Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Kurtköy Sabiha Gökçen bölgesinden ev almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

hocam selamlar, eşim atatürk havalimanında çalışıyor ben beşiktaşta şuan bahçelievler tarafında oturuyoruz. ama avrupa yakası beylikdüzüne kadar bize hitap ediyor. seneye iş yerimin seyrantepe tarafına taşınma durumu söz konusu. açıkcası geleceğe yönelik yatırım olarak tavisye edeceğiniz lokasyon varsa onlarıda değerlendirebilirim. teşekkürler.

3+1 400000 tl biraz zorlar. 2+1 için birçok seçenek olabilir. Ispartakule tarafı ilginizi çeker mi ? Limitinizi arttirmaniz gerek yeni projeden istiyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustika

quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

Kurtköy Sabiha Gökçen havaalanına araç ile 3 dk. mesafe yakınında ana cadde üzeri yenı bir proje başlayacak.
    Kendimede topraktan 2 adet 2+1 (100 m2 olarak) daire aldım.Yatırım amaçlı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Firma Güvenırlığı ile ilgilli sorunuz olursa pm den detaylı bilgi verebilirim.
    Kendım de firmanın proje ve ıkıncı el proje satışını yapmaktayım.
    Reklam mı yapıyor gibisinden sorular oluşmaması için pm den arzu eden olursa telefon bilgilerimide alabilirsiniz, her türlü sorunuza cevap veririm.

Proje satın alırken unutulmaması gereken firmanın kaç yıldır sektörde olduğu;
    Firmanın finansal gücü,
    Kaç tane proje bitirip teslim ettiği,
    Birebir daire satın aldığınız firmanın sahipleri ile muhatap olunması,
    Teminat konusunda ne gibi haklarınızın olduğu,

Not : Lansmandan ya da topraktan alan her zaman kazanır.

Topraktan projeler için bankalar kredi çıkarıyor mu?
    Yada inşaat şirketinin kendi kredisi var mı?

Fiyatı nedir? Link var mıdır?

• kocaelinden ev alınır mı arkadaşlar? iş olanakları, insanı nasıldır? hangi semtler iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: royals

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

Kurtköy Sabiha Gökçen havaalanına araç ile 3 dk. mesafe yakınında ana cadde üzeri yenı bir proje başlayacak.
    Kendimede topraktan 2 adet 2+1 (100 m2 olarak) daire aldım.Yatırım amaçlı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Firma Güvenırlığı ile ilgilli sorunuz olursa pm den detaylı bilgi verebilirim.
    Kendım de firmanın proje ve ıkıncı el proje satışını yapmaktayım.
    Reklam mı yapıyor gibisinden sorular oluşmaması için pm den arzu eden olursa telefon bilgilerimide alabilirsiniz, her türlü sorunuza cevap veririm.

Proje satın alırken unutulmaması gereken firmanın kaç yıldır sektörde olduğu;
    Firmanın finansal gücü,
    Kaç tane proje bitirip teslim ettiği,
    Birebir daire satın aldığınız firmanın sahipleri ile muhatap olunması,
    Teminat konusunda ne gibi haklarınızın olduğu,

Not : Lansmandan ya da topraktan alan her zaman kazanır.

Topraktan projeler için bankalar kredi çıkarıyor mu?
    Yada inşaat şirketinin kendi kredisi var mı?

Fiyatı nedir? Link var mıdır?

Bana henüz bir bilgi gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Avrupa yakasında en geç 2016 sonu 2017 başında teslim edilmek üzere konut projelerine 3+1 daire için bakıyorum. en zorlama haliyle 400 bin liralık bir büyçem var. (yarısı peşin yarısı için kredi çekmeyi düşünüyorum) tavsiye edeceğiniz konut projeleriniz varsa memnun olurum. herkese iyi forumlar.

1.west side
    2.essenora.

west side 550 binden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adamszalai -- 17 Ağustos 2015; 8:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

hocam selamlar, eşim atatürk havalimanında çalışıyor ben beşiktaşta şuan bahçelievler tarafında oturuyoruz. ama avrupa yakası beylikdüzüne kadar bize hitap ediyor. seneye iş yerimin seyrantepe tarafına taşınma durumu söz konusu. açıkcası geleceğe yönelik yatırım olarak tavisye edeceğiniz lokasyon varsa onlarıda değerlendirebilirim. teşekkürler.

3+1 400000 tl biraz zorlar. 2+1 için birçok seçenek olabilir. Ispartakule tarafı ilginizi çeker mi ? Limitinizi arttirmaniz gerek yeni projeden istiyorsanız.

İspartakule TOKİ ile ilgili sahibindende bir suru ilan var. Kura hakkını devredenler vs. 17000 dwn başlıyor ama evin toplam fiyatları 400 bin civarı. Cidden o kadar eder mi? Bitince orada kiralar ne olur yada su an kaç TL o civarlarında?

• quote:

Orijinalden alıntı: royals

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

İspartakule TOKİ ile ilgili sahibindende bir suru ilan var. Kura hakkını devredenler vs. 17000 dwn başlıyor ama evin toplam fiyatları 400 bin civarı. Cidden o kadar eder mi? Bitince orada kiralar ne olur yada su an kaç TL o civarlarında?

Gelişen bir bölge. 1+1lerin kirasi en ucuz 700 tlden başlıyor. Yine en ucuz 1+1 lerin satış fiyatı 180 000 200 000 den başlıyor. Tabi projeden projeye fiyat farkı oluyor. Mt2 ler de fiyati etkiliyor. Kira çarpani olarak cok is yapmaz belki. İstanbulun daha merkezi yerlerinde eski dairelerin kira çarpani daha uygun. Ama yatırım açısından bahsettiğiniz emlakkonut evleri bence düşünülebilir. Her ne kadar şuan bi 2+1 lerin fiyatları 350 400 arası olsa da 3 sene sonra bu evler teslim edildiğinde minimum 550 den sayılabilecek benim öngörüm. Bugün 2+1 için teslime kadar 3 yılda 120 odediginiz daireyi eliniz yorulmadan 200 250 ye devredebileceksiniz. Taksitlerin teslimde baslamasi da avantajdir.

• İstanbul Anadolu yakası için ev alınabilecek en mantıklı destinasyon Kurtköy. Hem havaalanına yakınlığı dolayısı ile prestij gereği son derece planlı ve bakımlı hem de gelecekte çok değerlenecek. Özellikle yenişehir ve çamlık mahallelerine metro gelecek o zaman yanına yaklaşılamayacak diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 19 Ağustos 2015; 0:19:45 >
  • Command.com kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde Metro geleceği için Sancaktepe çok revaçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

İstanbul Anadolu yakası için ev alınabilecek en mantıklı destinasyon Kurtköy. Hem havaalanına yakınlığı dolayısı ile prestij gereği son derece planlı ve bakımlı hem de gelecekte çok değerlenecek. Özellikle yenişehir ve çamlık mahallelerine metro gelecek o zaman yanına yaklaşılamayacak diye düşünüyorum.

++++++++

Aynı şekilde daha önceden de burada yazdım,kendımde proje dairelerini sattığım firmanın topraktan 2 adet 2+1 aldım.Şu anda m2 fiyatları
    Atlantis Avm civarında 4000-4500-5000 TL.civarı arasında...Topraktan yada lansmandan alırsanız m2 si 3500 TL den 100 m2 daire aldığınız an
    50 bin TL kafadan kardasınız.Proje bitiminde en az 100 en cok 200 bin TL karınız olur.Sabiha Gökçene 3 dk mesafede..,daha uygun almak
    isteyenler Sancaktepe ,Şeyhli civarına bakabilir.Şu an orda daire satış rakamlarımız orada 1+1 daire 180-185 bin,2+1 daireler 265 bin-275 bin ,3+1 daireler 322 bin civarı

Yatırım amaçlı düşünen var ise Yenişehir bölgesi yada hava temizliği ile ilgili Aydos Ormanlarının olduğu bölgeyi öneririm.

• Sancaktepede dün bir dublex baktık 230 bin TL istiyor ama muhteşem bir daire çıkartmış müteahhit kriz olmasa en az 270 bin eder
    İsteyene ilanı verebilirim
    Ben orada daire kovaliyorum Yenidoğan merkeze 150 mt otoparkı var açık ilanı buradan paylasirsam reklam olur diye düşünüyorum emlakçı ile sadece eevini kiralayacagi için ilgimvar kkâr falan yok benim için
    YYenidoğan da dublex dusunenler için yazdim

• Zeytinburnundan 180000 TL ye 1+1 daire aldık . Yüksek giriş 0 daire. Sizce 5 sene sonra durumu ne olur ? Veya seçimden sonra ?

• Sarissa CAnan resıdence taraflarından ev alanlar var mı ? Serıfalı bolgesı yanı..
    Nasıl bır mevkı oralar ? Ev alınabılır mı ? Deger gorur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölge bulunduğu cadde bazında değerli.
    Fiyat olarak ta neredeyse batı Ataşehir ke yarışıyor.

• quote:

Bölge bulunduğu cadde bazında değerli.
    Fiyat olarak ta neredeyse batı Ataşehir ke yarışıyor.

Tesekkurler
    Evet atsehır adeta ! Tem yan yol ayrımı olmasa rahat olacak ama ulaşım bakımından da sıkıntılı bıraz
    O kadar para verıp de orada oturmak ? Bılmıyorum gercekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nedir arkadaş
    piyasa o kadar pislik olmuş ki
    dün esenyurtta e-5 kısmında ev soruyorum 200 milyarr diyor adam
    ben beyoglu tarafında otuyorum bizim burda da 200 ile 300 arası değişiyor
    gelir burdan alırım
    neden ordan alayım ki
    bildigin apartman dairesi

nedir bu emlak balonu arkadaş

2 gündür cinnet geçirmemek icin kendimi tuttum
  • Beyoğlu'nda 200 bin TL'ye daire var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy_Hilfiger

Beyoğlu'nda 200 bin TL'ye daire var mı?

halıcıoğlu sütlüceye bakabilirsin hocam
  • Zekeriyaköy, Sarıyer taraflarında konut projesi tavsiyesi olan var mı?

Örneğin Merkez Zekeriyaköy'e bakmış olan var mı, düzgün bir proje midir?

Az katlı projeler daha fazla ilgimi çekiyor, Anadolu yakasında böyle bir proje tavsiyesi olan varsa ona da bakabilirim.

15-20 katlı binalara istenen paralar bir garip, üstelik aidatlar da soygun resmen..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.