Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şerifali son 5 yıldır inanılmaz gelişti, karlı bir yatırım düşünüyorsanız şerifali'den daire alabilirsiniz, ama üzerine biraz daha koyarak çamlık ikbal caddesinden alabilirseniz çok daha iyi olur, ikbal caddesi alt ışıklarda bir kaç daire gözüme çarptı finas merkezine kapı komşusu olacaklar kesinlikle kaçırılmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
    Şerifali geilişyor da oradaki fiyatlar da yüksek hani.O kadar para vereceğim ve gece kondu mahallesi arasında yaşayacağım ? Üstelik ulaşım sorunum da olacak..Neyse gidip de görmek lazım tabi.

Finans Merkezi Şerifali 'nin tam ne tarafında kalacak onu da anlamış değilim ya neyse..Ataşehir Atatürk mahallesi tam karşısında olacak merkez.Şerifali'nin ne tarafında kalıyorsa artık..
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Innovia 3'ün yanından tesadüfen geçmiştim..Uzak durun diyebilirim..
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    ben bakmıştım site güzel peyzaj falan ama günlük kiralık daireler ve 1+1 lerin çok olduğu yerler aile yaşamına müsait değil.

ayrıca aylık aidatı da eksi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geluzmanım

Arkadaşlar tuzla orhanli beldesinde yatirim nasil olur. Daha bakir bir bölge duruyor . bildiğin köy gibi ama bir tarafda organize sanayi diğer taraffa sabiha gökçen havaalanı var. İki yil sonrasi için düşünürsek sicak firsat olabilir. Başakşehir gibi olacak diyorlar. Haremde oraya tasinacak deniliyor ama çok zor ihtimal bence.

Aydınlı daha mantkılı bence.
    Ben oraları da düşünüyorum yatırım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

Millette ne para varmış arkadaş. 200-300-350 bin liralar havada uçuşuyo, bi züğürt benmişim memlekette.

kendi paraları değilki, banka kredisi .. onu da anlamamak züğürtlük değil de bilgisizlik olsa gerek

Kredi mi? Aa o da ne? Nereden alınıyor? Bi sen anladın kredi olduğunu, zekaya bak!

Canımı sıkma murat131..hadi ikile!

• Yatirim icinse dukkan alin. İnnovia 1 ve 2 guzeldir. Gunluk kiraliklar evet var ama site saglam. Sessiz ve plani kullanisli iscilik iyi. Zamaninda keske alsaymisim. 3 4 uzak kaliyor merkezlere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Innovia'da oturan var mı aranızda? Cidden güzel projemi, sosyal imkanlar vs. birileri cevaplarsa sevinirim.

Hocam ben gecenlerde innoviayi arastirayim dedim. Ne yaptiysam da telefonda odeme planini anlatmiyorlar illa gelin diyorlar. Sirf buna bile uyuz oldum. Elimde cok miktar nakit yok dolayisiyla uygun odeme plani da onemli ve her proje icin adamlarin ayagina gidersem bir cogu zaten odeme planindan kaybedecegi icin baya fazla bi vaktim ve enerjim bosa gitmis olcak.

Maalesef innovia da bunlardan birisi oldu...

Her turlu kolayligi esneklogi saglariz dediler gittim.

200 bin liralik 2+1 icin anlatayim:

Pesinat yuzde 10 yani 20bin istiyorlar burasi iyi. Aylik 1300 lira taksit istiyorlar harika dimi. Gelelim isin cakalligina. 9 ay sonra 30bin daha istiyorlar. Bir 9 ay sonra yine 30bin verecekmisiz. Bundan da 6 ay sonra yani henuz 24.aydayken bu sefer 40bin civari daha. Ve bu 24 ay boyunca aylik 1300 lira taksit de var tabi. Iste odeme plani bu.

Bu kadar mi dedim esnetiriz dediginiz kolaylik saglamaniz bu mu? Evet bu sekilde yapabiliyoruz dediler.

Ustelik bu 24 aylik odemeler sirasinda ev de teslim edilmeyecek. Evin teslimi 20 yada 21.ayda planlaniyor ki bence paralarin tamaminin odenmesini yani 24.ayı bulur.

Boyle sacma sapan bir odeme plani gormedim ben. Onca projeye gittim odeme planlarini konustum vs ama daha bina teslim edilmeden paranin tamamini isteyen ve asla esneklik gostermeyen baska bir firma yok.

Bir de utanmadan oyle bir reklam yapiyorlar ki 24 ay muhabbeti yok bile. Arayinca telefonda soyleseler ama o da yok.

Bosuna gittim geldim o sinirle yaziyorum uzun uzun hocam
    tam vakit israfi oldu maalesef...

Bu arada sitede hakikaten cok fazla 1+1 evler var ve ilanlara bakinca "gunluk kiralik daireler, otel konforunda, yabanci misafirlerinizi burda agirlayin" seklinde cok fazla ilan var.

Oturmak icin alanlar iyice dusunsun bence. Ailecek oturulacak bir yere benzemiyor bu durumu düşününce.

• 1+1 akla nden aile yeri değil diye yerlermiş anlamıyorum ki.Günümüz şartlarınca artık 1+1 daireler aile için daha doğrusu yeni evlenenler için o kadar uygun ki.
    Artık 3+1 daireler eskisi gibi tercih edilmiyor.Bence de 3+1 fazla.
    Dahası 1+1 lerin kiralanma oranları çok daha yüksek.
    Herkes 1+1 görünce akla malum şeyleri yazıyor ,insan bunu düşünüyor..Saçmalık dan başka şey değil bence..Olay ferah ,sessiz ve komşuların aile olduğu ortamda yaşamak ise bu bambaşka bir şey.
  • quote:

quote:

Millette ne para varmış arkadaş. 200-300-350 bin liralar havada uçuşuyo, bi züğürt benmişim memlekette.

kendi paraları değilki, banka kredisi .. onu da anlamamak züğürtlük değil de bilgisizlik olsa gerek

Genelleme yapmak ne kadar droğu ? Nereden biliyorsunuz kendi paraları olmadığını ? Ayrıca banka kredisi olsa ne olur olmasa ne olur ? O kişinin kendi bileceği iş.
    Herkesin şartları istekleri amaçları farklıdır değil mi ?
    Belki 200 vardır elinde belki 50 sini kredi ile tamamlamıştır..

Millette ne para varmiş diye konuşmak çok yanlış.O insanların ne şartlarda yaşadığını çalıştığın bilmiyorsunuz ki ? 200-300.000 lira da ayrıca ev için çok normal bir fiyat artık.Bu yüzden abartmak anlamsız "sanki 1.000.000 liralar havada uçuyormuş gibi."

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

1+1 akla nden aile yeri değil diye yerlermiş anlamıyorum ki.Günümüz şartlarınca artık 1+1 daireler aile için daha doğrusu yeni evlenenler için o kadar uygun ki.
    Artık 3+1 daireler eskisi gibi tercih edilmiyor.Bence de 3+1 fazla.
    Dahası 1+1 lerin kiralanma oranları çok daha yüksek.
    Herkes 1+1 görünce akla malum şeyleri yazıyor ,insan bunu düşünüyor..Saçmalık dan başka şey değil bence..Olay ferah ,sessiz ve komşuların aile olduğu ortamda yaşamak ise bu bambaşka bir şey.

Akla neden baska seyler geldigini ben yukarda yazmistim.

1+1'lerin yoğun oldugu sitelerde gunluk ev kiralama olayi var. Bu bile yeterli bir sebep akla baska seyler gelmesi icin. Kontrol yok o sekilde kiralanan dairelerde dolayisiyla kim gelmis kim gitmis muamma. Misafir ayagina gidip kaliyor insan gunluk kiralik dairesinde.

Innovia da dahil olmak uzere ozellikle beylikduzu ilanlarini acin bakin hocam o kadar cok gunluk kira olayi varki bu 1+1'lerde.

Dusunun ya cocugunuzla ailecek kaliyorsunuz ama komsunuz tuhaf tuhaf hergun degisen tipler. Komsuyu degistirme ve sikayet etme sansiniz zaten yok. Rahatsiz olmaz misiniz?

• Orası ayrı..Haklısınız.
    Ama tüm 1+1 dairelere bu tip bakmak yanlış.Çok yanlış.Üstelik 1+1 de olsa 2+1 de olsa 4+2 de olsa insana göre değişir bu.Benim amacım düzensiz bir yaşam sürmekse mesela bunun için büyük küçük ev farketmez ki.
    1+1 daireleri tercih eden yeni evli çiftler de var nişanlılar da var üstelik.O yüzden daire ayrımı yapmak buna göre yargılamak yanlış bence.
  • 1+1 ve 1+0 varsa mutlaka sitenin diger kosesinde olmali. Cokda sorun degil bir cok 2+1 de gunluk kiralik mevcut. İnnovia yada diger sitelerde bu var malesef. En ucuzundan en pahalisina inanmazsaniz acin bakin ilanlara. Kafaniza takarsaniz sitelerden ozellikle belli bolgeler uzak durmakta yarar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan şu anda Kiptaş'tan daha uygunu yok. Onu da kaçırdık.
    Kısmet artık, önümüzdeki maçlara bakacağız. :)
  • Aslında sorulması gerken şu ; seçimler bitti ,hükümet istikrarı koruyacak gibi...Konut fiyatları 1 yıl içinde değişkenlik gösterir mi sizce ? Düşer mi ,talep azalır mı ? İstanbul'da yer kalmadı..Yapılan projelerin çoğu orta sınıf bütçesine göre satışa çıkmıyor.
    Ne olur sizce ? Cumhurbaşkanığı seçimleri de var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Aslında sorulması gerken şu ; seçimler bitti ,hükümet istikrarı koruyacak gibi...Konut fiyatları 1 yıl içinde değişkenlik gösterir mi sizce ? Düşer mi ,talep azalır mı ? İstanbul'da yer kalmadı..Yapılan projelerin çoğu orta sınıf bütçesine göre satışa çıkmıyor.
    Ne olur sizce ? Cumhurbaşkanığı seçimleri de var..

Bence cumhurbaskanligi secimine konut icin fazla bel baglamayin. Koskte tek aile icin yer var. Size birakacaklarini sanmiyorum

• Konutlara %10-13 arası zam geldi bile ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kredi mi? Aa o da ne? Nereden alınıyor? Bi sen anladın kredi olduğunu, zekaya bak!

Canımı sıkma murat131..hadi ikile!

, zeka seviyenin düşük olmasıni itiraf etmen iyi oldu... insanın kendini tanıması lazım...
    hadi şimdi sen de ikile sikumi...

Aile terbiyesi almamışsın, bundan kaynaklanıyor bu seviyesizliğin, acıyorum sana.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    başbakanın faizlerin yüksek olduğu yönünde söylemleri var, cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası faizlerin düşeceğini düşünüyorum, gerçi konut fiyatları ciddi anlamda arttı, çamlık mahallesinde 2+1 80 m2 daireleri 150-180 bin tl civarı bulabilirken şuan 200'den aşağı daire yok. faizden kar elde edelim derken konutun fiyatını yüksekden alıyoruz :(

• Cari açık aldı başını gidiyor, ne faizlerin düşmesi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.