Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Bana da çıkmamış...
    İlker Atlı sana çıkmış müjdemi isterim.

Çok inandırmıştım kendimi çıkacağına... Hayırlısı buymuş demek...

O baska ilker

Hocam zaten yazdik sen degisiklik yapmissin istanbuldaysan goruselim ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Bana da çıkmamış...

O baska ilker

Degistirme saati 16:38

• quote:

İLKER ATLI tam gaz devam
    Eşime çıkmamış ona da çıkaydı iyi olurdu.
    Bugün migros beylikduzunden oyuncak tan gelirken tam da rampada aracım vites gecişleri var ama gaz versemde gitmiyordu 15 tl parca 5 tl direksiyon körüğü 60 tl de işcilik içime oturmuştu iyi geldi üstüne.Allah herkese nasip etsin.

hayırlı olsun, burada sık sık gördüğüm birisin, sevindim senin adına, allah ödeme kolaylığı ve iyi günlerde oturmayı nasip eder inşallah. benzeri bir şey olursa ben de katılıcam inş., bu konuda son günlerde haberim oldu fırsat bulamadım başvuruya..

bir de bu ev fiyatlarıyla ilgili bir şey sorucam arkadaşlar, toki veya kiptaşta kdv oranı nasıl oluyor %18 mi? fiyata dahil mi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

İLKER ATLI tam gaz devam
    Eşime çıkmamış ona da çıkaydı iyi olurdu.
    Bugün migros beylikduzunden oyuncak tan gelirken tam da rampada aracım vites gecişleri var ama gaz versemde gitmiyordu 15 tl parca 5 tl direksiyon körüğü 60 tl de işcilik içime oturmuştu iyi geldi üstüne.Allah herkese nasip etsin.

hayırlı olsun, burada sık sık gördüğüm birisin, sevindim senin adına, allah ödeme kolaylığı ve iyi günlerde oturmayı nasip eder inşallah. benzeri bir şey olursa ben de katılıcam inş., bu konuda son günlerde haberim oldu fırsat bulamadım başvuruya..

bir de bu ev fiyatlarıyla ilgili bir şey sorucam arkadaşlar, toki veya kiptaşta kdv oranı nasıl oluyor %18 mi? fiyata dahil mi oluyor

Allah razi olsun hocam darisi olmayanlarin basina.

Bende 2+1 rezidance var oturuyorum buna 2 ortak girdik arkadasla .bitince borcu satacaz muhtemelen.yatirimlik yaniiii

Kdv yi bilmem valla ödemeye bakarim ama kiptas toki den daha saglam bina ve daha iyi iscilik yapiyor tecrubeyle sabittir.

• quote:

quote:

quote:

Bana da çıkmamış...

O baska ilker

Mesaji degistirdigimde senin yazdigini gormemistim, ondan sonra bir kere daha degistirmistim, mujde isin sakasi zaten.
    Ev cikmamis, mujdesini ne yapayim.
    Kendime soz verdim, ev alacaksam faizsiz alacagim.
    Ins, Allah daha iyilerini cikaracak karsima..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana da çıkmamış...

O baska ilker

Mesaji degistirdigimde senin yazdigini gormemistim, ondan sonra bir kere daha degistirmistim, mujde isin sakasi zaten.

bir de eminevim var muhakkak biliyorsundur, ama pek iyi değil. ablam katıldı bu sisteme, en sona kaldılar 9 kişi falan mayısta paraları alacak, 2 yılı geçti sanırım hem ev fiyatları arttı hem enflasyon hem de kira ödedi, ama işte faiz olmasın, birikim olur, hiç yoktan iyidir gibi düşünceler...

@ILKERATLIILKER ben de yatırımlık arıyorum, 150bini geçmicek şekilde, bulursam kaçırmam bu sefer, allaha şükür istanbul'da ataşehirde pederin 4 benim 2 dairem var.. ama yatırımlık alıp biraz değerle satıp yarım plaka alma niyetindeyim ya da doğrudan plakaya gireceğiz pederle :)

• yine birşey çıkmadı. Neyse en azından 1000 te lem geri gelecek
  • İns daha iyisi nasip olur şaka hocam o benim.mujdeyi verdin sen gel yemek ismarlayayim guzel bi yerde
  • başvuru sırasında (eskı beşıktaş teknik direktörü) ziya doğanı görmüştüm kuyruktaydı çok şaşırmıştım bu günde çıktığını duyunca şaşırmadım açıkçası beklıyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana da çıkmamış...

O baska ilker

bir de eminevim var muhakkak biliyorsundur, ama pek iyi değil. ablam katıldı bu sisteme, en sona kaldılar 9 kişi falan mayısta paraları alacak, 2 yılı geçti sanırım hem ev fiyatları arttı hem enflasyon hem de kira ödedi, ama işte faiz olmasın, birikim olur, hiç yoktan iyidir gibi düşünceler...

@ILKERATLIILKER ben de yatırımlık arıyorum, 150bini geçmicek şekilde, bulursam kaçırmam bu sefer, allaha şükür istanbul'da ataşehirde pederin 4 benim 2 dairem var.. ama yatırımlık alıp biraz değerle satıp yarım plaka alma niyetindeyim ya da doğrudan plakaya gireceğiz pederle :)

2011 yılında çeyrek plakmı satmıştım 205bın tl ye kale ticarette tam c plaka 400bin civarı idi yarım plaka almaktan son anda vazgeçmıştim şimdi c plakada t plakada 1200 tl ye geldıler hayatımn fırsatını tepmış bulundum son 1 senedir tepe noktada aşağımı iner yukarı dahada mı çıkar bilinmez

• düşmez hocam, hep artıyor, ara sıra duraksıyor az biraz düşüyor ama hemen toparlanıyor. düşmesi için gereken tek şey tekrardan ihale açılmasıdır.

peder de bugüne kadar çeşitli zamanlarda bi tam ve bi yarım sattı sarı taksi, büyük hata, satıp pişman olmayan yok. bir tandıkta 3 diğeridne 7 tane var aldıkça alıyor millet.
  • Konut çıkan arkadaşları tebrik ederim, bana çıksa elbette sevinirdim ancak çıkmayan arkadaşlar da çok üzülmesin öyle hayatınızın fırsatı falan değildi. İstanbulu hızla betonlaştırıyor hükümet sağolsun, elbet biri çıkar bir gün..keep calm and carry on!
  • Ben alirsam plakayla taksiyle durakla ugrasamam alirsam degil acarsam petrol acacam yoksa ellemem en guzel kâr

1 eczane
    2 petrol ( opet)

• Kipta?'ta kazanan ?ansly arkada?lary tebrik ederim.

Birde Esenyurt Dumankaya projelerine bakabilirsiniz.
    Faizler dü?erse bir daire almayy planlyyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: royals

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Tuzla Dumankaya projleri mesela.

Tuzla dumankaya projelerimi ucuz? En ufak 1+0 kar bile 100 sen başlıyor benim yanlış görüyorum. Tuzla yükselen yildiz olacak gibi kurtköy, teknopark, thynin Habom projesi vs vs.

Tuzla Dumankaya projelerinden hangisini önerirsiniz? Bir sürü proje var orada? Yeni evli çift için tabii, bekar için değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

Bizde gültepe tarafından beylikdüzüne taşınmak istiyoruz ama ev fiyatları çok fazla, burada ki evimizi 100bin den satsak 80 binde birikimimiz var ama baktığımız ilanlar hep 250bin civarında. Bi türlü cesaret edip istediğimiz genişlikte eve taşınamıyoruz. Ev fiyatlarında düşmesini beklesek diyoruz ama öyle birşeyin olacağı yok, tam tersine ev fiyatları sürekli artmakta.Kaldık gültepe de :(.

Beylikdüzü'nün en güzel yeri cumhuriyet mah. evlerde tabi pahalı, ben geçen yıl yakuplu mahallesinden aldım. Şuan satmak istesem 40-50 bin kar olacak. Yinede yakuplu da çok aşırı bir yapılaşma var her sokakta inşaat var desem yalan olmaz. Ayrıca kavaklı mahallesi de hiç göz ardı edilecek bir yer değil sahil kısmı çok kar edecek bir bölge balık hali açılıyor, sahil projeleri ve ido durağı olacak yani değerlendirmenizi öneririm. Hatta gelin gezin görün

• Eyup Esentepe hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. 60 - 70 peşin verip 160 - 190 arasi 2+1 bir ev almayi düsünüyoruz

Ya da Çırçır, Karadolap, Yeşilpinar taraflarida olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

Bizde gültepe tarafından beylikdüzüne taşınmak istiyoruz ama ev fiyatları çok fazla, burada ki evimizi 100bin den satsak 80 binde birikimimiz var ama baktığımız ilanlar hep 250bin civarında. Bi türlü cesaret edip istediğimiz genişlikte eve taşınamıyoruz. Ev fiyatlarında düşmesini beklesek diyoruz ama öyle birşeyin olacağı yok, tam tersine ev fiyatları sürekli artmakta.Kaldık gültepe de :(.

Beylikdüzü'nün en güzel yeri cumhuriyet mah. evlerde tabi pahalı, ben geçen yıl yakuplu mahallesinden aldım. Şuan satmak istesem 40-50 bin kar olacak. Yinede yakuplu da çok aşırı bir yapılaşma var her sokakta inşaat var desem yalan olmaz. Ayrıca kavaklı mahallesi de hiç göz ardı edilecek bir yer değil sahil kısmı çok kar edecek bir bölge balık hali açılıyor, sahil projeleri ve ido durağı olacak yani değerlendirmenizi öneririm. Hatta gelin gezin görün

hocam arsalar kaça gidiyor oralarda, m2 si

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ıstanbul anadolu / avrupa yakasinda fiyatı uygun sıcak olabilecek kampanyalari paylasirsak güzel olur.
    beyler TOKİ istanbulda ev yapıyormu acaba başka konu varmı toki ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssn

quote:

Orijinalden alinti: ekdellal

quote:

Orijinalden alinti: dogi1907

Üsküdar da 95bine güzel bir ev buldum.
    Pesinat olarak 30bin gibi bir rakamim var,yarin kredi konularina bir bakalim neler çikacak acaba karsimiza

webde varsa linkini yolla da bir bakalim

+1 o fiyata ev mi kaldy birde üsküdarda

O ilan çakma olabilir. İki gün önce bir dizide, hizmetçi kız internetten bakıyordu replik: "Üsküdar'da 95.000'e ev varmış. Çok mu dökülüyordur acaba"

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.