Şimdi Ara

İstanbul da kalacak APART,PANSİYON VEYA OTEL arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 16 eylül de istanbulda olacam ve 1 hafta kadar kalacam anadolu yakasında kadıköy üsküdar civarlarında kalabileceğim apart pansiyon veya otel tarzı bir yer arıyorum ucuz(günlük 30-50 tl civarı) bilen varsa paylaşırsa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 9 Eylül 2013; 20:47:20 >

• Dur tahmin edeyim muafiyet sınavına gireceksin ama yurt okul açılmadan yerleşmene izin vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogues

Dur tahmin edeyim muafiyet sınavına gireceksin ama yurt okul açılmadan yerleşmene izin vermiyor

Yok hayır hocam yanlış tahmin ben antalya da okuyorum kız arkadaşımın yanına gidecem okul başlamadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

Dur tahmin edeyim muafiyet sınavına gireceksin ama yurt okul açılmadan yerleşmene izin vermiyor

Yok hayır hocam yanlış tahmin ben antalya da okuyorum kız arkadaşımın yanına gidecem okul başlamadan önce

Diger tahminimde oydu zaten

• öğretmen evlerini araştır,avrupa yakasında olsaydı bahçelievlerdeki öğretmen evini önerirdim çok da ucuz
  • Öneriniz için teşekkür ederim araştıracağım
  • quote:

quote:

ulaaann emreee ulan oğluuummm :D :D antalya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende küçükçekmecede kalacak yere ihtiyacım var 1 ay kadar gerekecek,kanuni sultan süleyman hastanesinin oralarda,bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare06

quote:

quote:

ulaaann emreee ulan oğluuummm :D :D antalya

ilk defa forumdan birine haklı diyorum. yanıbaşında cami var sen başka mahalleye gidiyorsun namaz kılmaya resmen

• Bende esenyurtta arıyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.