Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abıcım zaten benım oyle bır nıyetım olsa orda acarım anladın mı? burada soranlar bılgı almak ısteyenler merak edenler var dıye msj yazdım sacma sacma her onune gelene pm atıyorsun ne demek ? 2 kısıye attım onlarda daıre aradıkları ıcın! merak etme reklam yapacak olsam yıllardır bu sıtedeyım yapardım dostum cok bılmıslık yapıp kahraman olmaya calısma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtpak

abıcım zaten benım oyle bır nıyetım olsa orda acarım anladın mı? burada soranlar bılgı almak ısteyenler merak edenler var dıye msj yazdım sacma sacma her onune gelene pm atıyorsun ne demek ? 2 kısıye attım onlarda daıre aradıkları ıcın! merak etme reklam yapacak olsam yıllardır bu sıtedeyım yapardım dostum cok bılmıslık yapıp kahraman olmaya calısma .

Daha kime pm atıp atmadığını bile bilmiyorsun. O iki! kişiden biri benim.
    Çok merak ediyorum senin gözünde "kahraman"lar nasıl varlıklar? Forumlarda dolaşıp yanlışları önleyen kahraman kısaca "FDYÖK MAN"
    Konu başlığına bakarsan bu mesajın ne kadar gereksiz olduğunu anlarsın. İstanbul'da ev arayan adama Kocaeli'nden ev ilanı önermek yardım etmek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkozi -- 28 Nisan 2014; 0:41:41 >
  • Konu ölmüş malesef...
  • ssuqunet S kullanıcısına yanıt
    Dumankaya adres natura, evora istanbul, cordella tuzla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yaşından beri ilerde rahat edersin lafı duyuyorum.yaşım 36 hala borcun altına girip 15 sene sonra rahatlıycam..Zçam böle düzene
  • quote:

Orijinalden alıntı: melchiah1978

10 yaşından beri ilerde rahat edersin lafı duyuyorum.yaşım 36 hala borcun altına girip 15 sene sonra rahatlıycam..Zçam böle düzene

O ilerisi hic gelmez belki de insanlari sisteme köle haline getirmek icin soylenmis bie yalan.. bende ayni durumdayim. Bende. Zcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuda daha az geyik yapıp daha çok paylaşım yapsaydık keşke, başlık konu dışı / off topic e alınmış...
  • Esenyurt Beylikdüzü bölgesi için ya sahile yada e5 yakını yerler harici uzak durun. Etrafı berbat ekşide esenyurt diye aratın. Alacağınız firmayı bölgeyi iyi araştırın. Arabanız olacak mı çarşıya pazara vs yakın mı maketten alanlar genelde ağzı çok yanan var özellikle dediğim bölgelerde. Gidin inşaat alanını etrafını görün mutlaka eski projelerini iyi araştırın. Reklamlara kanmayın.
  • Siyavuspaşa hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Toplu konut yok ama nispeten ucuz evler bulunabiliyor. Ortam çok mu kötü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ataköy Selenium'un fotoları çok hoşuma gitti ama inanılmaz pahalıymış. 1+1'ler 520 binden başlıyormuş.
  • yavaş yavaş gebze tuzla taraflarından almak lazım otarafa doğru genişliyor istanbul... Duyduğuma göre tuzlayada metro geliyormuş varmı haberiniz acep?
  • Bugün gazetelerde sebze meyve halinin tuzlaya taşınacağı vs. yazıyordu...
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Uğur Mumcu bitişi Yakacık girişinde Rönesans In büyük bir inşaatı var. Orası sanırım. Toplu ulaşıma yakın. Yakacık ve Uğur Mumcu oturanlar açısından fena muhitler değil. O taraf a çok sık gidiyorum ama yine de yol açık olsa da Kadıköy e / Bağdat caddesine TEM den gitmeniz 20-25DK sürer. Karşıya geçmek daha farklı bir hikaye. Trafik olursa 2 ile çarpın.

O taraflarda işim olmuyor diyorsanız güzel yerler. TEM e bağlanması da kolay, E5 e de nispeten kolay inilir, dolayısı ile metroya.

Fiyatlar ne civardaymış?
  • http://www.diken.com.tr/aktuel/new-york-times-istanbuldaki-insaat-balonu-patlamaya-yakin/

Her yer AVm olmaya başladığı yetmiyormuş gibi şimdi de AVM+Rezidans dolmaya başladı.Rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Bugün gazetelerde sebze meyve halinin tuzlaya taşınacağı vs. yazıyordu...

2 yıldır taınacak diyorlar..Taşınsa çok iyi olur ama aslında olmaz.Neden ? Çünkü oradaki boşluğa hemen dikerler bir bina vss.Aslında yeşil alan park falan kalsa harika olur hem oradaki trafik sıkışıklığı gider hem ferah olur ama diker 1-2 bina falan
  • Esenyurt Beylik düzü bölgesi için Bulut inşaat ve N Towers projeleri uygun gibi N Towers bitmiş vaziyette. 2+1 ler 200 -250 civarı bölge fena değil. Site daireleri uygun.
  • bulut insaat haramiderede prestij parkin yaninda toriuma yakin yerde bir projesi var 2+1 72bin tl yaziyor gazetelerde reklami da vardi. Firmanin guvenirligini bilmiyorum netten arastirin fiyat cazip

edit: bu firmanin insaati çok yavaş ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 31 Mayıs 2014; 0:00:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 72 binlira kibristaki ev fiyatiymis.

Beylikduzundu max 150.000 e site icersinde daire alabilme sansimiz var mi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasse

Selamlar

Uğur Mumcu bitişi Yakacık girişinde Rönesans In büyük bir inşaatı var. Orası sanırım. Toplu ulaşıma yakın. Yakacık ve Uğur Mumcu oturanlar açısından fena muhitler değil. O taraf a çok sık gidiyorum ama yine de yol açık olsa da Kadıköy e / Bağdat caddesine TEM den gitmeniz 20-25DK sürer. Karşıya geçmek daha farklı bir hikaye. Trafik olursa 2 ile çarpın.

O taraflarda işim olmuyor diyorsanız güzel yerler. TEM e bağlanması da kolay, E5 e de nispeten kolay inilir, dolayısı ile metroya.

Fiyatlar ne civardaymış?

Ben bir araştırdım fakat fiyatlar fazla yeride ters geldi vazgeçtim. Daha öncede dediğim gibi en uygun yer halkalı ;)
  • Fırsat buraya gelmeden önce uçar gider
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.