Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 135531

Fırsat buraya gelmeden önce uçar gider

Daha önce tepki çeker diye yazmadım ama fırsat yok ki ne paylaşılacak
  • Hortttt.
    Yaz donemi fiyatlar artista. Ev sahipleri de Mutehaitlerde ciddi oranda zam gerceklestirdiler.
    Markali konutta mutlaka firmanin gecmisini ve ortaklarini arastirin baliklama atlamayin. Nette tebernus kirecci sitesine de bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_stig

Dumankaya adres natura, evora istanbul, cordella tuzla

Adres natura dan cok sikayet var su aralar
    Cordella tuzla gayet iyi gibi.ama tuzla deprem bolgesi acaba depreme gore yapilmis olmasina ragmen guvenilir mi oralardan almak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Evet, teslimi 1 ay geciktirdiler. 26 agustosta teslim diyorlar ama ortalık şantiye gibi. Bakalım ne olacak. Tuzla sahil kesimi bence tam yaşanacak yer ama zemini konusunda soru işaretleri var bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte ben de onu düşünüyorum..İleride kesin prim yapacaktır.Metro falan geliyor.Yalnız işte zemin nasıl ? Tuzla kıyı tarafları malum sıkıntı ama yeni yapılan yerler farklı mı acaba ? Tamam bina malzeme kalitesi vardır falan ama zemin aynı zemin değil mi ?
  • Kiptas hadimköyden ses yok galiba iki aydır para yatiriyoruz 655 tl den 1310 tl yapar 10500 de nakit pesinat ses yokkkkw

• Takip

• arkadaşlar, size tavsiyem evora tuzladır. Teknik yapı ve toki var arkasında. gerçi şuanda yenii parsel fiyatları bizim aldığımıza göre %40 arttı ama halen imkanı olan alsın derim ben. proje çok iyi, çevre düzenlemesi, bitince çok iyi olacak.

Zamanında alan arkadaşlar iyi kar edecek. 2 arabamı sattım ve oradan yatırım yaptım, araba almayın, ö2 küçük demeyin ev alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokumcocuk

arkadaşlar, size tavsiyem evora tuzladır. Teknik yapı ve toki var arkasında. gerçi şuanda yenii parsel fiyatları bizim aldığımıza göre %40 arttı ama halen imkanı olan alsın derim ben. proje çok iyi, çevre düzenlemesi, bitince çok iyi olacak.

Zamanında alan arkadaşlar iyi kar edecek. 2 arabamı sattım ve oradan yatırım yaptım, araba almayın, ö2 küçük demeyin ev alın.

Hayırlı olsun ...Teslimat ne zaman?Kiralar ne alemde?
  • Hayirli olsun ..dumankaya aydinli tuzla evlerine oranla avantaji nedir evora tuzla nin

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hayirli olsun ..dumankaya aydinli tuzla evlerine oranla avantaji nedir evora tuzla nin

dumankayanin nette sikayetlerini inceleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kümes kadar evlere 100k üzeri vermek gerçekten sacmalık
  • Populer oldugu icin tercih edildigi icin sikayetler normal diye dusunuyorum ..yani alan kisi cok olunca sikayet sayisi da fazla olabiliyor .
    Genel anlamda sikayetleri incelemem..kimisi sudan sepeblerden sikayet mesaji yaziyor bilmiyor falan filan..bakmakta fayda var tabi ama en iyisi kendin sahada arastirmak..
    Dumankaya ile ilgiligi genel sikayet sanirim ; malzelmerin kalitesizmoldugu yalitimin iyi yapilmadigi yonunde benim arastirmalarima gore

• Evora tuzla 2*1 fiyatlari yerine gore biraz yuksek sanki ? Hani yatirim amacli olabilir mi bilemedim..sahil yakinindamtershane cevresi deprem icin icin sikinti olmaz mi ? Tuzla metrosu evora yakininda olacak mi ..sorular sorular...

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

quote:

Orijinalden alıntı: lokumcocuk

arkadaşlar, size tavsiyem evora tuzladır. Teknik yapı ve toki var arkasında. gerçi şuanda yenii parsel fiyatları bizim aldığımıza göre %40 arttı ama halen imkanı olan alsın derim ben. proje çok iyi, çevre düzenlemesi, bitince çok iyi olacak.

Hayırlı olsun ...Teslimat ne zaman?Kiralar ne alemde?

Teşekkür ederim. Birini bu hafta teslim alıyoruz.

diğeri ekim ayı civarı teslim edilecek. Henüz, kira konusunda bir fikrim yok. 1+1 ve stüdyo daire aldım. Biraz site otursun, istiyorum, biraz bekleyip bir kaç ay sonra kiraya vericem inşallah.

• quote:

Hayirli olsun ..dumankaya aydinli tuzla evlerine oranla avantaji nedir evora tuzla nin

Açıkcası bende çok bilmiyorum. Ancak babam epeydir inşaat işiyle ilgileniyor ve yatırım konusunda epey bilgili. Baba tavsiyesi üzerine aldım burayı. Fiyat olarakta uygundu ben alırken.

teknik yapı olduğu için birazda burayı tercih ettim. Gerçi dumankaya inşaat da gayet büyük ve güvenilir.

Az önce dumankaya projesine baktım, sanırım konum olarak evora daha iyi. hemen hemen tüm evler deniz manzaralı, biraz daha lüks bir site. 5 tane yüzme havuzu var vs.. metro hemen önünden geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 8 Eylül 2014; 5:25:59 >
  • quote:

Evora tuzla 2*1 fiyatlari yerine gore biraz yuksek sanki ? Hani yatirim amacli olabilir mi bilemedim..sahil yakinindamtershane cevresi deprem icin icin sikinti olmaz mi ? Tuzla metrosu evora yakininda olacak mi ..sorular sorular...

evet epey yükselmiş fiyatlar.

Ben 1+1 ve bir 2 adet stüdyo aldım. 1+1 topraktan girdiğimde 100bin tl idi.

1 stüdyoyu geçen ay sattım ve 10 ay içerisinde 35bin tl kar ettim. arabamı satıp almıştım 3. evi.

eyer ev almayıp arabama binmeye devam etseydim, 10 ay içerisinde arabanın fiyatı 3-5 bin tl değer kaybedecekti, ancak ev aldım ve 35 bin tl kar ettim. Hep söylerlerdi, araç almak ölü yatırım diye ancak ilk kez yaşayarak görmüş oldum. :-)

Bu arada, metro tam olarak evora evlerinin ordan geçiyor, Evoranın aşağısında Benzinci var. Tam onun önünden geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 8 Eylül 2014; 5:27:19 >

• Hayırlı olsun....3-4 K gibi m2 fiyatları...............
  • Topraktan almak buyuk kazanc zaten.iyi olmus karbetminzi simdi satsaydiniz daha fazla edecekti 2-3 yilda bu kadar kazanc gayet iyi.
    Gidip gormeden bir sey dememek lazim ama bilmiyorum yatirim icin vermem sanirim ? Sancaktepe taraflarina da bakiyorum ege istanbul falan. Ama halen sadece bzkiyoruz bir turlu sahaya inemedik

Yatirim icin tuzla tarflarinda kesin alacagim insaattan almak denk gelir umarim.ama su an tercihim dumankaya adres projeleri olacak gibi.

• Şu saatten sonra topraktan girmek ne kadar doğru olur,emin değilim...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.