Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tipik Ankara dusmanligi ,Istanbul fetisizmi var malesef :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orijinalden alıntı: bldshd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Halkalı bölgesi hakkında bilgisi olan varmı? SoyakEvoStar projesi nasıldır ? Soyak nasıldır ? Yeri biraz yukarıda kalıyor (havalimanına göre) gibi ama ben bölgeyi bilmiyorum. Gelecek marmaray hattıda o kadar uzanacakmı oda muamma ???

ınsaat asamasında bakmaya gıtmıstık....

fıyatlar yuksek gelmıstı bıze...su an guncel fıyatları hakkında bılgım yok ama konum olarak guzel yerdeler...

Soyak satışları 2+1 250.000 civarında fakat sahibinden.com da 205.000 civarına da bulmak mümkün. Tabi m2 olarak küçük 70m2, bakmayın 2+1 olduğuna... Yanlız soyal evo park konutlarında sorun yaşayanlar olmuş malzeme kalitesi çok kötüymüş vs vs birçok yorum okudum. Birde olası marmaray a ne kadar yakın bilmek lazım...

soyak evostar a yakın oturuyorum , şu an pahalı ama geleceğe yönelik bir proje orası o evleri 5 yıl sonra 3 katı fiyatına datarlar, o bölge gelişiyor gelişmeye çok açık. Şu an pahalı olmasının sebebi de budur şimdilik o para etmez ama o bölgedeki her ev öyledir.

Yeniden merhaba, hocam pahalı derken o çevreye göre 2+1 75m2 200.000TL bana uygun geldi, çevreyi pek bilmiyorum ama yakınlarındaki daireler çok daha pahalı. Yine o çevrede önerebileceğiniz başka proje varmı? Birde yine sorayım olası marmaray istasyonları bellimi? Evostar biraz kuzeyde kalıyor gibi zaten raylı sistem olmadan halkalının pek bir anlamı yok anca raylı sistem 3. havalimanı vs işlemeye başladığı zamana değer kazanacaktır buda 4-5 yıl sürer...

75 m2 için 200 bin soyak markası için verilir çevredeki 90 m2 lik tokiler de aşağı yukarı aynı fiyat . marmarayın son istasyonuna 1,5 -2 km mesafesi var sanırım yaklaşık olarak. Marmaray daha ileriye gitmez. Halkalının raylı sistem olmadan da fiyatlarını katladığını söyleyebilirim. Atakent bölgesi sürekli fiyatı artan bir yer. Soyak evostarı 250 bin demiş bir ark, internette 205 bin demiş. Soyak 140-180 bin arası sattı o daireleri geçen yıl. Proje tavsiyesi olarak 200 bin civarı yoksanırım. Olsa da 75 mt2 olur ya da 1+1 olur. 100 mt2 civarı kaliteli malzeme kapalı otoparklı güvenlikli sıfır daireyi Atakent bölgesinde 300 binden aşağı beklemeyin. Çok zorlasan 250 bin o da topraktan olur. Daha düşük fiyat pek de mümkün değil. Şahsi fikrim budur. Ama ev alacaklara tavsiyem kesinlikle bu bölgedir. Her geçen gün değer kazanıyor evler. Beton yığını bir bölge ama işte güvenlikli siteler yeni yerleşim düzenli yerleşim olduğundan tercih ediliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• planmeca P kullanıcısına yanıt
    Ankara konusu icin, İlk mesaj iceriginde firsat paylasilmiyorsa silinmis olabilir.

İstanbul konusunu baslatan kisi olarak, tum arkadaslardan firsat paylasimlarinizi pm olarak bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Halkalı bölgesi hakkında bilgisi olan varmı? SoyakEvoStar projesi nasıldır ? Soyak nasıldır ? Yeri biraz yukarıda kalıyor (havalimanına göre) gibi ama ben bölgeyi bilmiyorum. Gelecek marmaray hattıda o kadar uzanacakmı oda muamma ???

ınsaat asamasında bakmaya gıtmıstık....

fıyatlar yuksek gelmıstı bıze...su an guncel fıyatları hakkında bılgım yok ama konum olarak guzel yerdeler...

Soyak satışları 2+1 250.000 civarında fakat sahibinden.com da 205.000 civarına da bulmak mümkün. Tabi m2 olarak küçük 70m2, bakmayın 2+1 olduğuna... Yanlız soyal evo park konutlarında sorun yaşayanlar olmuş malzeme kalitesi çok kötüymüş vs vs birçok yorum okudum. Birde olası marmaray a ne kadar yakın bilmek lazım...

soyak evostar a yakın oturuyorum , şu an pahalı ama geleceğe yönelik bir proje orası o evleri 5 yıl sonra 3 katı fiyatına datarlar, o bölge gelişiyor gelişmeye çok açık. Şu an pahalı olmasının sebebi de budur şimdilik o para etmez ama o bölgedeki her ev öyledir.

Yeniden merhaba, hocam pahalı derken o çevreye göre 2+1 75m2 200.000TL bana uygun geldi, çevreyi pek bilmiyorum ama yakınlarındaki daireler çok daha pahalı. Yine o çevrede önerebileceğiniz başka proje varmı? Birde yine sorayım olası marmaray istasyonları bellimi? Evostar biraz kuzeyde kalıyor gibi zaten raylı sistem olmadan halkalının pek bir anlamı yok anca raylı sistem 3. havalimanı vs işlemeye başladığı zamana değer kazanacaktır buda 4-5 yıl sürer...

75 m2 için 200 bin soyak markası için verilir çevredeki 90 m2 lik tokiler de aşağı yukarı aynı fiyat . marmarayın son istasyonuna 1,5 -2 km mesafesi var sanırım yaklaşık olarak. Marmaray daha ileriye gitmez. Halkalının raylı sistem olmadan da fiyatlarını katladığını söyleyebilirim. Atakent bölgesi sürekli fiyatı artan bir yer. Soyak evostarı 250 bin demiş bir ark, internette 205 bin demiş. Soyak 140-180 bin arası sattı o daireleri geçen yıl. Proje tavsiyesi olarak 200 bin civarı yoksanırım. Olsa da 75 mt2 olur ya da 1+1 olur. 100 mt2 civarı kaliteli malzeme kapalı otoparklı güvenlikli sıfır daireyi Atakent bölgesinde 300 binden aşağı beklemeyin. Çok zorlasan 250 bin o da topraktan olur. Daha düşük fiyat pek de mümkün değil. Şahsi fikrim budur. Ama ev alacaklara tavsiyem kesinlikle bu bölgedir. Her geçen gün değer kazanıyor evler. Beton yığını bir bölge ama işte güvenlikli siteler yeni yerleşim düzenli yerleşim olduğundan tercih ediliyor.

İnternetten bulabildiğim marmaray verilerine göre evostar dediğiniz gibi kuzeyde kalıyor. Net mesafe ölçemem tabi ama ortalama 1-2km olması lazım. Biraz daha aşağıda bulunabilinirse daha iyi olur sanırım. Bakmaya devam sizinde öneriniz olursa değerlendirirm. Yapılmış bitmiş olması şart değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 24 Nisan 2014; 17:27:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

istanbulda konut fırsatı diye bir şey olacağına inanmıyorum, asgari ücretin 900 lira bile olmadığı bu ülkede nasıl ev alınabilir ki? ben maaşlı çalışanım, mühendisim ama istanbulda bir ev sahibi olacağımı düşünmüyorum. eskiden işçiler bile ev alabilirdi az çok biriktirerek, zorlanarak da olsa. konuya bakıyorum 300, 350 binler havada uçuşuyor yahu az oturulabilir bir ev 200 250 bin, adam 2 bin bile ödese 15 yıl eder arkadaş var mı böyle bir dünya ya? umarım var olduğu iddia edilen konut balonu varsa patlar inşallah da insanlar evsahiplerini zengin etmeyi bırakır.

tamam sakinim.

O paraları verip ev alanlardan biri olarak; benim zarar etmem için dua eden sana ben de dua ediyorum. İnşallah senin gibi düşünüp evlerin fiyatları düşsede alsak diye düşünenler hiç bir zaman ev sahibi olamaz ve biz ev sahiplerine kira vermeye mahkum olur. Ağzınızdan çıkanı tartın biraz. Bunca insan para veriyor siz balon patlasa da zarar etseniz diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

quote:

istanbulda konut fırsatı diye bir şey olacağına inanmıyorum, asgari ücretin 900 lira bile olmadığı bu ülkede nasıl ev alınabilir ki? ben maaşlı çalışanım, mühendisim ama istanbulda bir ev sahibi olacağımı düşünmüyorum. eskiden işçiler bile ev alabilirdi az çok biriktirerek, zorlanarak da olsa. konuya bakıyorum 300, 350 binler havada uçuşuyor yahu az oturulabilir bir ev 200 250 bin, adam 2 bin bile ödese 15 yıl eder arkadaş var mı böyle bir dünya ya? umarım var olduğu iddia edilen konut balonu varsa patlar inşallah da insanlar evsahiplerini zengin etmeyi bırakır.

tamam sakinim.

O paraları verip ev alanlardan biri olarak; benim zarar etmem için dua eden sana ben de dua ediyorum. İnşallah senin gibi düşünüp evlerin fiyatları düşsede alsak diye düşünenler hiç bir zaman ev sahibi olamaz ve biz ev sahiplerine kira vermeye mahkum olur. Ağzınızdan çıkanı tartın biraz. Bunca insan para veriyor siz balon patlasa da zarar etseniz diyorsunuz.

eskiden evler daha alınabilirdi onu kastettim bir beddua söz konusu değil.

• Star Towes (Kıraç) evi olan var mı?
  • quote:

tamam sakinim.

Hocam şöyle orta halli bir semtte ailelik bir ev,3+1 120-140m2 civarı,300'den aşağı değil artık.

Projeli,iyi muhitlerde 500 kağıttan açıyorlar kapıyı

• Beylikdüzü Kale Kent hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar, düşünülebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PRDN

pendik kaynarcada ki dairemizden;

BİNAMIZ YENİ BİTMİŞ OLUP OTURUMA HAZIRDIR. KAT MÜLKİYET TAPULU VE KREDİYE UYGUNDUR.
    DUBLEX DAİREMİZ 4+2, 180M2, İKİ AYRI GİRİŞİ OLAN BİR DUBLEXTİR. İKİ AYRI DAİRE OLARAK KULLANILABİLİR. HER İKİ KATTA MUTFAK VE BANYO MEVCUTTUR.
    DAİRELERDE ÇELİK KAPI, ASANSÖR, LAMİNAT PARKE, PVC DOĞRAMA, DUŞAKABİN, YERLER ÇANAKKALE SERAMİK, SATEN BOYA, BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİKLE YAPILMIŞTIR. 1.500 TL CİVARI KİRA GETİRİSİ VARDIR.

Sahibinden.com a emlakcı da koymus.

link burada ;

325 diyor emlakcı ama ben 320 e bırakırım :D

Zaten emlakçının üstüne epey bi indirim yapmışsınız ama 319 olmaz mı?

• Arkadaşlar, lütfen bu konu başlığını kendi dairelerimizi burada satmak için kullanmayalım.
    Konu başlığının amacı; yeni ve ucuz projeler hakkında forumdaşları bilgilendirmektir.

• Daha bugune kadar 1 adet bilr konuda firsat olacak proje yada ilan paylasan gormedim acil ist avrupa yakasinda 200.000 limitli ev bakiyorum ama sadece birbiriyle atismalar ve internetden bakip 10 saniyede bulabilecegi proje hakkinda buraya sorularla vakit kaybona donustu konu ben kendi adima kapanmasi icin sikayet ediyorum belki amacina uygun yeni konu acilir diye!

• Ark.kar beylikduzunde oturanlar yafa bilgisi olan var mi...isthanbul konutlari 1 de 260 bin e oturulmamis dairevar...konum ve yapisi ve çevresi hakkında bilgi verebilir misiniz

• Merhaba arkadaşlar,

istanbul dışında yaşıyorum ama yatırım amaçlı olarak projeden girebileceğim ödeme olarak çok sıkmayacak bir konut arayışım oldu.
    Hafta içinde Innovia 4. Etap için telefon ile görüştüm ama daha önce bahsedildiği üzere görüşmek için özellikle ofislere gelinmesini istediler ancak İstanbul dışında yaşadığımı söyleyince daha sonra aranacağımı belirttiler (Gitmek istemeyen arkadaşlar için telefon görüşmelerinde kullanılabilir). Bu sabah arandım. Kendi maddi koşullarıma göre 2+1 daire için ödeme planı gayet makul. Peşinat arttıkça dairenin bedeli de düşüyor. Vermiş oldukları fiyata istinaden 2+1 daire için ödeme planı şu şekilde; daire fiyatı 211.000 TL, %30 peşinat 58.000 TL, 12 ay sonra %10 ara ödeme 19.500 TL, 24 ay sonra %20 ara ödeme 39.000 TL, kalan tutar 50 ay vadeli aylık ödemeler 1.550 TL. Bu peşinat tutarı ile 211.000 TL lik daire 194.500 TL ye gelmiş oluyor.
    Bu bilgiler ışığında İstanbul dışında olmam nedeni ile 1-2 sorum olacak. Cevaplandırabilirseniz sevinirim.

1. En önemli konu tabi ki firma güvenilirliği. Yakın bir arkadaşım Fi Yapı dan ev aldı ve ne yazık ki halen uğraşıyor. İnternetten yaptığım araştırmalara istinaden Yeşil İnşaat ile ilgili olarak bir sıkıntı göremedim ancak fikri ya da bilgisi olan varsa memnuniyet ile duymak isterim.
    2. Dediğim gibi İstanbul`da yaşamadığım için projenin yeri bana hiçbir şey ifade etmiyor. Kendi sitesinde bir sürü yere yakın olduğunun altı çizilmiş ama gerçekte durum nedir ? Dağın başı değildir umarım.
    3. Yatırım amaçlı almak istediğimi belirtmiştim ancak niyetim 1 koyup 3 almak değil. Aslında bir şekilde faiz işine girmeden aylık bir para ödeyerek kendimi bir yere bağlamak ve 2-3 sene sonra ise o evi satarak başka bir yatırım için sermaye yapma niyetim var. Dolayısı ile yukarıda belirttiğim gibi 195.000 Tl ödeyeceğim daireyi benim ölçülerime göre 230.000-250.000 TL arası bir fiyata satarsam mevcut faiz ve enflasyon koşulları karşısında ezilmemiş olurum. Bu proje bu fiyatı sağlayabilir mi ?
    4. Yukarıdaki ödeme planına benzer ödemesi olan ve daha iyidir diyebileceğiniz başka projeler var mı ?

Şimdiden görüş ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Hayırlı günler.

• Selam

Istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz projeler var mi gebzeye yakin olmasi tercih sebebidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsano

Merhaba arkadaşlar,

istanbul dışında yaşıyorum ama yatırım amaçlı olarak projeden girebileceğim ödeme olarak çok sıkmayacak bir konut arayışım oldu.
    Hafta içinde Innovia 4. Etap için telefon ile görüştüm ama daha önce bahsedildiği üzere görüşmek için özellikle ofislere gelinmesini istediler ancak İstanbul dışında yaşadığımı söyleyince daha sonra aranacağımı belirttiler (Gitmek istemeyen arkadaşlar için telefon görüşmelerinde kullanılabilir). Bu sabah arandım. Kendi maddi koşullarıma göre 2+1 daire için ödeme planı gayet makul. Peşinat arttıkça dairenin bedeli de düşüyor. Vermiş oldukları fiyata istinaden 2+1 daire için ödeme planı şu şekilde; daire fiyatı 211.000 TL, %30 peşinat 58.000 TL, 12 ay sonra %10 ara ödeme 19.500 TL, 24 ay sonra %20 ara ödeme 39.000 TL, kalan tutar 50 ay vadeli aylık ödemeler 1.550 TL. Bu peşinat tutarı ile 211.000 TL lik daire 194.500 TL ye gelmiş oluyor.
    Bu bilgiler ışığında İstanbul dışında olmam nedeni ile 1-2 sorum olacak. Cevaplandırabilirseniz sevinirim.

1. En önemli konu tabi ki firma güvenilirliği. Yakın bir arkadaşım Fi Yapı dan ev aldı ve ne yazık ki halen uğraşıyor. İnternetten yaptığım araştırmalara istinaden Yeşil İnşaat ile ilgili olarak bir sıkıntı göremedim ancak fikri ya da bilgisi olan varsa memnuniyet ile duymak isterim.
    2. Dediğim gibi İstanbul`da yaşamadığım için projenin yeri bana hiçbir şey ifade etmiyor. Kendi sitesinde bir sürü yere yakın olduğunun altı çizilmiş ama gerçekte durum nedir ? Dağın başı değildir umarım.
    3. Yatırım amaçlı almak istediğimi belirtmiştim ancak niyetim 1 koyup 3 almak değil. Aslında bir şekilde faiz işine girmeden aylık bir para ödeyerek kendimi bir yere bağlamak ve 2-3 sene sonra ise o evi satarak başka bir yatırım için sermaye yapma niyetim var. Dolayısı ile yukarıda belirttiğim gibi 195.000 Tl ödeyeceğim daireyi benim ölçülerime göre 230.000-250.000 TL arası bir fiyata satarsam mevcut faiz ve enflasyon koşulları karşısında ezilmemiş olurum. Bu proje bu fiyatı sağlayabilir mi ?
    4. Yukarıdaki ödeme planına benzer ödemesi olan ve daha iyidir diyebileceğiniz başka projeler var mı ?

1. yeşil inşaat iyi firmadır stajımı innovia 2. etapta yapmıştım. Önceki etapların başlangıç ve bitiş tarihlerine bakın bina sayılarına göre karşılaştırma yapın burdan fikir edinebilirsiniz.

2.şehir merkezine yakın değil beylikdüzü ve esenyurt un merkezine hemen hemen aynı uzaklıkta arabayla 5 dk sürer. Esenyurt devlet hastanesine yakın . Gelişmekte olan bölgede ama ben oturmak için ev almazdım daire planları hoşuma gitmiyor ve o bölge dolgu zemindi ama sağlam yapıyorlar işlerini .

3. Bence istediğiniz karı elde edebilirsiniz.Ama sahibinden.com sitesinden 2 ya da 3. etaplardaki dairelerin satış fiyatlarına bakarak bir şeyler tahmin edebilirsiniz.

not: şunlara dikkat edin önceki etaplar zamanında teslim edildi mi? 4. etap lokasyon olarak nerede bilmiyorum ama diğer etaplara göre daha sapa bir yerdedir diye tahmin ediyorum çünkü esenyurta doğru kayıyor Sosyal imkanları iyi olabilir ama aidatları tuzluymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 27 Nisan 2014; 6:38:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orsano

Merhaba arkadaşlar,

Odeme sartlari dediginiz gibi uygun fakat yerinin degerlenmesi bence 3.seneden fazla surecektir. Daha kisa sure icin biraz daha sehir icine kaymaniz lazim halkali ve cevresine bakin...

• Arkadaslar ronesans konut tarafindan yapulan kartal sayfiye hakkinda fikri olan varmi ? Firma kalite endisem yok sadece yeri ne kadar mantikli ? Kartal metro koprusunden 4km uzaklikta aydos ormaninin dibinde. Kartal Maltepe arasinda kaliyor. Yeri hakkinda fikri olan varmi ? O tarafta oturan felan ?

• Arkadaslar kocaeli cıvarında daıre dusunen varsa bu sekılde taksıtlı odemelı daıreler var ıletısıme gecsın benımle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtpak

Arkadaslar kocaeli cıvarında daıre dusunen varsa bu sekılde taksıtlı odemelı daıreler var ıletısıme gecsın benımle

Arkadaşım bi sakin önüne gelene pm atıp bu daireleri öneriyorsun. Ayrı ayrı konulara yazıp duruyorsun. Çok istiyorsan ikini el bölümünde sat
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.