Şimdi Ara

İstanbul'da mantar nerelerde bulunur, zamanı nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
26.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilyos,bahçeköy taraflarindaki ormanlarda kanlica var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani ya sinek mantarı daha değersiz ganoderma için saatlerce mantarda çıkmasını beklediğimi hatırlarım
  • 10 gramı 200 liraydı 2 sene önce. Şuan fiyatlar ne durumdadır bilmem. Güzel etki için 15gram en ideali. Otun aksine bulması biraz daha zor halisünojen olduğu için ama gerekli araştırmalar ile bulabilirsin.
  • Arkadaşlar bu mevsimde hangi mantarlar nerede bulunur İstanbul'da... Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayalım, ailecek gidip gezebileceğimiz, çocuklarımıza doğayı tanıtacağımız bir faaliyet olarak düşünüyoruz. Teşekkürler
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt

Konu horlayacak ama adam ne arıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLFGanG_34 W kullanıcısına yanıt

magic mushroom u kastetmiş sanırım uyuşturucu çeşidi

• T0uch kullanıcısına yanıt

Vay be... Mevzu nerelere gelmiş. Allah'ım burada hakkımda suizan yapıp hakkıma girenleri affet. Ben hakkımı helal etmiyorum. Ya duyuyoruz mantar arama faaliyetlerini, masumca bir soru sorduk... Dalga geçen, olayı tamamen günah boyutuna taşıyanlar olmuş. Bu dar mı kötü zihniyetli, suizan düşünceli bir millet olduk biz. Oruçlu halimizle yazıyorum, muhtemelen tabii ki bunları yazanlar da öyle ama bu kadar savrulmaz insan. Nereden siliniyorsa silmek isterim hepten, bari başkaları vebalinizi çoğaltmasın, başkaları günaha girmesin... Allah affetsin sizi.

• veyseller V kullanıcısına yanıt

Hoooort!

Hemşerim bulabildin mi çıntar yeri, mevsimi geldi yine dünkü yağmur hortlatmıştır şimdi çıntarı, yerini bulabildiysen bana da konum at bu hafta içi gidip aramak istiyorum. Belgrad da

• vereyim abime en yeşillerinden 

• kalen87 K kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın da, zerre kadar neden bahsettiğinizi anlamıyorum. Şu kesin ki artık dünya çok kötü, fiziki olarak tabii ki ama ahlaki olarak çok kötü ve hızla daha kötüye doğru ilerliyor. Sizler muhakkak biliyorsunuz neden bahsettiğinizi ama benim -Allah şahit ki- en ufak fikrim yok. Allah sizleri bu suizandan kurtarsın. Çok kirli bir dünya var bu pencerenin ardında. Allah gönlünüze göre versin.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Evet, muhtemelen yine bir dalga geçme yazısı daha... Allah senin gönlüne göre versin. Bahsettiğiniz dünyadan uzağım, hiçbir bilgim yok. Allahım ne kadar kötü niyetli insanlar var, kötülük var dünyada. Allah beni, çocuklarımı ve sevdiklerimi uzak eylesin o dünyadan. Sizler de Allah'a emanet olun. Hedefiniz neyse Allah kavuştursun diyorum. Benden hiçbir zaman hakaret, küfür gelmez size; ancak dua ederim... Çünkü insan olmak ve iman sahibi olmak bunu gerektirir.

• Cevap yazdığım arkadaşlar gördükten sonra şu başlığı silmek isterim. Tabii buna izin varsa ve yapabilirsem. Her şeyin hayırlısı olsun...

Ben neden bahsettiğinizi anlamadım, Denizli’de biz bu mantara çıntar deriz, herkesi neden art niyetli olarak görüyorsunuz acaba?

Bulduysanız çıntar çoktan bir yer ben de gitmek istiyorum dedim sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kalen87 K kullanıcısına yanıt

Evet, biz de Denizli'de çıntar derdik bu mantara. Hakkını helal et, herkes saçma sapan yazınca biraz belki uygun yazmadım. "Belgrad'da" diye de yazınca, sizi de aynı kafada olarak değerlendirdim. Bilmiyorum kardeşim, ne gitmeye vaktim ne de isteğim var. Ayrıca bu sene yağmur ülkemizin çoğu yerinde olmadığı için, çok da bilmem ama sanki bulunmaz. Hayırlı günler dilerim...

• Amsterdam red light distircte var

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Bildiğine göre ilgilisiniz... Biz o mevzulara uzağız. Allah yolumuzu düşürmesin. Selametle...

Ortada iftira yok, şaka var sadece, çok fazla alınmışsın, kötü bir durum yok aslında.

Hollanda başta olmak üzere bazı ülkelerde/eyaletlerde satışı ve kullanımı yasal olan, bağımlılık yapmayan bir uyuşturucu türü. Mantar denmesinin sebebi gerçekten alıp yediğin bir mantar olması, halüsinojen etki yapan bir zehri var. Hollanda'da direkt kafelerde satıyorlar.

Müslümanlar da genelde haram olarak görmüyor benim bildiğim.

• Açılan konuyu silme imkânı yok mu? Bilen var mı? Silelim bu başlığı...

Hocam saçmalama, müzeye koymalık konulardan bu, DH kültürünün kıymetli bir parçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sen böyle alınmaya devam ettikçe herkes mantar esprisi yapar hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.