Bunlar zaten ekstrem gruplardan bazı cevreci gruplar ve dernekler de bunlar gibi.. Ben telefon numaramı bir kaptırmıstım bu cevreci bir dernek var biliyorsun ismi gerekli degil anlamıssındır arayıp arayıp propaganda yapıyorlardı bagıs istiyorlardı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 14:27:37 > |
İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! (5. sayfa)
-
-
Sen laf oyunlarıyla kendini inkar edip duruyor olman, milleti salak yerine koymaya çalışman gerçekleri örtmüyor. Sen de istediğin kadar bu üye bana neler diyor diye ağlayıp, şikayet edebilirsin.
Şu konuda bile başkaları ceza almıyor deyip kendin için "öyle olsa sürekli banlı kalırım" demen bile tutarsızlık. Çocuk tecavüzcüsü hakaretten öte diyorsun yukarıda ama kendin çocuk katlediyor, çocuk kanı istiyor demeyi normal görüyorsun.
Ümit Özdağ bile sizler hakkında milleti uyardı. O seviyede bir tehditsiniz ülke ve insanlar için.
-
Elemanin kendisi burada o gelmisken yeniden soyleyeyim, tartismada kanit sundugum mesaji yani meczup kullanimiyla ilgili SS iceren mesajimi, hic hakaret icermedigi halde bizzat nasil becerdi bilmem ama sildirtmeyi basarmistir..
sen mi sildirttin diye kendisine sordum, evet ben sildirttim demistir.. bunu mert bir davranis bulmadigimi kendisine de soyledim.. bunu soyledigimden beri, sahsima alakasiz suclamalarda bulunuyor.. mert olmayan sensin diyor, uyelerden mesaj caliyorsun diyor ve yalan soyluyorsun diyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 16:26:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetime emir vererek mesaj sildirdiğimi söyleyip kanıtlamayınca şimdi benim ağzımdan şeyler uyduran bir üyenin peşinde giden birini ciddiye alan olur mu acaba?
-
Yonetime emir verme mevzusu biraz abartiliydi belkide.. ya rica ettin, ya da sikayet ettin ancak elemanlarin anlik dikkatsizligine geldi incelemeden, yani hakaret var mi yok mu tam degerlendirmeden mesaji sildiler.. silebilirler.. kullanici sozlesmesini tam okumadim ancak, bu tarz sitelerde, mesajlari istedigimiz gibi sileriz ederiz kismi mutlaka vardir..
ben sana sordum sen mi sildirttin dedim, ben sildirttim minvalinde seyler soyledin.. kanit SS'leri iceren mesaji sildirterek, gunlerce haksiz oldugun konuda seni bozum eden mesaji sildirterek one gectigine inandin..
yani mesele yonetimin mesaj silmesi degil senin taktik ve stratejinle ilgili..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 16:40:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanıtlayamayınca bu şekilde "biraz abartiliydi belkide" ve "ben sildirttim minvalinde" dönüşler gelmeye başlaması aslında bunların ne yaptıklarını çok iyi bildiklerini gösteriyor.
Taktik olarak bunu yaptığını söyleyip, dediğini yapmaya çalışıyor kendince. Olay bu.
-
Eeee gönderdigin SS'de yanlıs olan ne var? Ben kelime lügatı gayet yeterli bir adam olarak, rakiplerimi hakaret kullanmadan da tartısmada yenebilirim.. Sahsıma karsı kullanmaya calıstıgın bu SS'de yanlıs olan ne var?
Foruma yeni üye oldugumda, tek bir mesaj gönderdim ve bir üyeyi baska bir bölümde engelledim.. Ondan sonra ben her konuya gittigimde, tarafımdan engellenmis oldugu halde, sahsımı hedef alarak, onlarca satasma mesajı gönderdi.. Hicbirine de yanıt vermedim.. SS'de bahsedilen ve örnek gösterilen aylarca süren acı budur..
Olması gereken sey zaten budur.. Küfür ve hakaretin yasak oldugu bir ortamda, hakaret eden adamın zekasından bile süphe ederim..
Kardesimi o yüzden uyardım sen aptal adam degilsin tuzağa düsme demek istedim.. Hala alakasız SS'ler ve alakasız ithamlarda bulunuyorsun..
Tıpkı tartısmada kazanamadıgın icin daha önce basvurdugun mahmut mu diyem taktigi.. Orada da sahsımı bos konusan ve dikkate alınmayacak adam olarak tanıtmaya yeltendin ancak ilgili bölümde bunu kimse yemedi.. Hatta aksine seni engellediler.. Yalansa yalan de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 17:10:10 >
-
Üsteki mesajlarında görüldüğü gibi bir şeyler uyduran ve bunlarla kendini savunan biri olarak tabi ki başka uydurup algı kastığın mesajları "süper mesaj attım, kazandım" diye kendini kandırman normal.
Sonuçta fazla uzağa gitmeden, şurada kimlerin ne yazdığı sonra bunu nasıl çevirmeye çalıştığı görülüyor. Zaten diğer üyenin buna yaptığı yorumların kendisini de zor duruma sokması bana yeter. Gerisi boş.
-
Ben hicbir sey uydurmuyorum aksine sen uyduruyorsun. Burada bizim gecmis mevzularımızı bilmiyorlardır. Ben onun icin seninle olan olayımızı kısa sekilde özet geceyim..
Kronolojik sırayla
1) Ülke ve dünya gündemi kısmında, anti sokak köpegi konusunda yazıyorum..
2) Bölümün müdavimi olarak mesajlarımın oldugu konularda sen ortaya cıkıyorsun ve bana, anti köpekci tayfanın kanaat önderi oldugumu, onları yönlendirdigimi ve onların beyinlerini programladıgımı söylüyorsun.. Eğer sokak köpekleri katledilirse bunun sorumlusu sensin falan cünkü milleti sen anti köpek yapıyorsun sacma iddiasında bulunuyorsun.. Hatta mesajlarımın artılanmasından, oldukca rahatsız oldugunu dile getiriyorsun, milleti kan ve katliama yönelttigimi öne sürüyorsun
3) Sokak köpegi konularında benimle düzgün argüman öne sürerek tartısmak yerine, mesajlardan bazı kelimelerimi özenle secerek, örnegin meczup lafını, ilk kez köpek severlere karsı, bu forumda, kullandıgımı iddia etmis olmam gibi, ya da mahmut mu diyem kelimesini benim söylemis oldugumu iddia ettigim gibi, önemsiz ve yüzeysel laflarımı secerek, bu adam bos konusuyor, sacmalıyor, seklinde, tüm konulardan alakasız bir taktik kullanmaya baslıyorsun..
4) Taktiginin farkına varıyorum ve o lafları sahsımın ilk önce kullandıgını, SS'lerle ispat eden bir mesaj gönderiyorum.. 2 saat sonra mesajımın haksız yere silindigini görüyorum ve hicbir hakaret icermeyen, olağan tartısmanın devamı niteliginde olan bu mesajımın neden silindigine anlam veremiyorum.. Bu mesajı sen mi sildirttin diye sana soruyorum evet ben sikayet ettim diyorsun..
5) Sana bunun mert bir davranıs olmadıgını, hile yapmak oldugunu söyleyen mesajlar gönderiyorum ve bunun karsılıgında bana sürekli olarak, mert olmayan sensin ve yalan yanlıs konusuyorsun seklinde alakasız suclamalarda bulunuyorsun...
Ayrıca ilgili sahsın bana siddet eğilimli falan demesini de sahsıma karsı kullanıyorsun.. O görüs onun kendi fikri oradaki fikir sinek yakalanıp yere atılır mı ya da direkt sineklikle mi vurmalıyız tartısmasıydı ve köpek konularıyla ilgisi olmayan bir konu..
Özetle köpek tartısmasında hicbir sansının olmadıgını biliyorsun ve bu yüzden alakasız sekilde alaksız konular öne sürerek haklı cıkmaya calısıyorsun.. Simdi bunlar dogru mu yalan mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 17:49:24 >
-
Gene tribünlere yalan söyleyerek oynama. Şu konuda bile yönetime emir verdiğimi söyleyip, üstüne ben sildirttim dediğimi iddia eden ama sonra bunu kıvırmaya çalışan ben değilim. Şu mesajında da " bana, anti köpekci tayfanın kanaat önderi oldugumu, onları yönlendirdigimi ve onların beyinlerini programladıgımı söylüyorsun.. Hatta mesajlarımın artılanmasından, oldukca rahatsız oldugunu dile getiriyorsun, milleti kan ve katliama yönelttigimi öne sürüyorsun"
diye kendince benim hakkımda tamamen uyduruk bir şeyler saçmalayan da ben değilim.
Diğer üyelerle tamamen ortak olarak bunların taktiği görüldüğü gibi bu. Önce yalanlar, iftiralar, hayali şeyler uydurup sonra bunu kanıt olarak sunup başkalarına laf atmak ve üste çıkmaya çalışmak. Bunları sizler net görün diye yazıyorum. Yoksa amaçları tartışmak olmadıkları açıkça belli olan kişileri kimse ciddiye almaz.
Neyse bir kere kullandığı bir ss gönderip ilk kullandığını kanıtladığını söyleyen, benim hakkımda uydurdukları şeylere kanıt gösteremeyeceği için bu konuya artık daha fazla yazmanın anlamı yok. İsteyen bu üyenin ve diğerlerinin saçmalıklarını ülke ve dünya gündemi bölümünden takip edebilir.
-
Ne sekilde kıvırdıgımı söyle o zaman? Iceriginde hicbir hakaret bulunmayan hatta hakareti bırakalım satasma dahi olmayan ve tartısmanın yönünü degisterecek değerde olan bir SS'li mesaj o zaman forumun ilgili kısmından nasıl kaldırılabiliyor? Hangi gerekceyle? Üstelik bana hangi gerekceyle kaldırıldıgının bildirimi dahi gelmedi.. O bölümde söyledigim gibi mesaj bildirimsiz sekilde ortadan kayboldu.. Hani bir mesajınız hakkında islem yapıldı mesajı gelmedi..
Burada iki ihtimal var ya bölüm moderatoru kankan ve tanıyorsun yahut abartıdan kastettigim sey, senin de itiraf ettigin gibi sikayet ettin, adamlar okumadan direkt sildiler..
Bunun baska bir izahı yok.. Bu ikisinin dısında, hicbir hakaret icermeyen mesajın silinmesi mümkün degildir..
Bu iddiamdan hicbir zaman vazgecmedim.. Gördügümüz gibi yine polemikle üste cıkmaya calısıyorsun.. Yani emir verdi abartılı oldu dememi, yine saptırarak kullanmaya calısıyorsun.. Sen adına emir de diyebilirsin, emir degilse de, ricadır ya da senin kankidir.. Bu kadar basit.. Değilse mesajı okumadan silmislerdir..
Ayrıca köpekli mesajlarda milleti sen yönlendiriyorsun mesajlarını bulur buraya yine eklerim fakat onları da polemige dökeceksin adım gibi eminim..
Senin sorunun argüman üretmiyorsun, düzgün tartısmıyorsun, polemik yapıyorsun ve o yüzden ilgili kısımda herkes seni engellemistir ancak benim mesajlarım sürekli olarak artılanıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 19:47:29 >
-
Tartışmanın yönünü değiştirecek ss mi? Dur şunları da koyayım da konuyu okuyanlar emir olayını anlayıp biraz daha kıvırmalara gülsün.
Tabi o konuda benim de mesajlarımın silinmesi ve forumda uzun zamandır mesajlar silinince herhangi bildirim gelmemesi gibi gerçekler de var. Foruma yeni üye olan varsa bunu öğrensin de rezil olmasın sonra.
-
Biz sana hicbir sekilde saldirmiyoruz ancak areyilmaz ve beni stalk edip konuda yakalayan ve areyilmaza satasan yine sensin konuda gerilere gitsinler bu konuda birden belirip bize satasan kim gorulur zaten..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X