Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar Pendik te Şeyhli mi yoksa Ahmet Yeseviden mi ev almak mantıklıdır hangi bölgeyi tercih edebiliriz @tolgambo
  • Cekmekoy atasehir civarinda farkli semtlerde olabilir 200 bin liralik daire ariyorum. Prim yapacak yerler mahalleler nerelerdir

Bir sey daha sorayim. Elden nakit almakla bankadan krefi ile almak fiyat farki olusturur mu. 200 lirslik dairede pesin alsam daha ucuza gelir mi neden ve ne kadar uvuz olabilir ortalama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Cekmekoy atasehir civarinda farkli semtlerde olabilir 200 bin liralik daire ariyorum. Prim yapacak yerler mahalleler nerelerdir

Bir sey daha sorayim. Elden nakit almakla bankadan krefi ile almak fiyat farki olusturur mu. 200 lirslik dairede pesin alsam daha ucuza gelir mi neden ve ne kadar uvuz olabilir ortalama

Krediyle alırsan gerçek değerden göstereceğin için daha fazla tapu harcı ödersin + kredi faizi dosya vs.

Bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam sagolun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Anladım.Peki Tuzla ? Aydınlı mahallesi ? Ya da başka yer ?

Ben de oralardan bakiyordum bayadir. Ama aklima takilan en buyuk iki sorun ile ilgili hala net birsey ogrenemedim.

Aydinli bolgesinde bulunan Organize Deri Sanayi Bolgesi ile Kati Aritma Tesisi nedeniyle bolgede cok ciddi manada koku sorunu oldugunu duydum. Gecmisten itibaren internette tarama yapinca bu sene yaz aylarina kadar bile cok ciddi sikayetler var.

Ozelikle sicak gunlerde 24 saat boyunca hic kesilmeyen baya kotu koku oluyormus.

Bu konuyu siz de arastirin isterseniz. Hemen yani basindaki bolgelere gore metrekare fiyatlari cok ciddi fark ediyor. Altinda bir sey mi var diye arastirirken rastlamistim bu bilgilere.

Bolgeyi bilen/yasayan bir arkadas varsa bizi bilgilendirse aslinda super olurdu. Cidden cok merak ediyorum o bolgedeki sorunlar cozuldu mu ve suan cok rahat sekilde yasanabilecek durumda mi sicak gunlerde fln da tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_CooL

İyi akşamlar arkadaşlar Pendik te Şeyhli mi yoksa Ahmet Yeseviden mi ev almak mantıklıdır hangi bölgeyi tercih edebiliriz @tolgambo

Selamlar ;

İki Semtten de düşünülebilir.250-260 civarına sıfır daire alınabilir ama Yenişehir bölgesi daha tutulan ve prim yapan bir yer
    Şu an Kentplus karsısındaki projeden topraktan 12 adet satıldı.Varsa ımkanınız güvenilir bir müteahhit firmadan topraktan almanız,keza ben öyle yaptım.
    Daha öncede yazdığım gibi 2017 de metro ve havaalanı 2 pisti bitiyor.
    Aynı zamanda Teknopark ,fiyatlar benım öngörüm 2017 de 2+1 500-550 bin tl, 3+1 650-700 bin tl aralığında.
    Forumda reklam yapılıyor mantığı olduğundan detaylı bilgileri pm den veriyorum.
  • arkadaşlar konuyu boşlamıyalım daaa, herkez evini alıp bir köşeye geçti galiba şu kardeşinizede bir yardımcı olun 220 bin tl parayla nasıl yatırım yapılır bir akıl verin size zahmet
  • Arkadaşlar yatirim yapacaklara bir bilgi vereyim.Sabiha gokcenin giris kismindaki arsayi Hilton otelleri satin aldi.Cevresinde dükkan ve ev yatirimi yapmak isteyenler erken davransin.Daha oncede yazdim.5 yil içinde inanilmaz paralar kazanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm lütfen

• Kayaşehir hakkında ne düşünüyorsunuz

• tolgambo kullanıcısına yanıt
    sabiha gökçenin giriş kısmı derken hangi mahalleyi kastediyorsunuz. pendikte mi tuzlada mı?
  • Şu anda Avrupa Yakasında oturmalık daire fırsatı var mı?

• niye bu kadar çok ev yapıyorlar
    2000 küsür daire çatalca için arz fazlası oluşturmaz mı ?
  • Sorum olacaktı belki yardımcı olabilecekler çıkar.

Kentsel dönüşüm gelen yerler çoğalıyor malum.
    Yıkılan eski bir bina var mesela yıkıldı inşaat başlanacak..İnşaat başlarken hangi şirketin aldığı pano ile reklam ile bildirilir.

Ama diyelim ki henüz hiç bildiri pano falan yok.Bu halde iken yeri kimin aldığını öğrenebilir miyiz? nasıl öğrenebiliriz ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    İlçe belediyeler biliyor, onlara sorun söylerler.

• Sancaktepe civarında 2+1 daire bakıyoruz bütçe olarak 300 bini çok aşmak istemiyoruz, var mıdır önerebileceğiniz yerler?

Selçuklu evleri ve Aydos country'e baktık..
  • Merhaba.
    150-200 bin arasi daire bakoyoruz.Tercihen sancaktepe umraniye cekmekoy cevresi ne onerirsiniz.İlla sifir olmasina gerek yok.Giriş dublek ve cati kati dusunmuyoruz.

• selam,
    var mı anadolu yakasında onerebileceginiz yerler?
  • Avrupa yakasında fırsat denilebilecek proje var mı acaba? Ev sahıbının kafasına göre kiraya zam yapmasından bıktım...

• quote:

Orijinalden alıntı: autopsy87

Sancaktepe civarında 2+1 daire bakıyoruz bütçe olarak 300 bini çok aşmak istemiyoruz, var mıdır önerebileceğiniz yerler?

Selçuklu evleri ve Aydos country'e baktık..

O fiyata o tur sitelerde 2+1 zor. Normal yeni binalardan bulunabilir. Hatta 320 bine dublex daire var tanidigin cokta kaliteli iscilikli. Gecengun gidip bakmistim.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.