< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hükümetin her ay yaptığı zammı görmeyip günah keçisini imamoğluna atacak tayfaya hazır olun!
|
buradan bir taytlı geçti demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
k1mbu demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Üstelik kendi aracı. Bilmeden konuşma. |
Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'den zam yağmuru | Video EKREM İMAMOĞLU YÖNETİMİNDEKİ İBB'DEN ZAM YAĞMURU | VİDEO
İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'ndan bir zam daha İSTANBUL'DA EKREM İMAMOĞLU'NDAN BİR ZAM DAHA MAYIS AYINDA İNDİRİM YAPILMIŞTI algılara bak yaaaaa Mayıs ayında indirim yapılmış Vali bey 2 seçim arası vatandaşı düşünmüş efsaneymiş hep kalsaydı. |
|
En azından cehaletinizin farkında olmanız çok güzel. Madem bilmiyorsunuz, aydınlatalım; Meral Akşener'in kullandığı aracın parası benim ödediğim vergilerle ödenmiyor, İyi Parti'nin kendi parası. Tayyip'in tüm sarayları, arabaları, uçakları ise doğrudan benim vergilerimle ödeniyor. Meral Akşener'in parti parasıyla ne aldığı, partiye aidat ödeyen ya da bağış yapan partilileri ilgilendirir. Tayyip'in askeriyeye ait stratejik savunma sanayii kuruluşunu 50 milyona Katar'lılara satarak kendine 40 milyonluk Mercedesler alması ise tüm Türk vatandaşlarını ilgilendirir.
|
O zaman bana Devlet başkanının kullandığı mercedes aracını eleştirenler, neden meral ın kullandığı Audi A8 loung a ses çıkarmadığı konusunda aydınlatırmısın.
Ki bu kadın ne devlet başkanı, ne bakan , ne milletvekili sadece parti başkanı ama a8 loung biniyor? |
Onca zam gelsin elektrik petrol İmamoğlu suya zam yaptı bidi bidi.
Geçen sene x kilowat elektriğe 75 öderken aynı kilowata bu sene 144 ödüyorum. |
Üstüne kendi aracı diyorum. Saçmalamanında limiti olur ya. Kendinizi bu kadar komik duruma düşürmeyin artık. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 11 Kasım 2019; 18:49:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 11 Kasım 2019; 18:58:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 11 Kasım 2019; 19:41:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 11 Kasım 2019; 20:11:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |