panelde çizik nasıl yani panel arızasımı yoksa silmeden kaynaklanan veya bir şeyle mi çizilmiş. eğer panel arızası varsa bunu zaten yasa gereği 2 yıl boyunca cihazı değiştirmesi gerekki istanbul bilişim bunu yapabiliyor.yok tekofaks yapamıyorsa onuda hoş karşılarım. ama panel arızası değilde müşteri ön camını çizmişse bunu hiç bir firma değiştirmez kendimizi kandırmayalım derim. bu firma yetkili ithalatcı bir firma ve direkt son kullanıcıya satış yapıyorlar. tekofaks direkt satmıyor parekende mağazalarına veriyor tabiki mağazalarda kar koymak zorundalar fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. neden mağazadan alıp fazla ödeyeyim ki direkt ithalatcıdan alır az öderim. birde gazete reklamına çıkmışlar 260 teknik servis noktasından bahsediyorlar böyle bir şey olmasa bunu gazetede tam sayfa reklam edemezsin adamı asarlar. bence güvenilir bir firma
quote:
Orjinalden alıntı: blade_17
git gör görüş fiyatları tekofaksın yarısı ise ürün bozuldğunda çöpe atar yenisini alırsın.ama fiyat değmeyecekse hiç gerek yok kendini sıkmaya, tabiki tekofaks derimgeçenlerde bi müşterinin 42pv70 plazmasında panelde çizikler meydana geldi ürünün yerine 42py70 verdiler acaba bunlarda bunu sağlayacak güçteler mi? hayırlısı olsun her iki taraf için hak eden kazansın
-
peki arkadaşlar media markt dan alınırmı lcd yada plazma_?? -
Nedense dönüp dolaşıp istanbul bilişim gündeme geliyor acaba neden ?.......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X