aslında forumda açılan bazı konularda küfür serbest olmalı ve tercihen edilmeli |
Bildirim
aslında forumda açılan bazı konularda küfür serbest olmalı ve tercihen edilmeli |
Plakalar belli. Bu adamlari adam oldurme ile yargilamayanlara yaziklar olsun. Eksi'ye dusmezse twittee a dusmezse ceza almazlar |
Cehalet akıyor her yerden cehalet. Kimse düşünmüyor "ulan arkadan gelen olur, hastası hamilesi acelesi olan olur" diye.
|
2 hafta önce kapımızın önünde 10-15 araç durdu geldiler arabadan indiler maskeleri de yoktu açtılar şarkılarını oynamaya başladılar meğer karşı apartmandan kız alıyolarmıs. Neyse ben de polisi arayıp durumu bildirdim ve ekipleri yönlendiriyoruz dediler. Adamlar geldi eğlendi, oynadı gecenin saat 2 sinde sonra toplandılar gittiler gittikten 15 dk sonra polis geldi arabadan indiler baktılar hiçbir şey yok sahte ihbar diyip gittiler. Yani ben aradıktan 1 saat sonra olay yerine geldiler
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 21 Ekim 2020; 22:1:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Plakalar belli. Bu adamlari adam oldurme ile yargilamayanlara yaziklar olsun. Eksi'ye dusmezse twittee a dusmezse ceza almazlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne gerzek icatlar, evleniyorsan millete ne . Sanki yetkileri var, milleti rahatsız edip huzur kaçırmaya. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |