Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Konutta en önemli maliyet etkeni arsa değeri. Geçen sene 100 bin olan arsa şu an 200 bin. Yoksa bahsettiğiniz tuğlaymış betonmuş bunlara gelen zam yuzde 10 u geçmez. Ancak muteahhitler de sonucta arsaları şahıslardan alıyor ve herkesın arsası altın oldu istanbulda boş yer kalmayınca.şu an büyükçekmeceden pendik e dek bi uçtan bi uca full doldu. 10 yıl sonra düşünün ki boş arsa bile bulunamayacak. O zaman işte kimse ev alamaz olacak istanbulda.
    Sonuç olarak ortada ciddi bir gerçek var. O da önümüzde ki 10 yılda konut fiyatları geçmiş 10 yıldakinden çok daha fazla artacak.

Hocam ben açıkçası 10 yıldan bile şüpheliyim. Anadan babadan bir şey kalmayacaksa yeni nesilin (gelecek sene mezun olup iş aramaya başlayacağım marmara bölgesindeyim) Türkiyede maaş ortalaması ile yüzbinler tutan kredi miktarlarının altına girmesi çok stresli gözüküyor benim açımdan. Ufak bi kredi hesaplaması yaptım 250bin kredi çeksek 2 katı olarak ödüyoruz.

aynı jenerasyondanız hocam dediklerin çok doğru istanbul da yaşamak stresli fakat istanbulsuz da olmuyor bi kere ayrıldım çok aradım istanbulu yok trafik yok etnik farklılık yok suç oranları falan filan ama istanbul bi ayrıcalık görünüşe göre o yükün altına giricem

• Emlak konut gyo'dan taksitle ev alan var mı? Banka kredisine göre çok daha uygun oranları var. Ama topuyu üstüne yapmıyorlar, krediler bitince alıyorsun. Bu sistemi bilen var mı, güvenli mi?
  • Beyler iyi günler biri hayrına şu projeye baksın 2+1 270 diyolar bu para verilir mi verilmez mi ?

http://www.erdemlikonaklari.com/

• Eyup deyince konumu guzel ama yuksek giris olmasi kotu. bilmiyorum yakin misiniz ama kucukkoyde paroz evleri var onlarda da bu fiyatlara normal katlarda daireler bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

Eyup deyince konumu guzel ama yuksek giris olmasi kotu. bilmiyorum yakin misiniz ama kucukkoyde paroz evleri var onlarda da bu fiyatlara normal katlarda daireler bulabilirsiniz.

hocam küçükköy uzak kaçıyor yüksek giriş olması o kadar önemli değil benim için ulaşım ve konum çok önemli bu civarlarda normal dairelerin fiyatını bilmiyorum fakat bu uygun geldi muhit olarak nasıl bilmiyorum insanları falan nasıl GOP a yakın acaba ordaki serseri tayfa burda da var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

Beyler iyi günler biri hayrına şu projeye baksın 2+1 270 diyolar bu para verilir mi verilmez mi ?

http://www.erdemlikonaklari.com/

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-eyup-erdemli-konaklarin-da-satilik-2-plus1-site-icinde-daireler-211831503/detay

proje bittiginde fotodakilerle alakasi olmayacagina emin olabilirsiniz.
    ayrica en az 300 tl aidat ekleyin.

ben sahsen projenin % 80 i bitmeden istanbulda ev almam artik.

• Eyüp te o fiyatı bu projeden daire her türlü alınır. Ancak şirketi iyice bir araştırın.
  • Kurtköy Sabiha Gökçen havaalanına araç ile 3 dk. mesafe yakınında ana cadde üzeri yenı bir proje başlayacak.
    Kendimede topraktan 2 adet 2+1 (100 m2 olarak) daire aldım.Yatırım amaçlı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Firma Güvenırlığı ile ilgilli sorunuz olursa pm den detaylı bilgi verebilirim.
    Kendım de firmanın proje ve ıkıncı el proje satışını yapmaktayım.
    Reklam mı yapıyor gibisinden sorular oluşmaması için pm den arzu eden olursa telefon bilgilerimide alabilirsiniz, her türlü sorunuza cevap veririm.

Proje satın alırken unutulmaması gereken firmanın kaç yıldır sektörde olduğu;
    Firmanın finansal gücü,
    Kaç tane proje bitirip teslim ettiği,
    Birebir daire satın aldığınız firmanın sahipleri ile muhatap olunması,
    Teminat konusunda ne gibi haklarınızın olduğu,

Not : Lansmandan ya da topraktan alan her zaman kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

Kurtköy Sabiha Gökçen havaalanına araç ile 3 dk. mesafe yakınında ana cadde üzeri yenı bir proje başlayacak.
    Kendimede topraktan 2 adet 2+1 (100 m2 olarak) daire aldım.Yatırım amaçlı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Reklam mı yapıyor gibisinden sorular oluşmaması için pm den arzu eden olursa telefon bilgilerimide alabilirsiniz, her türlü sorunuza cevap veririm.

Firmanın finansal gücü,

Fiyatlar?

Proje için oluşturulmuş bir web sitesi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

Kurtköy Sabiha Gökçen havaalanına araç ile 3 dk. mesafe yakınında ana cadde üzeri yenı bir proje başlayacak.

Firmanın finansal gücü,

Topraktan projeler için bankalar kredi çıkarıyor mu?
    Yada inşaat şirketinin kendi kredisi var mı?

• akustika A kullanıcısına yanıt
    inşaat şirketlerinin anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden kredi alabilirsiniz.
  • Bu koşulları sağlayan bildiğiniz bie proje var mıdır?

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Pm den cevap verdim size..
  • akustika A kullanıcısına yanıt
    Firmanın anlaşmalı olduğu projesine göre kredi kullandırdığı banka Mevcut.Yapı Kredi Bankadı Fulya Subesi.
  • Avrupa yakasında en geç 2016 sonu 2017 başında teslim edilmek üzere konut projelerine 3+1 daire için bakıyorum. en zorlama haliyle 400 bin liralık bir büyçem var. (yarısı peşin yarısı için kredi çekmeyi düşünüyorum) tavsiye edeceğiniz konut projeleriniz varsa memnun olurum. herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

Avrupa yakasında en geç 2016 sonu 2017 başında teslim edilmek üzere konut projelerine 3+1 daire için bakıyorum. en zorlama haliyle 400 bin liralık bir büyçem var. (yarısı peşin yarısı için kredi çekmeyi düşünüyorum) tavsiye edeceğiniz konut projeleriniz varsa memnun olurum. herkese iyi forumlar.

1.west side
    2.essenora.
  • İstanbul'da uygun fiyata müstakil ev alınabilecek önerebileceğiniz herhangi bir semt var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

Avrupa yakasında en geç 2016 sonu 2017 başında teslim edilmek üzere konut projelerine 3+1 daire için bakıyorum. en zorlama haliyle 400 bin liralık bir büyçem var. (yarısı peşin yarısı için kredi çekmeyi düşünüyorum) tavsiye edeceğiniz konut projeleriniz varsa memnun olurum. herkese iyi forumlar.

Avrupa yakası büyük bir bölgeyi kapsıyor. Hangi kısımları düşünüyorsunuz ?

• banzar B kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar, eşim atatürk havalimanında çalışıyor ben beşiktaşta şuan bahçelievler tarafında oturuyoruz. ama avrupa yakası beylikdüzüne kadar bize hitap ediyor. seneye iş yerimin seyrantepe tarafına taşınma durumu söz konusu. açıkcası geleceğe yönelik yatırım olarak tavisye edeceğiniz lokasyon varsa onlarıda değerlendirebilirim. teşekkürler.
  • Ümraniyede metro hattı üzerinde ev alınır mı? değer ve kirası daha fazla artar mı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.