Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah güle güle ve sağlıkla oturmak nasip etsin......

Tapu hemen teslimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Allah güle güle ve sağlıkla oturmak nasip etsin......

Tapu hemen teslimmi?

Çok tesekkur ederım.
    Evet hemde iskanlı kat mulkıyetlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 29 Kasım 2014; 19:15:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanin. Brüt kaç m2 hocam? Liste fiyatından ne kadar indirim yaptılar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Güle güle kullanin. Brüt kaç m2 hocam? Liste fiyatından ne kadar indirim yaptılar?

brut 147 mkare.
    neti 117 mkare.
    daire icinde giyinme odasi jakuzi tum odalar hollerde gizli isik spot lamba.yerden isitma baya birseyi var.15 mkare balkonu var bi de benim sectigim dairenin.

sahibinden de aratirsaniz daha cok detayli fotolari olan ilanlar var.satis ofisinden verdikleri rakam en son 430.ama benim pazarlik yetenegim biraz iyidir : )

• up , yok mu güzel fırsatlar arkadaşlar
  • Arkadaşlar selamlar,
    200-250 bin tl arası, İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz projeler var mı?
    güvenlikli, sosyal olanları olan, aidat olayları ve diğer yakıtlar kullanım miktarına göre ödeme seçeneği olan
    3+1 daire max 100-100 metre arası güzel bir öneri verirseniz sevinirim.

Beylikdüzü, Halkalı, Başakşehir, İkitelli vs bu taraflar olabilir, ama Avrupa yakası olması şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 24 Şubat 2015; 10:54:15 >
  • www.gazetevatan.com
    Avrupa Yakası´nın en ucuz 20 konut projesi! | GAZETE VATAN GALERİ
    http://www.gazetevatan.com/avrupa-yakasi-nin-en-ucuz-20-konut-projesi--33717-galeri-ekonomi-fotogaleri/?Sayfa=1

böyle birşey var ama, hepsi Esenyurt'ta

• Şu anda Şeyhli bölgesınde proje ile ilgili fiyatlardan bahsedeyim.Almak isteyen ve yatırım yapmak isteyenler için bilgi olsun.

2+1 83m2 230.000 TL.
    2+1 94m2 240.000 TL.
    2+1 98 M2 250.000 TL.
    3+1 113M2 287.000 TL.
    Not : Proje 2 katlı kapalı otoparklı,havuzlu tel bloktan oluşan bir proje..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgambo -- 21 Nisan 2015; 17:21:11 >
  • tolgambo kullanıcısına yanıt
    Kartal galiba..Hangi proje?
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Şeyhli Kurtköy'de ..Reklam olur diye ısmını vermek istemedim.Pm den yazarım.
    Avrupa Konutları kale

hocam sence bu siteye girilir mi ? Yani yatırım yapmak mantıklı mı mesela alıp seneye satsak ?

Zira hemen alt tarafında bir arkadaşım aldı 650 den inşaatın bitmesine yakın şuan 850 - 1 diyorlar sizce şuan alsak seneye ne kadar prim yapar ?

Kredili almayı düşünüyor arkadaş.

Edit: ncap hocam sende yazmışsın, bu soruyu sanada sormak isterim nef var bitişiğindede avrupa konutları var sence avrupa konutlarından linkteki fiyatlar nasıl ? prim yapar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 23 Nisan 2015; 20:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

Avrupa Konutları kale

hocam sence bu siteye girilir mi ? Yani yatırım yapmak mantıklı mı mesela alıp seneye satsak ?

Zira hemen alt tarafında bir arkadaşım aldı 650 den inşaatın bitmesine yakın şuan 850 - 1 diyorlar sizce şuan alsak seneye ne kadar prim yapar ?

Kredili almayı düşünüyor arkadaş.

Edit: ncap hocam sende yazmışsın, bu soruyu sanada sormak isterim nef var bitişiğindede avrupa konutları var sence avrupa konutlarından linkteki fiyatlar nasıl ? prim yapar mı ?

alinir ancak 1 sene sonra bittiginde satmayi planlamayin.
    benim is yerim avrupa kalenin bitisiginde ki mavi is hani..davutpasa emintas diye geciyor orada.
    o bolge tamamen rezidans bolgesi olacak ve 3-4 sene sonra simdi ki 800 binlik daireyi 2 m ye rahatca satabileceksiniz.

teşekkür ederim ilgin için hocam.

Bu arada yeni evin hayırlı olsun. Tadın bol olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

brut 147 mkare.
    neti 117 mkare.
    daire icinde giyinme odasi jakuzi tum odalar hollerde gizli isik spot lamba.yerden isitma baya birseyi var.15 mkare balkonu var bi de benim sectigim dairenin.

sahibinden de aratirsaniz daha cok detayli fotolari olan ilanlar var.satis ofisinden verdikleri rakam en son 430.ama benim pazarlik yetenegim biraz iyidir : )

29 kasimda ki ilanlar 470 ten baslarken su an 540 olmus ve benim daireden 10 m2 kucuk bunlar giyinme odasi yok..m2 3000 tl den benimki 570 civarina geliyor.demek bu zamanda bile deger kazanabiliyormus konutlar..420 gibi bir rakama mal etmistim.kasim sonunda..

• yenı projeler eklense ne guzel olur...
    boyle faydalı konular maalesef ılerlemıyor....
  • su an herkes beklemede..buyuk alimlar durmus vaziyette secimi bekliyor millet.
    onumuzde 2 secenek var.
    1. akp secilir hersey oldugu gibi devam eder ekonomi vs ve alim gucu yerine gelir.konut fiyatlari artar..
    2.akp oylari duser koalisyon vs derken ekonomik durgunluk ve eksi yone dogru kayma baslar bu da tuketime ve kar a yansir dolayisi ile konut satisi durur fiyatlar bi miktar duser..

konut alacak olanlar iyi dusunsun..
  • bence emlak balonui akp kazanamazsa temmuzda
    kazanırsa aralıkta patlayacak.
    hemen sonrası düşen fiyatlarla doviz veya altından bozdurup belki bir ev alınabilir
  • Selamun aleykum arkadaslar..

Bende konut alma pesindeyim

pendik bölgesinden ulasimi kolay site icerisinde alisverisi rahat yapabilecegim biyer ariyorum..

Birde tuzla aydinli emlak konutlari 2 sitesini ama beni tuzlaya bagli oldugu icinbiraz dusundurdu pendik daha iyi ve daha iyu prim yapiyor gibi geldi.

Bana sitenin ozellikleri hosuma gittiilk okul orta okul camii vs olmasi..

200bin-250bin tl civari pesinat ile almayi dusunuyorum ulasim sorunu fazla olmayan cocugun rahat buyuyebilecegi biyer ariyorum hemde prim yapmasi onemli..

Onerebileceginiz biyer varmi arkadaslar? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

Şu anda Şeyhli bölgesınde proje ile ilgili fiyatlardan bahsedeyim.Almak isteyen ve yatırım yapmak isteyenler için bilgi olsun.

2+1 83m2 230.000 TL.
    2+1 94m2 240.000 TL.
    2+1 98 M2 250.000 TL.
    3+1 113M2 287.000 TL.
    Not : Proje 2 katlı kapalı otoparklı,havuzlu tel bloktan oluşan bir proje..

Usta yapilacak metro civarina yakinmidir konumu
    ama bana anadolu yakasi pendik bolgesi lazim usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkCan1988 -- 24 Mayıs 2015; 7:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

su an herkes beklemede..buyuk alimlar durmus vaziyette secimi bekliyor millet.
    onumuzde 2 secenek var.
    1. akp secilir hersey oldugu gibi devam eder ekonomi vs ve alim gucu yerine gelir.konut fiyatlari artar..
    2.akp oylari duser koalisyon vs derken ekonomik durgunluk ve eksi yone dogru kayma baslar bu da tuketime ve kar a yansir dolayisi ile konut satisi durur fiyatlar bi miktar duser..

konut alacak olanlar iyi dusunsun..

Çözüm sürecini hangi parti devam ettirirse AKP BKP farketmez, kriz olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.