Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadımköy çıkan arkadaslara hayırlı olsun diliyorum. Ben, 2 arkadaşım ve babam da girmişti cekilise ama hicbirimize çıkmadı. Nasip.

işin ilginci bana msj gelmedi ama babama hem kazanamadi diye msj gelmiş hem de 25i itibari ile para hesabınıza yatacaktir diye yazmışlar.

Ayrıca şimdiden hakkını satmak isteyenler çıkmış 5-10bin tlye hakkını veriyorlar. Hayatta boylelerine havadan para kazandiramam.

75 trilyon parayı faize yatiracaz diye kişi başı başvuru olayını limitsiz yaptılar. Karı koca çıkanlar var. Ne iş ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer satıcı ile anlaşamaz isem linkini paylaşırım sizinle de
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Eğer satıcı ile anlaşamaz isem linkini paylaşırım sizinle de

Inşallah anlaşırsın ve gönlüne göre olur, benimkisi keyfekeder, 4. ev için bakınıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Hadımköy çıkan arkadaslara hayırlı olsun diliyorum. Ben, 2 arkadaşım ve babam da girmişti cekilise ama hicbirimize çıkmadı. Nasip.

işin ilginci bana msj gelmedi ama babama hem kazanamadi diye msj gelmiş hem de 25i itibari ile para hesabınıza yatacaktir diye yazmışlar.

Ayrıca şimdiden hakkını satmak isteyenler çıkmış 5-10bin tlye hakkını veriyorlar. Hayatta boylelerine havadan para kazandiramam.

75 trilyon parayı faize yatiracaz diye kişi başı başvuru olayını limitsiz yaptılar. Karı koca çıkanlar var. Ne iş ya..

Hocam 5-10 bin TL farkla devredenler nerde var tanıdığınız var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Eğer satıcı ile anlaşamaz isem linkini paylaşırım sizinle de

Inşallah anlaşırsın ve gönlüne göre olur, benimkisi keyfekeder, 4. ev için bakınıyorum

Inşallah hayırlıysa olsun, benim ki de piyasa araştırması işte sorun değil.

• Böyle de bir derleme yapmışlar. Elde para hazır olsa acil ihtiyaçtan falan satan çıkıyor gibi aslında. Kararlıyım seneye kira ödemeyeceğim açgözlü evsahiplerine

• quote:

Orijinalden alıntı: kral-18

ıstanbul anadolu / avrupa yakasinda fiyatı uygun sıcak olabilecek kampanyalari paylasirsak güzel olur.
    beyler TOKİ istanbulda ev yapıyormu acaba başka konu varmı toki ile ilgili

görüşe katılıyorum ve guzel kampanyalar olursa yada bulduğunuz sıcak fırsatları paylaşırsak konu guncel ve guzel gıdecektır inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Daha yakın zamana kadar Tuzla Evora'da (Teknik Yapı) 100 bin TL altına 1+1 evler satılıyordu.
    Diğer seçenekler de aynı oranda uygun fiyatlıydı.
    Halen satışta olan daireler var bildiğim kadarıyla..

Ben bugun itibari ile Evora'dan aldım. Ama 100.000 altı studio bile yok. Şu an için sınırlı daire kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Daha yakın zamana kadar Tuzla Evora'da (Teknik Yapı) 100 bin TL altına 1+1 evler satılıyordu.

Ben bugun itibari ile Evora'dan aldım. Ama 100.000 altı studio bile yok. Şu an için sınırlı daire kaldı.

Ne kadara? Ne büyüklükte ? Fiyat?
  • Halkalı bölgesi hakkında bilgisi olan varmı? SoyakEvoStar projesi nasıldır ? Soyak nasıldır ? Yeri biraz yukarıda kalıyor (havalimanına göre) gibi ama ben bölgeyi bilmiyorum. Gelecek marmaray hattıda o kadar uzanacakmı oda muamma ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Ne kadara? Ne büyüklükte ? Fiyat?

1+1 55m2 net, 71m2 brut daireyi 169.000TLye aldım, Kat terası ve balkon olanlarda fiyat 210.000TL civarlarında.

Kat yükseldikçe ve manzaraya göre özellikler değişiyor. Ayrıca Blok ve parsele göre de değişiyor.

• bayağıdır bakıyorum ılanlara ama bır turlu fırsat olmadı....
    bağcılar da ıkamet edıyorum...

cok kalabalık olmay basladı burası ınsan kalıtesıde cabası...

ıkıtelllı ve bahcesehır arasında gıdıp gelıyorum....

ıspartakule hakkında bılgısı olanlar yada oralarda ıkamet edenler bılgı verebılır mı?...

yukarıda kı ılan hosuma gıttı...

• quote:

Halkalı bölgesi hakkında bilgisi olan varmı? SoyakEvoStar projesi nasıldır ? Soyak nasıldır ? Yeri biraz yukarıda kalıyor (havalimanına göre) gibi ama ben bölgeyi bilmiyorum. Gelecek marmaray hattıda o kadar uzanacakmı oda muamma ???

ınsaat asamasında bakmaya gıtmıstık....

fıyatlar yuksek gelmıstı bıze...su an guncel fıyatları hakkında bılgım yok ama konum olarak guzel yerdeler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Halkalı bölgesi hakkında bilgisi olan varmı? SoyakEvoStar projesi nasıldır ? Soyak nasıldır ? Yeri biraz yukarıda kalıyor (havalimanına göre) gibi ama ben bölgeyi bilmiyorum. Gelecek marmaray hattıda o kadar uzanacakmı oda muamma ???

fıyatlar yuksek gelmıstı bıze...su an guncel fıyatları hakkında bılgım yok ama konum olarak guzel yerdeler...

Soyak satışları 2+1 250.000 civarında fakat sahibinden.com da 205.000 civarına da bulmak mümkün. Tabi m2 olarak küçük 70m2, bakmayın 2+1 olduğuna... Yanlız soyal evo park konutlarında sorun yaşayanlar olmuş malzeme kalitesi çok kötüymüş vs vs birçok yorum okudum. Birde olası marmaray a ne kadar yakın bilmek lazım...

• quote:

quote:

quote:

Soyak satışları 2+1 250.000 civarında fakat sahibinden.com da 205.000 civarına da bulmak mümkün. Tabi m2 olarak küçük 70m2, bakmayın 2+1 olduğuna... Yanlız soyal evo park konutlarında sorun yaşayanlar olmuş malzeme kalitesi çok kötüymüş vs vs birçok yorum okudum. Birde olası marmaray a ne kadar yakın bilmek lazım...

soyak evostar a yakın oturuyorum , şu an pahalı ama geleceğe yönelik bir proje orası o evleri 5 yıl sonra 3 katı fiyatına datarlar, o bölge gelişiyor gelişmeye çok açık. Şu an pahalı olmasının sebebi de budur şimdilik o para etmez ama o bölgedeki her ev öyledir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbulda konut fırsatı diye bir şey olacağına inanmıyorum, asgari ücretin 900 lira bile olmadığı bu ülkede nasıl ev alınabilir ki? ben maaşlı çalışanım, mühendisim ama istanbulda bir ev sahibi olacağımı düşünmüyorum. eskiden işçiler bile ev alabilirdi az çok biriktirerek, zorlanarak da olsa. konuya bakıyorum 300, 350 binler havada uçuşuyor yahu az oturulabilir bir ev 200 250 bin, adam 2 bin bile ödese 15 yıl eder arkadaş var mı böyle bir dünya ya? umarım var olduğu iddia edilen konut balonu varsa patlar inşallah da insanlar evsahiplerini zengin etmeyi bırakır.

tamam sakinim.
  • bunun ankara olan başlığı neden silindi acaba
  • Surekli kira odeyecegine kirayi yaklasik 2 kati olarak ode bahce kati da olsa bir yer alip sonra borcu bitirip evi satip ustune kredi ile daha iyi bir yer almak akillica bir yatirimdir. İst. de evler asla dusmez asla da zarar etmezsiniz. 120 yede 1000000 ev var secim yapip gelecegi parlak yerlerden ev alin. Kira ile ugrasilmaz. Kira sigara gibi havaya savrulan bir paradir. Az biraz sikinti cekip ilerde rahat edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldshd

quote:

quote:

quote:

soyak evostar a yakın oturuyorum , şu an pahalı ama geleceğe yönelik bir proje orası o evleri 5 yıl sonra 3 katı fiyatına datarlar, o bölge gelişiyor gelişmeye çok açık. Şu an pahalı olmasının sebebi de budur şimdilik o para etmez ama o bölgedeki her ev öyledir.

Yeniden merhaba, hocam pahalı derken o çevreye göre 2+1 75m2 200.000TL bana uygun geldi, çevreyi pek bilmiyorum ama yakınlarındaki daireler çok daha pahalı. Yine o çevrede önerebileceğiniz başka proje varmı? Birde yine sorayım olası marmaray istasyonları bellimi? Evostar biraz kuzeyde kalıyor gibi zaten raylı sistem olmadan halkalının pek bir anlamı yok anca raylı sistem 3. havalimanı vs işlemeye başladığı zamana değer kazanacaktır buda 4-5 yıl sürer...

• ankarada konut fırsatları başlıüğı silnimiş. bi asrkadaş demin bi daha açmış hooop yine silmişler. amaç nedir anlamadım. konut fırsatlaerı diye bi başlık olmayacaksa hiç olmaz. ama istanbul için var ankara için yok biraz saçma değil mi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.