Şimdi Ara

İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olsun arac sahibini cezalandırmısken, sürücüyü de cezalandıralım.. Hani osmanlıda böyle bir adam vardı neydi o adam pasa mıydı kadı mıydı? Hani böyle hileli ekmek satanları kulagından kapıya civiliyordu neydi yahu adı.. İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2024; 16:26:14 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Evet hocam ta kendisi.. Yani günümüzde kulaktan civileme gibi cezalar verilemiyor ancak yine de sert cezalar verilmeli ki millet adam olsun.. Insanlar böyledir, canı yanmadan ya da canının yanma korkusu yoksa hizaya gelmez..

Ayrıca forumun bu kısmında cok ciddi seviye düsüklügü var adamlar paldır küldür yazıyorlar ve forumda genellikle ciddi bir ceza almıyorlar.. ceza konusu burada bile gecerli ceza vermezlerse adam gelir saydırır tabii.. gecenlerde misal adam igrenc seyler yazdı 5'den fazla mesajı silindi ancak sadece 1 gün bölüm uzaklastırması almıs.. sadece 1 adet mesajından bile 30 gün hak ediyordu.. ülke ve dünya gündemi sanki daha seviyeli gibi degil mi? Yani orada köpek sever dedigimiz insanın bile en azından ağzı bozuk degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2024; 18:32:24 >
    Birisine “sanirim psikilojik sorunlari var” dedigim icin 7 gun ceza aldim. Bakalim millete GERIZEKALI diye hakaret eden kisi herhalde sinirsiz cizerler diye dusunuyorum benim aldigim cezayi dusununce :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben 3 güne de razıydım adam bana sırf beni AKP'li sandıgı icin AKP'li ve Cocuk T** dedi.. Ensar fotoğrafları falan atıyordu.. hemde 5 - 7 mesajı bu sekildeydi.. Fakat sadece 1 gün bölüm uzaklastırması aldı.. Birine bu sekil hakaret ettigin an normal bir forumdan sınırsız yollanman gerekir..

Üstelik adam o kadar rahat bir sekilde diyor ki, 2007 yılından beri burada yazıyorum, bir kez nickimi kaybettim sonra yeni hesap ile kayıt oldum diyor daha önce küfürden ban yedigi yere geri döndügünü bizzat kendi ağzıyla itiraf ediyor bu mesajı da yöneticiye bildirdim mesaj kaldırıldı ancak adama yine islem yapılmadı..

Adminler eski sikayetlerimi inceleyebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2024; 20:41:28 >
  • Olsun yine de fikrini hakaret olmadan yazabiliyor bak su onemli bir sey, kufretmenin, soyleyecek sozu olmayan adam isi oldugu sacmaligina inanmiyorum, kufur ve hakaret hislerin disa vurumudur sadece.. bu normal bir insan davranisi ancak kendine hakim olamayanin beyniyle parmaklari ya da agzi koordine degildir.. bizim eleman en azindan bu yetenege sahip.. İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nereye anonim olacaklar? Burasi yerli platform hocam sahibi Turkiye'de adi belli adresi belli tum yonetim yine belli adamlar limited sirket mi ne istenildigi zaman bilgileri devlete verecekler ben vermem diye bir sey yok.. istedigim an anonimlikten cikartirim herkesi bir savcilik dilekcesine bakar fakat bu hakaret edenler oyle suursuz ki bunun bile farkinda degiller fakat ugrasmaya deger gormuyorum en guzeli sacma sapan yazani derhal engellemek bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Eylül 2024; 7:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Iste hayatta zaten her türlü melanet, zannetmekten ortaya cıkıyor degil mi? Birileri bir seyleri sürekli zannediyorlar ve bası belaya girenler, genelde hep bir seyleri, bir sey zannettikleri icin, o belanın icinde, camurda debelenen bir varlık var aynı onun gibi debeleniyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Eylül 2024; 14:9:7 >

Birdaha yok yere ceza alırsam gösteririm o silinen mesajı yöneticiye. Gerizekalı demek bile ceza sebebi degilse kimse bana keyfi ceza veremez.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bazılarının hakaretlerine göre "gerizekalı" demek iltifat kalıyor. Mesela "ırkçı faşist, vahşi, cani, çocuk kanı istiyorsun" diyebilirsin. Eskiden bunları geç böyle kelimeler olmadan bile hakaret etmek ceza sebebiydi.

https://forum.donanimhaber.com/bolumlerin-yeni-hakaret-seviyeleri--159412940

Burada "net bilelim ki biz de kullanalım" diye bununla ilgili konu açtım ve artık epey şeyin "serbest" olduğu yöneticiler tarafından onaylandı. Ne yazık ki konuya gelen başkasıyla bir yönetici tartışında konuyu kapattı.

“sanirim psikilojik sorunlari var” deyip ceza alman ayrıca komik ve son dönemlerde verilen haksız cezalara örnek olmuş. Benzer ifadeleri kullanan başka üyeler bu cezayı da almıyor tabi, yani benim gördüğüm.

Sen hakaret edersen gene şikayet ederim, sen de beni şikayet edip duruyorsun. Bu mesajımı da şikayet edeceksin. Bak geçen millete algı yapıyorum diye bana demiştin ama gene bol iftiralı ve yalanlı şekilde özellikle onlara yazı yazmışsın. Sen bu kadarsın işte.

Madem öyle ben gerçeği yazayım.

Bilmeyenler için not: Bu üye iktidar değişirse barınaklardaki hayvanların hepsi sokağa salınır korkusuyla hepsinin öldürülmesi dışında hiçbir çözümü kabul etmiyor. Aylarca "millet aç" edebiyatı yaptı, devamlı yalanlar söyledi, iftiralar attı. Haber olmadan sırf bana laf atmak için devamlı "çocuklar" deyip duruyor. Söylediklerine kanıt istediğim zaman "mahmut mu diyem" şeklinde cevap dışında somut bir şey gösteremiyor ama ciddi olarak bunu kanıt sanıyor.

Görüldüğü gibi itlaf olmasın diyenleri insanlık düşmanı görüyor ve aşırı kin duyup, saldırıyor.

İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor!

Bu da kendisini "çocuk ve yetişkin" kriteri:

Bunlar da bunu ve arkadaşlarının savunduğu çok masum olduğunu sanan zihniyetten forumdan örnekler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Eylül 2024; 16:46:58 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.