Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Sinpaş İncek--Dapyapı KARTAL-Batışehir.....

Projelerinde %1o iskonto uygulanmaya başlandı.....

Elleri mahkum.....

oyle avantajlar hep vardi diye biliyorum %5 &10 falan oluyor arada

artik hep olmasi lazim yoksa bos kalacak ve piyasa patlayacak.zaten yer kalmadi 3.kopru taraflarini da mahcediyorlar oralarda da ayni fiyat uygulanir ..bitmis valla bu istanbul bitmis...10 yil sonrasi icin ev bakiykrum da acaba ister miyim cocuklarimi burada yasatmak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atasehir civari ofis fiyatlari firlamis durumda 2 yda.vayy vayy dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Sinpaş İncek--Dapyapı KARTAL-Batışehir.....

Projelerinde %1o iskonto uygulanmaya başlandı.....

Elleri mahkum.....

oyle avantajlar hep vardi diye biliyorum %5 &10 falan oluyor arada

artik hep olmasi lazim yoksa bos kalacak ve piyasa patlayacak.zaten yer kalmadi 3.kopru taraflarini da mahcediyorlar oralarda da ayni fiyat uygulanir ..bitmis valla bu istanbul bitmis...10 yil sonrasi icin ev bakiykrum da acaba ister miyim cocuklarimi burada yasatmak ?

Tayin hakim dolduğu an defolup gidecek ben yasamak istemiyorum lanet yerde , çocuklarımı nasıl yasamasina gönlüm elversin hocam

• Haklisin..
    Daha bugun ogrnedim bozcaada imar acilmis. Acilacakmis..ulan yetmedi adalara basladilar simdi

• Gecen rastlanti sonucu tuzla aydintepe tarafindaydim..bakinayim dedim evora istanbil evlerine.
    Genis alan aydintepe biraz uzak ama metro gelecegi soylenmekte..yalniz halen site eksik.detayli bilgi alabilecegim ya da olmadi soyle bir gorus alabilecegim kisiyi goremedim , insaat suruyor sanki ? Bazi bloklar tamam bazilari yok ?
    Guzel ama uzak .alinir mi bilmiyorum ?

• Evora tuzla facebook aayfasina baktim cekilen fotograflara ...

Hic de icim acilmadi yani hele 3 5 fotograf var cekilmis.. yer kaymasi falan olmus herhalde catlaklar olmus zeminde..
    Bunu gormek hic iyi olmadi simdi guvenemeyecegim de.. hopp sil bastan

• Beyler meraba merkezi konumda güvenlik-havuz vs sosyal imkanları olan önerilebilecek bi site arıyorum
    Semt istanbulun çok dışarısında olmayacak ulaşımı iyi olan bi site varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Bogazici yapi kcekmece de rezidans yapacakmis. Fiyatlar 250 civarindan basliyor. Haftaya bakmaya gidecegim. Normal daire fiyatina.

• parasi olanlar icin
    eyup essenora
    bduzu west side
    atakoy nef 22

bu ucu bittiginde 2 ye katlayacak diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bogazici yapi kcekmece de rezidans yapacakmis. Fiyatlar 250 civarindan basliyor. Haftaya bakmaya gidecegim. Normal daire fiyatina.

Bence cok.yani lokasyonu bilmiyorum ama o fiyata daha iyi yerler olabilir. Cok uygun degil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

Beyler meraba merkezi konumda güvenlik-havuz vs sosyal imkanları olan önerilebilecek bi site arıyorum
    Semt istanbulun çok dışarısında olmayacak ulaşımı iyi olan bi site varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Havuzu bilemem ama sosyal acidan site acidan atasehiri dusunebilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bogazici yapi kcekmece de rezidans yapacakmis. Fiyatlar 250 civarindan basliyor. Haftaya bakmaya gidecegim. Normal daire fiyatina.

Bence cok.yani lokasyonu bilmiyorum ama o fiyata daha iyi yerler olabilir. Cok uygun degil yani.

Cennet tepe ustunde. Normal sokak arasi bile 250 civarlari. bu projede manzaralilar 350 den basliyor. Giris dusunuyorum oturma amacli.

• O zaman baska tabi..icinize sindiyse hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

parasi olanlar icin
    eyup essenora
    bduzu west side
    atakoy nef 22

bu ucu bittiginde 2 ye katlayacak diye dusunuyorum.

Fiyatları hakkında bilginiz var mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

merhaba arkadaşlar,

benim gibi, istanbulda oturup da ev almak isteyen, bunun için fırsat kollayan kullanıcılar için bir başlık açmak istedim. şimdilik aşağıdaki fırsat sıcak gözüküyor, sizlerden de benzer paylaşımlar geldikçe ilk msja eklemeye çalışacağım.

dikkat: son başvuru tarihi 4nisan

detaylar
    emlakkulisi
    Kiptaş Hadımköy 3. Etap'a kimler başvurabilir? Başvurulardan ilk kareler! - 19-03-2014
    http://emlakkulisi.com/kiptas-hadimkoy-3-etapa-kimler-basvurabilir/240170

quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

merhaba arkadaşlar,
    konuyu açalı 1 gün olmasına rağmen 150ye yakın cvp ve 3500e yakın görüntüleme olmuş, ilginize teşekkürler.

konunun hepimiz için daha yararlı olması adına, "takipteyim" msjları yerine "favoriye ekle" yaparsanız msj kalabalığını azaltmış oluruz,
    ayrıca, sıcak fırsat önerilerine daha ağırlık verirseniz sevinirim (atılan 150msj arasında yanılmıyorsam sadece 1 fırsat önerisi var fakat orada da daireler tükenmiş-yine de fırsatı öneren yasar37 nickli arkadaşa teşekkürler)
    birbirimizle atışmak yerine konunun yararına paylaşımlar/önerilerde bulunmaya dikkat ederseniz hepimizin yararına olacaktır.

Kiptas var dediniz girelim geldik girdik ama hani ortada ne bir temel atıldı!

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Bana niye isyan ediyorsunuz, şirkete isyan etseniz daha mantıklı olur.

• sazan84 S kullanıcısına yanıt
    Hocam senin konuyu aldik ornek aldim ki unutuldu kiotas acaba durum nedir diye?

Bende sorun var nereye el atsak kuruttuk 3 sene önce altın al SAT a girdik altın dip yaptı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

Beyler meraba merkezi konumda güvenlik-havuz vs sosyal imkanları olan önerilebilecek bi site arıyorum

Havuzu bilemem ama sosyal acidan site acidan atasehiri dusunebilirsiniz

trendist i çok beğendim dediğiniz gibi kaçırmış olduk yalnız fiyatları bulamadım 2+1 ler kaçtan gitti? tam anlamıyla böyle bişey arıyodum
  • Trendist benim de hayalim. 600 den baslar 2 1 ler..

• 450 bin civarına istanbulda alınabılecek en ıyı proje olarak dusundugum yerden aldım dün. Resmen proje tanıtımlarında yazdığı gibi 7 yıldızlı otel konsepti var. İşin ilginç yanı sitesine girdiğinizde gördüğünüz fotolara bayıldıysanız gerçek hayatta emin olsun nettekinden cok daha güzel bir tablo sizi bekliyor.
    Www.saklihankonaklari.com
    Bu projeyi dolaştıktan sonra diğer hangi projeye baltıysam içim ısınmadı. Elite city,lounge,güneşpark ,beyaz residence , hilal konakları vs hiç birisini beğenemedik son kararı burda verdık.

internet sitesinde ki goruntu ;

istanbul da konut fırsatları

gercekte olan ;

istanbul da konut fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 29 Kasım 2014; 18:56:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.