Bilmeyenler icin taksiye binmistim adam maskesiz ve sigara iciyordu 153 e sikayet ettim hatta sordum arabada kamera var diye bakamioz gibi bisi demislerdi. Gelen mesaja bak simdi Başvurunuzda yer alan konu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir; Şoförün araç içinde sigara içmesi ile ilgili olarak; ‘’Bahse konu olan şikayetinize istinaden araç ilgilisinden puan düşümü yapılarak siciline işlenmesi için iletilen şikayetin görüntü ile ispatlı olması gerekmektedir. Şikayetiniz genel denetimlere yön vermesi amacı ile ilgili birime iletilmiştir. Ayrıca; Başvurunuzda yer alan maske konusu İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunmamaktadır. Başvurunuzu gereği ve değerlendirilmesi için istanbul155@egm.gov.tr adresinden veya 155 çağrı merkezinden İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerine iletebilirsiniz. yaw arkadas ben adami ceksem adam odun cikartip bana saldiracak belliki ben nasil kmaeraya cekeyim aracta zaten kamera var ne ise yariyor anlamiyorum. Boyle sacmalik olmaz adamin essekligi yanina kar kaldi resmen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 17 Ağustos 2021; 17:35:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim