Şimdi Ara

İstanbul buyuksehir belediyesinden sikayetime cevap gelmis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmeyenler icin taksiye binmistim adam maskesiz ve sigara iciyordu 153 e sikayet ettim hatta sordum arabada kamera var diye bakamioz gibi bisi demislerdi.

Gelen mesaja bak simdi

Başvurunuzda yer alan konu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir; Şoförün araç içinde sigara içmesi ile ilgili olarak; ‘’Bahse konu olan şikayetinize istinaden araç ilgilisinden puan düşümü yapılarak siciline işlenmesi için iletilen şikayetin görüntü ile ispatlı olması gerekmektedir. Şikayetiniz genel denetimlere yön vermesi amacı ile ilgili birime iletilmiştir. Ayrıca; Başvurunuzda yer alan maske konusu İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunmamaktadır. Başvurunuzu gereği ve değerlendirilmesi için istanbul155@egm.gov.tr adresinden veya 155 çağrı merkezinden İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerine iletebilirsiniz.

yaw arkadas ben adami ceksem adam odun cikartip bana saldiracak belliki ben nasil kmaeraya cekeyim aracta zaten kamera var ne ise yariyor anlamiyorum. Boyle sacmalik olmaz adamin essekligi yanina kar kaldi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 17 Ağustos 2021; 17:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle bir taksici olarak üzüldüğümü belirtmek isterim. Malesef aracın renginden çalışacak şoförlerin vasıflarına kadar her türlü düzenleme hakkı olan ibb bu tür şikayetlere kayıtsız kalıyor. Umarım o takılan kameralara ses kaydetme özelliğide getirilerek, şikayetlerin adil çözümlere kavuşması sağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 17 Ağustos 2021; 18:13:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Öncelikle bir taksici olarak üzüldüğümü belirtmek isterim. Malesef aracın renginden çalışacak şoförlerin vasıflarına kadar her türlü düzenleme hakkı olan ibb bu tür şikayetlere kayıtsız kalıyor. Umarım o takılan kameralara ses kaydetme özelliğide getirilerek, şikayetlerin adil çözümlere kavuşması sağlanır.

hocam düşünsene ben ipsiz sapsız biri olsam taksicide hakkını arayamıcak gibi gözüküyor. Neyse bir dahakine telefona kaydederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 17 Ağustos 2021; 21:2:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

hocam düşünsene ben ipsiz sapsız biri olsam taksicide hakkını arayamıcak gibi gözüküyor. Neyse bir dahakine telefona kaydederim

Alıntıları Göster
    En iyisi kayda almak ama bu seferde izinsiz kayda almadan ceza yemek var. Siz yinede hakkınızı sonuma kadar arayın. Meslektaşımda olsa kimse kimsenin hakkını yiyemez, saygısızlık yapamaz. Bizde böylece içimizdeki çürük elmalardan kurtulmuş oluruz. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

En iyisi kayda almak ama bu seferde izinsiz kayda almadan ceza yemek var. Siz yinede hakkınızı sonuma kadar arayın. Meslektaşımda olsa kimse kimsenin hakkını yiyemez, saygısızlık yapamaz. Bizde böylece içimizdeki çürük elmalardan kurtulmuş oluruz. Tekrar geçmiş olsun.

Alıntıları Göster

Evet haklisiniz duzgun insanlarin da hakki yenmis oluyor

• Taksimde 153 un standi vardi adamla konustum taksiciden puan dusmusler uc puanda yaptirimlar basiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 1 Eylül 2021; 11:1:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.