Şimdi Ara

İstanbul'da Bir Kadın İETT Çalışanını Taciz Etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
3
Favori
13.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç öyle bana böyle yapsa şöyle kadına dayarım şöyle tutar şey yaparım demeye gerek yok. Şahsen bana yapılsa direk kaçarım bu ne arkadaş resmen tecavüz.

• Adam kadından uzaklaştığı için kadını küçük düşürmekten dava açmalılar!!!!
  • Şikayet etsin adam aynı muameleyi cezayı verdirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Aynen, "kişisel alan" diye bir şey var, ona tecavüz ediyor.

İtse veya yapışıp öpse yeridir. Kişisel alanı anca "yakınlaşma" için ihlal edebilirsin. Onun harici hepsi taciz, hak ihlalidir. ABD'de bahçesine dalanı vurma hakkı olan adam gibi bir durum söz konusu.

Bu yine bişey değil, böyle pizzacıya, kuryeye çıplak kapı açıp kameraya alanlar var. Lan adam bunu bariz bir davet olarak algılayıp dalsa içeri ne yapacaksın? Davet çünkü bildiğin...

Alıntıları Göster

Yuh. Azgın adi insanlar. Vallahi zaman kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho Cepkin

Aynısını bir erkek yaptığında ne ceza veriliyorsa buna da verilmeli

aynısını bir erkek yaptığında demediğini bırakmazlar oysaki. çifte standartlık çok var ülkemizde malesef :/

• Batının iyi yanlarını alacaktık kızım bi dur ya

• Olmaz. Savuşturulacağına adım gibi eminim. Görüntülerin tamamı kaydedilirse bu hareketi yaparken kızın arkasına geçip ŞLAĞK diye yapışırsan sorun olmaz. En kral hakim bile "hak etti" diyecektir. Yani arkasından yapışılmasına izin veren kadının seni şikayet etmeye yüzü varsa gerçekleşir bunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 16 Mart 2021; 15:19:17 >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

En doğrusu o zaten. Ama kameraların bulunduğu bir bölgeden emin olmak ve olayın tamamının kaydedilmiş olması çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 16 Mart 2021; 15:20:9 >
  • En tepeye kadar çıksın. Flood

• Twitter veya tiktok çöplüğünün bir ferdi,biraz takipçisi olsun diye insanların yapmayacağı şey kalmamış

• Tiktok videosu çekiyordur eskort ablamız

• bence şikayetçi olsun uzlaştırmacı aracılığı ile de para maddi ve manevi zararının karşılanmasını istesin :D

• bir erkek bir kadını öldürse öyle güzel serbest kalır ki ama kadın kendini korumak için erkeği öldürse öyle güzel hapse girerki sen ne diyorsun ya böyle ciddi bir konu üzerinden böyle iğrenç bir şey demen tacizin kadını erkeği yoktur cinayetinde kadını erkeği yoktur

• Videonun Youtube'daki yorumlarına indim, keşke inmeseydim. Kendilerine her söylenene inanan bir millet var, gram araştırmıyor, gram sorgulamıyor. Her şeyi geçtim, evin dışına çıkıp insanlarla da mı konuşmuyorsunuz? Şu yorumlara bak, milleti nasıl kışkırtıyorlar, nasıl ayrıştırıyorlar.

Şundan birkaç yıl önce gelecekten birisi gelip, teröristlerle toprak pazarlığı yapanlar sizleri terörist ilan edecek ve millet de buna inanacak dese, ya sie, dalga mı geçiyosun kardeşim bak işine derdim. Şimdi resmen bunları yaşıyorum, inanamıyorum.

Resmen beyinler yıkanmış:

İstanbul'da Bir Kadın İETT Çalışanını Taciz Etti

• quote:

Orijinalden alıntı: depresifrakun

bir erkek bir kadını öldürse öyle güzel serbest kalır ki ama kadın kendini korumak için erkeği öldürse öyle güzel hapse girerki sen ne diyorsun ya böyle ciddi bir konu üzerinden böyle iğrenç bir şey demen tacizin kadını erkeği yoktur cinayetinde kadını erkeği yoktur

ortada iğrenç birşey var. ama o benim mesajım değil. iğrenç olan bu kadının yaptığı olay. bunu erkek yapsa yine iğrenç derdim.

fakat kaç kişi bu olaya tepki gösterecek sence? ya da bak kaç gün geçti tepki görebildin mi? aynı hareketi erkek yapsa ne olurdu şimdiye acaba..

• Adam kizi dovse videoyu kesip bicip yine adami linc ederlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresifrakun

bir erkek bir kadını öldürse öyle güzel serbest kalır ki ama kadın kendini korumak için erkeği öldürse öyle güzel hapse girerki sen ne diyorsun ya böyle ciddi bir konu üzerinden böyle iğrenç bir şey demen tacizin kadını erkeği yoktur cinayetinde kadını erkeği yoktur

Kadinlarda aynı hemşehricilik misali kendi hemcinsini tutma olayı var ve bu sayede cok rahat gündem oluşturup sosyal dengeleri alt üst edebiliyorlar ama senin gibi erkekler sağolsun, biz erkeklerin arkası hayatta doğrulmaz.

Ortaçağda dini kurallar, normlar nasıl elestirilemez-elestirilmesi teklif dahi edilemezse günümüzde feminizm-lgbti-azinlik milliyetçiliği de bunlardan biri oldu. Bunları eleştirenler de günümüzün Galileo'su oluyor. Ne tuhaf ki günümüzün Galileo'larini tıpta tutanlar ise sistemin adamı olduklarını, ortaçağdaki kilise yanlıları olduklarını anlamayı bırak tam tersi kendilerini aydın zannediyorlar, sanki sisteme karşı savaşıyormus gibi görüyorlar.

Böyle tuhaf bir donemde yaşıyoruz. Dünyanın her ama her döneminde cahiller hep çoğunlukta oldu ama cahillerin kendine "aydın" dediği ilk dönem günümüz oldu.

Bakalım gelecekte ne olacak..

• Yaşı uygunsa en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor.

• şunun aynısı erkek kadına yapsaydı sokak ortasında döverlerdi.Bakanlık olaya el koyar,sosyal medyada erkek kadına taciz etti haberi yapılırdı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.