Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet bende bu hafta sonu o tarafta bir kaç daire baktım sarıgazi de olaylar var dedıler baska yoldan gitti otobüs sarıgazi de sancaktepeye gelmedenmiş ama sancaktepe gelişime açık bir bölge ümraniyebib eski hali diyebilirim 4 yıl önce 180 e alınmış bir daire şu anda 340 bin ümraniye çakmak ikbal caddesinde sancaktepe de alınacak bir daire 1 yılda rahat 30 40 bin koyuyor üstüne @barracudaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_CooL

evet bende bu hafta sonu o tarafta bir kaç daire baktım sarıgazi de olaylar var dedıler baska yoldan gitti otobüs sarıgazi de sancaktepeye gelmedenmiş ama sancaktepe gelişime açık bir bölge ümraniyebib eski hali diyebilirim 4 yıl önce 180 e alınmış bir daire şu anda 340 bin ümraniye çakmak ikbal caddesinde sancaktepe de alınacak bir daire 1 yılda rahat 30 40 bin koyuyor üstüne @barracudaaa

Hocam o iki bölgeyi de çok iyi biliyorum, Sancaktepe Ümraniye'den çok farklı.

Ümraniye'de sadece Mustafa Kemal Mahallesine terör yuvası diyebiliriz, o da küçük bir alan, üstelik emniyet temizledi gibi artık eskisi gibi olaylar olmuyor.
    Fakat Sancaktepe için şurası diyemezsiniz çünkü potansiyel yüksek, özellikle demokrasi caddesinin durumu çok çok kötü(sancaktepenin en bilinen caddesi; Google'a "sancaktepe demokrasi caddesi" yazın görsellere tıklayın normal bir tane fotoğrafı yok) herkes burayı bilir ama yaklaşık 1km arkasındaki vatan ilkokuluna kadar bazı sokaklar ordan daha beter bunu kimse bilmez.
    Üstelik ümraniye m.kemalde belirli marjinal terör grupları varken, Sancaktepede tüm terör grupları mevcut.
    Ben size alırken dikkat edin derim fakat ben olsam o bölgenin yanına bile yaklaşmazdım. Değil metro havaray gelse bile. İllaki o bölgeden ev alınacaksa Samandıra veya çekmeköye bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• barracudaaa kullanıcısına yanıt
    @barracudaaa teşekkür ederim iyi oldu bu bilgi ben sadece bu hafta sonu geldim atatürk caddesini gördüm o civara baktım iyi geldi bi kaç arkdaş sayesınde de bir kaç mütahitle görüştüm onlardan aldığım bilgiler dahilinde söylüyorum tabı birde çakmak köprüsü aşağısı ikbal caddesi bundan 3 5 yıl önce çok boştu şimdi uçtu fıyatlar oralara benzettım etrafı samandıra sanırım daha iyi çekmeköyde çok pahalı samandırayı tam bılmıyorum ama
  • Kurtköy merkezde 5+2 dublex daire var site içinde üst kat 2+1 alt kat 3+1 rakam 420 bın
    Diare 200 M2 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgambo -- 2 Aralık 2015; 0:26:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgambo kullanıcısına yanıt
    @tolgambo mrb pendik şeyhli bölgesi nasıldır bilgi alabilirmiyim bir tane daire beğendik eşimle 180 e 2+1 arakat işim ümraniyede servisim var ama ulaşım nasıldır ve çok sürer mi
  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Şeyhli tokinin oradaki TOKİ evlerinin karşısına havaalanı metrosunun bir durağı yapılacak, ayrıca fidanlığa da gedik ünv büyük bir kampüs kurmayı planlıyor, proje falan tamammış, geleceği parlak bir bölge, sakin, güzel bir mahalle, tavsiye ederim :) hatta size söylecektim de ilk baktığınız bölgelere uzak diye sesimi çıkarmamıştım.

• Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;

Şayet deprem sonrası ise o fiyata sakın kaçırmayın derim.Çok iyi fiyat.
    Yalnız bende bu sektörde olduğum için bu sektörde çok sıkıntılı şeyler duyuyoruz.Mümkunse dairenin tapusunu görmeden asla kaparo falan vermeyın.Forumu uzun zamandır
    kullanmaya dikkat ediyorum.Bana emlakçıdan ise hangi emlakçı olduğunu bildirin,size sağlıklı bir bilgi vermeye çalışayım.
    Yine sizin vesileniz ile bilgi vereyim.Şayet ülkede savaş çıkmaz ise Sabiha Gökçen ve çevresine kesınlıkle yatırım yapmanızı tavsiye ederim.Özellıkle sağlam bir firmadan topraktan yada lansman fiyatları ile.
    Kesinlıkle kazanırsınız.
    Merhaba

Bahsettiğiniz Toki evlerinin karsısındaki projenin satışını biz yapıyoruz.Sizde bu civardamı oturuyorsunuz ?
  • Kartal pendık taraflarını hangısı pekı yatırımlık tavsıye olunur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, evet o bölgeye yakın bir yerde oturuyorum, okulun yanında bir proje var o projeden mi bahsediyorsunuz?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kartal'dan alınan daireden pek kar edilmez artık, çünkü inanılmaz prim yaptı son zamanda. Pendik ise yatırım açısından sizi pişman etmez, ama acele etmeniz lazım çünkü o bölgenin de sonu kartal gibi olacak belli. Bunu hem fiyatların artışından hemde planlanan projelerden tahmin etmek zor değil. Pendik Kartal'dan daha düzenli bir ilçe bunu çarşısından bile anlayabilirsiniz.

• Yatırım için elinde iyi para olana bir güzel tavsiye vereyim;

Pendik Yenişehir mahallesinde site içerisinde kendine ait bahçesi olan 3 katlı villalar var, hemen yanı başı orman, yolları 3 şerit, nezih, belediye o bölgeye yüksek binalar yapılmasına izin de vermiyor üstelik. 600bin tl. Pazarlıkla daha da uyguna alınabilir. Bugün alın yarın değeri milyon tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 3 Aralık 2015; 8:13:32 >
    Çok teşekkür ederim bilgi için @barracudaaa
    Teşekkür ederim @tolgambo evet emlaktan size pm ile bilgileri yolluyorum sizde bir bakıp bilgi verırsenız çok memnun olurum teşekkürler
  • Anladım.Peki Tuzla ? Aydınlı mahallesi ? Ya da başka yer ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ben o tarafları bilmiyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

Merhaba

Bahsettiğiniz Toki evlerinin karsısındaki projenin satışını biz yapıyoruz.Sizde bu civardamı oturuyorsunuz ?

Söylediğiniz bölgede ki minumum fiyat skalası hakkında bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: barracudaaa

Ben o tarafları bilmiyorum hocam.

Öncelikle merhaba 25 yasindayim bu sene dizi sektöründe işe başlayacgim istanbul'da anadoludan ev alma planim var. Kadiköy haldun taner e yakin olacak yerlerden bakiyorum. Acibadem kosuyolu tarafindanda yada haldun tanere kilay ualasabilecgm yerden ev ariyorum. Oturumluk yerler nereler var acaba 300 bin pesin verilecek gerisi icindr en uygun faiz oraniyle kredi cekilecek 350 400 e yeni 2+1 yada 3+1 ev bulabilirmiyim? Ataşehir örnek mah. Fiyatlari uygun metroya yakin ama örbek mah. Nasil bilgisi olan varmi yarin oburgun eşimle oturacagim ve rahatsiz edilmeyecek biryer bakiyorum bildiginiz ve yardim edebilecgin konu varmidir bu konuda
    Öncelikle merhaba 25 yasindayim bu sene dizi sektöründe işe başlayacgim istanbul'da anadoludan ev alma planim var. Kadiköy haldun taner e yakin olacak yerlerden bakiyorum. Acibadem kosuyolu tarafindanda yada haldun tanere kilay ualasabilecgm yerden ev ariyorum. Oturumluk yerler nereler var acaba 300 bin pesin verilecek gerisi icindr en uygun faiz oraniyle kredi cekilecek 350 400 e yeni 2+1 yada 3+1 ev bulabilirmiyim? Ataşehir örnek mah. Fiyatlari uygun metroya yakin ama örbek mah. Nasil bilgisi olan varmi yarin oburgun eşimle oturacagim ve rahatsiz edilmeyecek biryer bakiyorum bildiginiz ve yardim edebilecgin konu varmidir bu konuda

Ezir Pastanesinin karsısında yeni biten projeden bahsediyorum.Corner Projesi alt katları dükkan toplam 38 daire...
  • akustika A kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam ;

1+1 daire 2 adet kaldı. 180-185 bin TL. ( SATILDI )
    2+1 daire 4 adet kaldı 260- 275 bni. TL arası (SATIŞA DEVAM )
    3+1 daire 3 adet kaldı. 315-325 bin arası (SATILDI )
    3+1 daire kat bahçeli 165 m2 - 360 Bin TL. (SATIŞA DEVAM )

Tapu harcı,iskan dahil değildir.Yeni bina Havuzlu,ıkı kat kapalı otopark,güvenlikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgambo -- 15 Nisan 2016; 0:47:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.