Şimdi Ara

İstanbul da suya 1 aralıktan itibaren %20 zam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
6.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: If you my star

Hahahajahahajaha indirim vaadiyle gelip zam yaptı bir de bu adama kahraman falan diyorlardı.

Balon diyorduk inanmıyorlardı cidden balon çıktı.

Şu kadar tasarruf yaptık, şu kadar zarardan kurtardık SONUÇ: %20 ZAM
    Suya daha önce yüzde 46 indirim yapıldı.

Yani Ak parti dönemine göre yüzde 30 daha ucuz olacak bu zam yapılsa dahi.

Elektrik ve akaryakıt bu kadar zamlanmış iken büyük bir başarı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akportililer suya zam gelince büyük şok yaşıyorlar şu an. Hayatlarında ilk kez suya zam görmüşler galiba

• kötü olan zamdır, zamı kimin yaptığının önemi yoktur, zamı kim yaparsa yapsın vatandaş için kötü bir durumdur, savunulacak yanı yoktur. A yapınca mecburdu ne yapsın adam, B yapınca bir kulak arkamız kaldı derseniz samimi olmazsınız, yorumların yüzde doksanı bir taraftar partilinin diğer taraftar partili ile zamları kıyaslamasından ibaret, kardeşim adam zam yaptı neyi eleştiriyorsunuz, neyi savunuyorsunuz, ne zaman ki halkın zararına olan hususlarda tek bir tepki gösteririz işte o zaman adam olma yoluna gireriz.
  • tigers615 T kullanıcısına yanıt
    Cok haklısın hocam Kendi evine girenden haberdar degil, komsunun hırsızını kovalıyor..
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Heee aynen öyle yapmışsın dir. Bir ay öncesi ile bir ay sonrası bir oluyor mu? Göreve geldiğinde yaptığı indirim ile sistem yürüyordu artık yürümüyor ne yapacak. Boş lafa geldi mi hepiniz İmamoğluna oy verdiniz..

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    O adama 3.000 tl masalının maliyeti 650 binmiş. Önce okuyabilsen keşke. Ama neredeeee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belo Betty kullanıcısına yanıt
    Yürütme maliyeti artık idare edilemeyecek seviyede ise zam yapmak kaçınılmaz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Heee aynen öyle yapmışsın dir. Bir ay öncesi ile bir ay sonrası bir oluyor mu? Göreve geldiğinde yaptığı indirim ile sistem yürüyordu artık yürümüyor ne yapacak. Boş lafa geldi mi hepiniz İmamoğluna oy verdiniz..
    Çık bak bakiim ben dışarıda mıyım.

Trol sandın herhalde. Ülkede millet takım tutar gibi lider seçiyor. akplisi aynı chp lisi aynı. Hizmet var mı yok mu ona bakarım ben.

Az araştır bak bakiim forumda ben ne yazmışım neler yazmışım. Oy verebildğim süre zarfında chp verdim. Karşında ki adamı 20 yaşında adam gibi düşünmeden yorumlarına dikkat ederek yaz veya alıntılama.

• Yıllarca "Ey AKePli kardeşler, yapılan her zammı haklı gösterip meşrulaştırmak için bu kadar neden didiniyorsunuz, zam savunulamaz eleştirilir" diyen CHePli kardeşler şimdi yapılan zammı siperane savunmak için çırpınıyorlar.

• geçen seneden bu yana elektrik %70 küsür zam yedi. keşke imamoğlu daha erken seçilseydi bu zammı ona kitleseydik.
  • asau kullanıcısına yanıt
    Sebep sonuç ilişkisi kurabiliyoruz sadece.

Suya daha önce yüzde 46 indirim yapıldı.

Yani Ak parti dönemine göre yüzde 30 daha ucuz olacak bu zam yapılsa dahi.

Elektrik ve akaryakıt bu kadar zamlanmış iken büyük bir başarı bu.

• Sizde nasıl bir kafa var çözemedim.

Arkadaş suya zam yapılıyor ! Verdiğin tepki hükümet hergün zam yapıyor onları görmüyor musun diyorsun ve yapılan zammı savunuyorsun.

Sen bu kafayla yaşama arkadaşım boşa oksijen tüketiyorsun.

İkisine de karşı olacaksın kafası güzel kardeşim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazılarının kafası basmıyor, elektriğe, doğalgaza yazın üstüste zamlar geldi. Bunlar üretimi etkileyen zamlar. Son bir kaç aydır neyin fiyatı yükselmedi? En temel ihtiyaç ekmeğe bile zam konuşuluyor bazı yerlerde zamlandı.

Nedenleri zaten belirtilmiş :

- Kimyasal madde girdi maliyetlerinin enflasyonla aşırı yükselmesi-

- Elektrik ve doğalgaza gelen olağanüstü zamlar

Forumdaki haram cukkacısı sahtekarlar üretim maliyetinin artması nedeniyle artan bir şeye zam yaptı ehüühehe demekten öteye gidemiyorlar. haram onlar için çok tatlı, haramzadeleri korumaya bayılıyorlar. Tabi haramın sonu acı olacak, zamanları dolunca hatırlasınlar.

Doğalgaz dünyada %50 indi bizde %50 zamlandı, o ne iş? Bir şeyin alış fiyatı düşerken nasıl oluyor da bizde artıyor? Dünyada artsa bizde de artar normaldir deriz ama dünyada artmadığı halde ve dolar bu yıl düştüğü halde nasıl oluyor da artıyor? Bu soruya forumdaki haram cukkacısı sahtekarlar cevap veremiyor.

Mayıs ayında suya indirim yapılmıştı. Bu zamla konutlardaki su fiyatı eski akape fiyatına geri gitti. Elektrik ve doğalgazdaki inanılmaz zamlara rağmen. 6 ay indirimli kullanıldı.

• zam zam zam zam zam zam

Kemal Sunal'ın filmindeki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

Doğru diyorsun; ABD ye gidip bize borç verin, bizde size toprak verelim demediğimi için mi asıldı. İnönü bile karşı çıkmışken, asılan adamın adıdır. ADNAN MENDERES.

Bu mesele bu ülkeye kara bir lekedir. Sen gel ABD ye rest çek ve sonrasında onlar değil, senin kendi satılmış insanların seni idam etsin. Kardeş bana siyaset dersini veremezsin, 6 sene içinde eğitimini üniversite ortamında aldım. Ve ben bu eğitimi sol kesime ait üniversite de aldım.

Alıntıları Göster
    kardeş heryerden stalkladım seni sen kimseye ekmek vermiyorsun muhtemelen o ailenin en kücük bebesisin yaşında 30 u geçmez ayrıca benim şirketim bana asgari ücret odediği halde vergiler vs 3500 lira para çıkıyor kasasından yani 100 kişiyi asgari ücretle çalıştırsa 350 bin tl yapar

Sen nasıl net 3000 lira maaş verip 100 kişi için 300-350 bin tl kasandan çıkıyor vergi mi kaçırıyorsun azami 450-500 bin lira çıkması lazım

İş veren olunca olunca akp'yi savunmak kolaydır gel benim gibi asgari ücretle bir çocuklu evi geçindir ondan sonra göreyim o beylik lafları

• Her ZAM çok güzel olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.