Şimdi Ara

istanbul'da 2.el kitap satan yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulda korsan kitap satmayan 2.el kitapçı önerebilirmisiniz? Dün akmardan birkaç kitap aldım ama hepsi korsandı. Birkaç yer daha gezdim hepsi korsan satıyor. Güvenilir bildiğiniz 2.el orjinal kitap satan yer tavsiye edebilirmisiniz? Kadıköy civarı olursa daha iyi olur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• akmarda fiyatlar nasıl hocam.
  • Hocam fiyatlar 5 TL den başlıyor.en kalın kitaba bile en fazla 15 TL ödüyorsun..Ama dediğim gibi korsan kitaplar bir hayli fazla.neredeyse orjinal kitap yok gibi..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam , Süleymaniye'de Kitapci Ahmet Bey var.Ben kendisiyle yıllardır alışveriş yaparım.Daha rafında korsan kitaba denk gelmedim.

Sitesinden adresine bakabilirsiniz.Fiyatları da uygundur , biraz da pazarlık payı da vardır Ahmet Beyin
    kitapçı ahmet | 535 823 97 04 | 2. el kitaplarınız alınır.
    Kitapçı Ahmet | 535 823 97 04 | 2. El Kitaplarınız Alınır.
    http://www.kitapciahmet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Demirlek| -- 11 Eylül 2015; 8:18:16 >

• Beyazıtta as kitabevi var Ahmet abi. Okuldan romana bilgisayardan carta curta çoğu kitap var. Bu arada kadıkoy akmere gittim orda çok korsan var orjinalde var illaki. Beyazıttaki sahaflarda iyidir fena değildir ordada bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacanlar69

Beyazıtta as kitabevi var Ahmet abi. Okuldan romana bilgisayardan carta curta çoğu kitap var. Bu arada kadıkoy akmere gittim orda çok korsan var orjinalde var illaki. Beyazıttaki sahaflarda iyidir fena değildir ordada bulabilirsin.

kadikoy akmara
    kadikoy rihtimdn nasi gideriz ????

• Hocam yenikapıdan marmaraya bindim. Ayrılık çeşmesinde indim. Ayrılık çeşmesinde bidaha metroya bindim kadıkoyde indim. Şimdi kadıyde indikten sonra birine sorun alkın kitap nerde diye. Onun yan sokaktan içeri gir. Soldan ilk sokak olması lazımdı.o sokağın içinde ilerde sağda pasaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacanlar69 -- 12 Eylül 2015; 15:17:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz kitap satan yer?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akmar Pasajı içinde güvenilir bir sahaf bulma şansın yok. Kadıköy'deki sahafların asıl toplanma noktası Kafkas Pasajı'dır. Bahariye Caddesi üzerindeki Ziraat Bankası'nın bulunduğu bina burası. Bunlar dışında da birçok sahaf var o çevrede. Aşağıdaki siteden kadıköy diye aratıp ulaşabilirsin isimlerine ve adreslerine.

http://hangisahaf.com/
  • Erdem kitabevi on numara bes yildiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.