Şimdi Ara

istanbul'da far temizliği yapan yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
15.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımın ön farlarlarının sökülüp temizlenmesi lazım.. bunu iyi yapabilecek bi yer var mı istanbul da ( avrupa yakasında) ???

• iki sene kadar önce bende temizletmiştim linkini verdigim yere sorabilirsinhttp://fartemizlik.blogcu.com/
  • şirinevlerde bir yer var. E5 ten giderken bahçelievler sapağından girip bahçelievlere doğru çıkarken ilk sol (carrefourun tam karşı sokağından) girdiğinizde sokak içinde far temizliği yapan bir yer var.
  • kendimiz yapamıyormuyuz çokmu zor söksek takılmazmı
  • Maslak Atatürk oto sanayide 1. kısımda (Kabil stop) far temizliği ve kırık stop, km camı, sis, sinyal, motosiklet farı tamiri yapılıyor telefonu 0532 735 44 31
  • Leke içtenmi dıştanmı bilmiyorum ama eğer dıştansa diş macunu yardımı ile çıkartabilirsiniz. Nasıl uygulandığı youtube da mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanko da bu isin ustasi bir kardesimiz var. Fatih usta 0 (538) 898 25 72. Cok uygun fiyatlara yenisi gibi olur :)

• farcı cihat 0532 735 44 31 Maslak Atatürk oto sanayi 1.kısım
     istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer? istanbul'da far temizliği yapan  yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

şirinevlerde bir yer var. E5 ten giderken bahçelievler sapağından girip bahçelievlere doğru çıkarken ilk sol (carrefourun tam karşı sokağından) girdiğinizde sokak içinde far temizliği yapan bir yer var.

2 yıl olmuş mesajı yazalı :D ama neresi orası acaba? hangi dükkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Sanko da bu isin ustasi bir kardesimiz var. Fatih usta 0 (538) 898 25 72. Cok uygun fiyatlara yenisi gibi olur :)

Abi naber?

Bu sanko neresi oluyor.. Müsait bi ara uğruyayım yanına. Hatta müsaitsen sende gel sercan reyiz
  • Sanko kucukkoy ile sultangazi yolu arasinda bir sanayi sitesi, benim bos vaktim olmuyor ama sen o numaradan hemserine ulasabilirsin :)

• şirin evlerde ki yere gitmeyin.isciligini bilmem ama esnaflık sıfır.argo ve agresif konuşuyor.2 katı para verip başka yerde yaptırın.

• Mesaj yazılmayalı uzun yıllar olmuş ama ihtiyacı olanlar bakabilirler.
    Elit Far Temizleme ve Parlatma Hizmetleri isminde bir firma var aslında. İstanbul Avrupa yakasında.
    Ben de yeni aldığım megane aracımın farını temizlettim. Yalnız far içerden kirliyse yapmıyorlar haberiniz olsun.
    Buhar ile tertemiz yaptılar benim arabamın farını.

Yer: İstanbul Bayrampaşa'Da.
    Telefonu: 0533 418 69 80
    Web site adresi de sanırım
    www.aracfartemizleme.com
    Index of /
    https://www.aracfartemizleme.com
    gibi birşeydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.