Şimdi Ara

İstanbul’da Pide Kuyruğuna Kaçta Girilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam misafirlerimiz olacağı için eve sıcak pide lazım. İftara yetişmek için kaçta kuyruğa girmek gerekir sizce? Bu ramazanda bol bol kuyruk tecrübesi yaşamış arkadaşlardan yanıt bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigano -- 3 Haziran 2018; 16:34:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 3 gibi çıkıyorum ben evden
  • Ramazan pidesi kadar gereksiz bir şey yok ekmek cok daha iyi pidenin ici bos disi da katır kutur bir sey her yeri toz yapiyor ve susamlari dökülüyor

Cok az yer düzgün pide yapabiliyor bence cok da kasma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Pide bir Ramazan geleneğidir. Sizin sofranız da olmasa bile bizim Ramazan soframızın da önemli bir parçasıdır. Ancak konu bu değil. Başlıkta İstanbul yazıyor ama sizin profilinize bakınca yarışmaya Ankara’dan katıldığınızı görüyorum. Konuyla alakası olmayan yorumlarınızı kendinize saklamanızı tavsiye eder, İstanbul’un pide kuyruklarında beklemiş olan arkadaşlarımızdan da tavsiyelerini beklerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

Pide bir Ramazan geleneğidir. Sizin sofranız da olmasa bile bizim Ramazan soframızın da önemli bir parçasıdır. Ancak konu bu değil. Başlıkta İstanbul yazıyor ama sizin profilinize bakınca yarışmaya Ankara’dan katıldığınızı görüyorum. Konuyla alakası olmayan yorumlarınızı kendinize saklamanızı tavsiye eder, İstanbul’un pide kuyruklarında beklemiş olan arkadaşlarımızdan da tavsiyelerini beklerim.
    Pide bir cesit pazarlama taktiginden baska bir sey degildir birilerinin 1 ay boyu cebi doluyor siz de gelenek saniyorsunuz

Güle güleeee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son ne zaman pide kuyruğuna girdim hatırlamıyorum bile. İnsanların o kuyruğa girip beklemeleri gerçekten çok saçma geliyor bana.
  • Pide kuyruğu gerçek bir şey mi? Ben ekmek hiç yemem tadını sevmem ama ramazan pidesinin tadını çok severim. Fırına girip alıp çıkarım hiç hayatımda sıra görmedim.
  • Lisede istanbuldaydim ramazan için semt de önemli ama 1 - 1.30 saat önce sıraya girersen yetişir eve gidince de üzerine bohça tarzı bir şey serersin sıcak durur (erken gelirse )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde yapılamaz mı illa taş fırın mı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

sus
  • Ben hep bimden alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.