Şimdi Ara

İstanbul'da pleksi satan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'da pleksi nerede satılıyordur?Ayrıca pleksi aldığım yerde fan için kesim yaparlar mıdır?Haftalardır araştırıyorum ama birşey çıkmadı.Lütfen yardım edin.

• Bende arıyorum bulursam eğer burada paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Arkadaşlar İstanbul'da pleksi nerede satılıyordur?Ayrıca pleksi aldığım yerde fan için kesim yaparlar mıdır?Haftalardır araştırıyorum ama birşey çıkmadı.Lütfen yardım edin.

sen bana yardım etmiştin bende sana yardım etmeye çalışayım umarım işine yarar.

http://www.malzemem.com/default.aspx site içindeki arama moturuna tıkla ''pleksi'' yaz arat 3mm lik satılıyor korgoylada yolluyolar olmadı karaköyde mutlaka vardır.
  • karaköyde var ben aldım bu tünel in arka tarafında ara sokakta :) biraz oraları gezersen bulursun
  • Forumdan AMFİBİ adlı abimiz var. Kendi yapıyor pleksileri.. İşçiliği tartışılmaz.

Tuzla'da idi yeri. Pm ile ulaşın isterseniz..
  • @spaydix
    Teşekkürler en yakın sürede gitmeye çalışacağım.

@Jant!
    AMFİBİ'nin el işçiliği tartışılmaz zaten.Ama babam kargoyla felan istemiyor.Tuzla'ya uğrarsam kesin AMFİBİ abiye de uğrayacağım.
  • reklam ajansları veya raklam şirkeltlerinin çoğu istediğin plexiyi istediğin şekilde keser-işler...sen ona ne istediğini söyle o sana yapsın...

not: plexi üzerine kesim pahalı ama çizdirmek ucuz... örneğin elinizde 40x40cm plexi var bunun ortasına motif istiyorsunuz bu motifi plexi üzerinde kesmek (içini boşaltmak) pahalı ama o motifi plexi üzerine çizmek ucuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mncs35 -- 17 Mayıs 2014; 22:44:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.