Şimdi Ara

İstanbul da suya 1 aralıktan itibaren %20 zam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
6.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut291

Anladım peki önerin ne kardeşim ne yapalım yani bu düzen değişmeli artık.Yıllardır Akp iktidarda iki seçenek var ya chp gelicek ya akp gelicek. Akp nin yaptıklarının sonuçlarını bugün görüyoruz ve daha beterini görücez mecvur chp gelmek zorunda yoksa bu böyle gider başka seçenek yok ki Diğer partilere versen gene Akp ye yarıyor çünkü artık parlemanter sistem yok %51 alan başkan oluyor.Yani iki seçenek varya ya muhalaefete tam destek vericez yada Akp bu değirmeni bu şekilde döndürmeye devam edicek başka 3. bir seçenek yok.Birşeylerin değişmesi için yeni birilerinin gelip koltuğa oturması lazım.He odamı yapamadı ozaman onads vericez cezasını ben İmamoğlunda şu an suç bulamıyorum bulmam çok saçma olur.Nedenj çünkü Türkiye artık tek bir kişiyle yönetilen bir sisteme geçiş yaptı.Cumhurbaşkanı nederse o oluyor Meclis milletvekilleri sadece formalite süs heykel lütfen bunu görün artık ve kararınızı ona göre verin adam Ülkeyi batırdı kendi şirketiymiş gibi yönetiyor bütün Dünya bize gülüyor ya başkası gelicek yada onlar bu şekilde devam edicekler bizde sürünmeye devam edicez.3. bir seçenek yok artık.
    Bir söz vardır: Gelen, gideni her zaman aratır diye!

Şimdi ele alalım 1946 yılında Menderes hükümeti 1956 yılına kadar ülkeyi ayakta tutmaya çalıştı ve halk 10 sene boyunca onu devlet seçti. Peki bu halk neden 10 sene bu adamı seçti?

1956 dan sadece 4 yıl sonra 1960 dan darbe oldu ve ülkenin kaderi bu zamandan sonra değişti hep.

Şimdi 2002 yılından bu yana 17 yıl boyunca iktidarda olan bu hükümet ne yaptı dersen ona sen karar vereceksin!

Ele alalım yıllardır değişmeyen İzmir belediyesi bu zamana kadar İzmir’e hangi yol çalışmaları yada il kalkınma konusunda çalışma yaptı.

Bana CHP nin elinde olan İzmir in senelerdir neler yaptığını anlat. Mantıklıysa bundan sonra bende CHP ye oy vereyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekrem Bey 985748958 milyar trilyon tasarruf yapmıştı. Kurtarmadı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k1mbu kullanıcısına yanıt
    Utanmadın demi 100 insana 300 bin maaş derken. Yanı insanları sağlam somuruyorsun bu da sizin doğanızda var. Şirket adını ticaret sicilini söylersen sana ne kasar vergi ödediğini çıkartayım. Yoksa bende sallarım 1000 kişi çalışmıyorum diye.

Çalışanları reisini savunmaz ama bunlar parayı oradan vurduklari icin reisci. Bizim millete müstehap.

Troll gelmiş troll gider bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

Utanmadın demi 100 insana 300 bin maaş derken. Yanı insanları sağlam somuruyorsun bu da sizin doğanızda var. Şirket adını ticaret sicilini söylersen sana ne kasar vergi ödediğini çıkartayım. Yoksa bende sallarım 1000 kişi çalışmıyorum diye.

Çalışanları reisini savunmaz ama bunlar parayı oradan vurduklari icin reisci. Bizim millete müstehap.

Troll gelmiş troll gider bunlar.
    Kardeş ben asgari ücret 2100 lira iken 3000 TL maaş veriyorum hayırdır derdin ne?

Adamlara MAAŞ+ SİGORTA+ YEMEK+YOL veriyorum . Sana firma ismimi söylersem çoktan vergiyi gördüğünde oturduğun yere kalırsın. Fazla gevezelik yapma. Yok vergime bakacakmış.

Aynen öyle. Bu ülkenin bu hallere gelmesinin başlıca nedeni Menderes denen ABD Personelidir. Ülkeyi bok cukusuna sokan. Her fırsatta ABD ye peskrs çeken kişide

Zaten fanatik akplilere bakınca bu ülkeye kim kötülük yapmışsa onu bas üstünde tutuyorlar. Aynı şeyh Said gibi :)

100 kişinin içinde herkes işçi herhalde ve 3000 tl alıyor. Buna sadece sizler inanırsınız.

Korkma ağzım açık kalmaz devlet senin personele ödediğin aylık maaşı benim maaştan vergi diye kesiyor.

Meydan boş sallamak serbest.

Kimliği ortaya çıksın 25-30 yaşında görmemiş ama zengin olma hevesinde büyük ihtimalle ıssız biridir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

Aynen öyle. Bu ülkenin bu hallere gelmesinin başlıca nedeni Menderes denen ABD Personelidir. Ülkeyi bok cukusuna sokan. Her fırsatta ABD ye peskrs çeken kişide

Zaten fanatik akplilere bakınca bu ülkeye kim kötülük yapmışsa onu bas üstünde tutuyorlar. Aynı şeyh Said gibi :)
    Doğru diyorsun; ABD ye gidip bize borç verin, bizde size toprak verelim demediğimi için mi asıldı. İnönü bile karşı çıkmışken, asılan adamın adıdır. ADNAN MENDERES.

Bu mesele bu ülkeye kara bir lekedir. Sen gel ABD ye rest çek ve sonrasında onlar değil, senin kendi satılmış insanların seni idam etsin. Kardeş bana siyaset dersini veremezsin, 6 sene içinde eğitimini üniversite ortamında aldım. Ve ben bu eğitimi sol kesime ait üniversite de aldım.

ABD ye rest çeken ABD üslerini kapatan Ecevit’ti sen kişileri karıştırdın. Menderes ABD istedi diye fabrikaları kapatan. Ülkeye en büyük fayda sağlayan koy enstitülerini kapatan. Ülkeye ABD üslerini açan kişi.

Neyse ismi yanlış bilsen de birileri o dediklerini yaptı.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ne AKP'si ne saçmalıyorsun sen ya ? Orada ki cümleyi anlamayacak kadar ahmaksın.
  • ya bu akpliler niye böyle ya? trollükte son nokta artık ağır küfür edeceksin olmayacak.
  • %10 indirim yapıp sonrasında daha 6 ay geçmeden %20 yapmak nasıl bir mantık onu anlamadım ama İmamoğlu işin taktiğini akp den iyi çalmış bence.

Valla yalan yok, ben İmamoğluna verdim ve şu anda İstanbul adına yararlı adam gibi bir şey göremiyorum. Saçma sapan işlerle uğraşıyor ve hala bir çok kurulu sistem akp nin kurduğu gibi gidiyor. He dersin ki daha dur az bekle adam yeni geldi, abi inşallah diyorum yani. Boş yere oy vermiş olmak istemem. Ama Allah var yukarı da, henüz adam gibi bir icraat ben görmedim. Mesela İETT benim gözümde hala tam bir facia, ne MOBİETT adam gibi çalışıyor nede seferler adam gibi. Sabah 2. köprüden 1 saatte geldim. Ne olmuşsa artık. Bu adamın Megabüs projesi falan var birde. Olm şimdi başlasa o proje min. 2 sene sonra biter. Yok yani bilemiyorum, ben hala işte budur dedirtecek bir faaliyet göremedim. Yanılıyorsam düzeltin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 12 Kasım 2019; 10:27:51 >
  • abi adam her şey çok güzel (%20) olacak dedi ya işte anlasana

ama kime olacak demedi :D

nerede o patatesçi soğancı tayfa, süt var içer misin?
  • %40 indirim geliyordu en son. İmamson tam gaz

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    Ne boş bi mesaj ya. 2000 lira asgari ücretin iş verene yükü 3000 lira. Bilmiyosan konuşma. 100x3000=300.000. Bilgin yok ki. Bilginiz olmadan konuşuyorsunuz.

• Elektrik zamları yağarken sesi çıkmayıp suya zam gelince bağırmaya başlayanları alıp, hidrofor pompa yerine koymak lazım.

• Hahahajahahajaha indirim vaadiyle gelip zam yaptı bir de bu adama kahraman falan diyorlardı.

Balon diyorduk inanmıyorlardı cidden balon çıktı.

Şu kadar tasarruf yaptık, şu kadar zarardan kurtardık SONUÇ: %20 ZAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Belediye yönetimiyle Ülke yönetimini bir tutuyosun yani Biri bütün bakanları yürütüyor biri belediye karşılaştırma çok saçma ne varmış İzmirde İstanbul nasılsa orasıda öyle tek fark İstanbuldan çok kalabalık değil Yani belediyeden beklentiniz ne belediye ekonomiyi düzeltmez.

• Ha bu arada

Suya daha önce yüzde 46 indirim yapıldı.

Yani Ak parti dönemine göre yüzde 30 daha ucuz olacak bu zam yapılsa dahi.

Elektrik ve akaryakıt bu kadar zamlanmış iken büyük bir başarı bu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.