Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Üsküdar da 95bine güzel bir ev buldum.
    Peşinat olarak 30bin gibi bir rakamım var,yarın kredi konularına bir bakalım neler çıkacak acaba karşımıza

webde varsa linkini yolla da bir bakalım

ben de merak ettim açıkcası
  • 2 ay önce innovia 3 ten 1+1 68m2 (en buyuk1+1) 125bin tl ye maal oldu bize neyse gel gelelimki şuanda olan aynı evin fiyatı 195 bin tl olmuş böyle bir

artış ilk defa görüyorum .hazır dairelere para yatırmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Tuzla Dumankaya projleri mesela.

Tuzla dumankaya projelerimi ucuz? En ufak 1+0 kar bile 100 sen başlıyor benim yanlış görüyorum. Tuzla yükselen yildiz olacak gibi kurtköy, teknopark, thynin Habom projesi vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1+1 ler 95-120 arası değişiyor...Uygun yani..Yatırım içn hele.
  • Boşverin İstanbulu, gelin size Akbük den villa satayım, hemde kelepir fiyat.... 4+1, 5+1 isterseniz 6+1 300 veya 400 m2 alana müstakil (isterseniz havuzlu)... araştırın bulduğunuz en ucuz (sıfır olmak şartıyla) fiyatın 25 bin altına (bulduğunuz villanın aynısını) anahtar teslim yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @p4p800se -- 18 Nisan 2014; 22:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: bektas73

6 yıl önce esenyurt kiptaştan 48.000+4.000TL vade farklı ile ev alırken herkes bu Allahın dağına bu kadar para verilirmi dediler,şimdi orası şehir merkezi oldu ve ev fiyatları 120.000-130.000 arası ve evden aldığım kirada cabası herşeyi eleştiren muhalifler burayıda işgal etmiş insanları yanlış yönlendiriyor bilmiyorsanız insanları kandırmayın İstanbul şehir dışına doğru büyüyor ve alınan gayrimenkul herzaman kazandıran bir yatırım oluyor imkanı olan şansını denesin.

Hadımköy 1. Etap, bitmis hazır daire 100.000 liraya satılırken neden Hadımköy 3. Etap ne zaman bitecegi belli olmayan daireye 100.000 lira versin/veriyor insanlar?

gerçekler satılır beklentiler alınır da ondan

Burdaki beklenti nedir Hocam? 3. Etap'ın da 6 yıl sonra 200'e çıkması mı? Hicks'in sorusunun cevabını ben de merak ediyorum. Halk daha merkezi Bakırköy yerine 1 saat daha yol gidip Hadımköy'de modern binada oturmayı mı tercih ediyor (Evsahibine bakılırsa 1 saat olmasa da yarım saat daha yolu göze alıyor sanırım).

99000 tlye daire var 1. Etapta, ben de merak ediyorum, neden?

bende merak ediyorum bu sorunun cevabını

Sorunuzun cevabi odeme kosullari olmasin hocam. Insanlarda pesin 99bin lira yok. Banka kredisi deseniz o krediyle beraber muhtemelen 200bin liraya yakin olur. Ustelik kredi icin bile yuzde 25 pesinat lazim ki bu da 25 bin lira.

Oysa kiptas 10 bin lira pesinatla ve cok uygun vadelerle satiyor.

Aradiginiz sorunun cevabi budur.

Bu arada o miktari bulan zorlar onu da bulur demeyin. Cok beğendiğim bir proje vardi ama pesinatta ben 30 bini bir turlu gecemedim, adamlar da 55bin isterken hic olmazsa 40 bin verin demelerine ragmen evden vazgeçmek zorunda kaldim...

• Bizde gültepe tarafından beylikdüzüne taşınmak istiyoruz ama ev fiyatları çok fazla, burada ki evimizi 100bin den satsak 80 binde birikimimiz var ama baktığımız ilanlar hep 250bin civarında. Bi türlü cesaret edip istediğimiz genişlikte eve taşınamıyoruz. Ev fiyatlarında düşmesini beklesek diyoruz ama öyle birşeyin olacağı yok, tam tersine ev fiyatları sürekli artmakta.Kaldık gültepe de :(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

Bizde gültepe tarafından beylikdüzüne taşınmak istiyoruz ama ev fiyatları çok fazla, burada ki evimizi 100bin den satsak 80 binde birikimimiz var ama baktığımız ilanlar hep 250bin civarında. Bi türlü cesaret edip istediğimiz genişlikte eve taşınamıyoruz. Ev fiyatlarında düşmesini beklesek diyoruz ama öyle birşeyin olacağı yok, tam tersine ev fiyatları sürekli artmakta.Kaldık gültepe de :(.

hocam beylikdüzünün bir bölümünü de içine alacak şekilde esenyurt kuruldu biliyorsunuzdur. o civarlarda bakın bence. oralarda geniş 2+1 evler 200bine bulunabilir peşin parayla alacaksanız. 3+1 için biraz da borçlanarak halledersiniz gibi geliyor bana.
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Yoklukta 1TL'de para sonuçta. +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu kiptas? Hic bir yerde sonuclar yok?

• Daha yeni cekilisler basladi.

• simonil S kullanıcısına yanıt
    1.5 satte cekemediler mi, bilgisayarli cekilis degil mi?
    Şurdan bi ev ciksa inş faize bulaşmadan ev sahibi olacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 19 Nisan 2014; 13:32:44 >
  • inşallah çıkar, bende bekliyorum
  • Sonuçlar açıklanmış ama kiptaş site patlamış..

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Sonuçlar açıklanmış ama kiptaş site patlamış..

ATLI Soyadi var mi bakan yazsin mujdeyi verene benden de mujde

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Sonuçlar açıklanmış ama kiptaş site patlamış..

ATLI Soyadi var mi bakan yazsin mujdeyi verene benden de mujde

Süvari var
    Tc kimlik ile sorgulanıyormuş.
    Tam liste vermişler mi bilmiyorum.

• Bana da çıkmamış...
    İlker Atlı sana çıkmış müjdemi isterim.

Çok inandırmıştım kendimi çıkacağına... Hayırlısı buymuş demek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 19 Nisan 2014; 16:38:28 >
  • İLKER ATLI tam gaz devam
    Eşime çıkmamış ona da çıkaydı iyi olurdu.
    Bugün migros beylikduzunden oyuncak tan gelirken tam da rampada aracım vites gecişleri var ama gaz versemde gitmiyordu 15 tl parca 5 tl direksiyon körüğü 60 tl de işcilik içime oturmuştu iyi geldi üstüne.Allah herkese nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alinti: ekdellal

quote:

Orijinalden alinti: dogi1907

Üsküdar da 95bine güzel bir ev buldum.
    Pesinat olarak 30bin gibi bir rakamim var,yarin kredi konularina bir bakalim neler çikacak acaba karsimiza

webde varsa linkini yolla da bir bakalim

+1 o fiyata ev mi kaldy birde üsküdarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 19 Nisan 2014; 16:37:12 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.