Şimdi Ara

İstanbul'da Bir Kadın İETT Çalışanını Taciz Etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
13.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dejenere peynir türüne haddini bildiriniz.

• Koşe başında müşteri bekleyen kadın daha onurlu

• Motorizma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da bir tacizdir. 10 yıl hapis istiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fazla gündeme taşımayın.Çalışanı işten atarlar ve hapis yatabilir.Kız o çalışan bana önceden bakış attı dese bir anda adamı linç edebilirler.

• Feministler konuya bekleniyor.

"Kadın terörüne yeter" demeleri bekleniyor.

• Adamda aynı şekilde karşılık verecekti tuttuğu yeri morartacaktı. Bize denk gelmezki şunlar.

• Tiktokta böyle şeyler vardı galiba 

• Aynısını bir erkek yaptığında ne ceza veriliyorsa buna da verilmeli

• muhtemelen tik tok da meşhur olmak için yapmıştır saçma sapan videolar çekip ünlü olma peşindeler

• Bilgi alışverişi yapanlar haricinde Twitter kullananların ve de her türlü tiktok kullananların ailelerine acıyorum, kendilerinden de tiksiniyorum. Önümde can çekişseler kılımı kıpırdatmam. Bu kadar sosyal medya, beğeni, şekil şukul bağımlısı, ilgi meraklısı aptal bir nesil olamaz. Olmamalı. Hayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 15 Mart 2021; 20:43:46 >
  • Karıda erik gibi kütür kütürmüş ha. Ateş ediyo belli. Öyle bi dans ederimki tüm gece onla uvvv Gelsin benimle dans etsin videolarımızı zonnozerrsa yüklese sorun değil. Fena oldum ha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen erkeğe cinsel istismar ve şiddet. Erkeğe şiddete hayır

• Evelsi gün trafikteydim önümdeki araba ilerlemiş bende o ara başka birşeye bakıyordum 2 tane kız bana herkesin içinde önüne bak hayatım diyerek gülerek arabanın arka tarafından geçtiler. Bende cevap vermeden devam ettim arabayla. Bunu bir erkek dese sen seyret.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Ben adam yerinde olsam aynı şekilde karşılık verirdim . Sonuçta 2 tarafta isteyerek yapıyor, herşey karşılıklı

Adam namuslu, arkasını dönüp gidiyor. He ben olsam dizimle veya kolumla iterdim yere yapışacak derecede. Kameraya çekenin de telefonunu alır videoyu siler telefonu geri verirdim. Tepki yağacağını bilsem de millete böyle rezil bir durum için afişe olmak çok utanç verici.

• Bu nesli alıp bir kışlaya kapatacaksın ve askeri eğitimden geçireceksin.

Ebeveynlerinin öğretemediği ahlak, maneviyat, görgü, disiplin gibi konularda kafalarına vura vura, ağlata zırlata adab eğitimi vereceksin.

Adam olduklarına kanaat getirilenleri de ailelerine teslim edeceksin.

Bu nesil başka türlü ıslah olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 16 Mart 2021; 7:21:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Adam namuslu, arkasını dönüp gidiyor. He ben olsam dizimle veya kolumla iterdim yere yapışacak derecede. Kameraya çekenin de telefonunu alır videoyu siler telefonu geri verirdim. Tepki yağacağını bilsem de millete böyle rezil bir durum için afişe olmak çok utanç verici.

Alıntıları Göster

Öyle başa böyle tarak hocam

• Clip bate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 16 Mart 2021; 10:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Alıntıları Göster

Aynen, "kişisel alan" diye bir şey var, ona tecavüz ediyor.

İtse veya yapışıp öpse yeridir. Kişisel alanı anca "yakınlaşma" için ihlal edebilirsin. Onun harici hepsi taciz, hak ihlalidir. ABD'de bahçesine dalanı vurma hakkı olan adam gibi bir durum söz konusu.

Bu yine bişey değil, böyle pizzacıya, kuryeye çıplak kapı açıp kameraya alanlar var. Lan adam bunu bariz bir davet olarak algılayıp dalsa içeri ne yapacaksın? Davet çünkü bildiğin...

• pis surtuk oksijen israflari

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.