Şimdi Ara

İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
3
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uvv bak yine mesajlarımı sildirtmeye baslamıssın.. Neyse bir engel de benden gelsin bari... güle güle kullan.. İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Su emir ve sikayet mevzusunda da bir daha söyleyeyim

Ne diyem? Mahmut mu diyem? İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Az önce sildirttigin mesajı yeniden yazıyorum silinen mesajım uyarı listesinde yer almadıgı icin kurallara aykırı bir mesaj barındırıyor muydu ispat edemiyorum ancak sen kendin böyle bir olayın yasandıgını zaten kendi paylastıgın SS'lerle ispat etmissin diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Eylül 2024; 18:9:52 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Senin mesajlarına bir şey yapmıyorum. Paylaştığım ssler senin iftiraların gösteriyor.

Söylendi geçti dedikten sonra bu mesajı yazmasaydın bari.İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Neyse, senin de desteğinle diğer üye korkup kaçtı. İyi taktik yaptık beraber.İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! Bu konunun başları başkalarının mesajlarından, hakaretlerinden şikayet ederken, üye neden ceza almıyor derken kendisinin seviyesiz mesajları silindi diye "sesimi kesmeye çalışıyor" deyip, sonra kaçması da ayrı bir komik oldu.İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Eylül 2024; 19:37:12 >
  • İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor!

İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor!

Bu ve pek çok zehir içeren mesaj atan birini bu derece korkuttuysam ne mutlu bana. Bunun gibilere seviyeli konuşmayı, doğruları söylemeyi elbette öğreteceğiz. Bu mesajlarının silinmesine "sesimi kesmeye çalışıyor" demek sadece destek toplamak için yapılan bir yalan şovdur. Bunun sakıncalı olarak gördüğü şey bunun yalanlarının, iftiralarının, hakaretlerinin altında kalmamış olmam.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Mantıksız bir özellik eklemisler gercekten engelledigin kisiyi zaten görmemek icin engelliyorsun ondan alıntı yapanların alıntılarında, yine de mesajı göster seklinde bir sey cıkması gercekten cok gereksiz bir özellik olmus ayrıca konulara cevap yazmak icin tıklanan cevapla buttonunda cıkan konu önizleme de, engellenmis elemanlar gözüküyor.. buradaki seyi gercekten unutmus olamazlar yoksa olabilir mi acaba? İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

• Senden kimse korkmaz cünkü tartısırken konu neyse ondan cıkıyorsun, argüman üzerinden değil, kisisel suclama üzerinden hareket ediyorsun.. Bu da tartısmayı bilmeyenin yapacagı sey zaten.. Internet senin gibilerle dolu senin özelligin ne ki senden korkalım? İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Kişisel suçlama derken senin bana bulunduğun ithamlardan mı bahsediyorsun? Korkmayan insan iddialarının arkasında durur ve kanıtını gösterir. Kanıt isteyince hakaret edip sonra kaçmak korkakların işidir.

Sen ilgi peşinde olduğun için ama benim işime geldiği için sana hep bu şekilde yazmanı boşuna söylemiyorum. Kendince benim ağzımdan bir şeyler yazınca bazı varlıklar gaza geliyorsa ve kontrollerini kaybediyorsa bu onların sorunu.İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Aynen öyle söylüyor hahahaha

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bak iste buna polemik sanatı diyorlar.. Uyarı listesine düsmeden direkt silinen mesajın silindigini nasıl ispat edecegim? Böyle bir seyin ispatı olmaz bunu ancak eğer ki DB'den silinmediyse forumda yetkili olanlar incelerlerse görebilirler fakat sen mesajım silinir silinmez, sana mesajımın akıbetini soran SS'lerimi, foruma postalayarak böyle bir olayın yasandıgını zaten kendin kanıtlamıs oldun... Ha mesajımın akıbetini neden sana sordum da moderatöre sormadım? Cünkü mesajları sen sildirtiyorsun senden daha iyi bilen olmaz o mesajı isteseydim yeniden gönderirdim fakat mesele bu değil sana attıgımız mesajlar hakaret icersin icermesin bazen siliniyor..

Ben senin sahsına karsı hic hakaret sayılabilecek bir kelime kullanmadım ancak sana hakaret eden mesajlar ya da hakaret olmasa bile seni kücük düsürecek mesajlar gönderenler de mutlaka olmustur.. Fakat sana attıgımız hakaret icermeyen mesajların da bazen silinmesi senin kacak dövüstügün anlamına geliyor ayrıca seni engelleyen birinin senden korktugunu nereden cıkarttın? Senin mesajları görmekten rahatsız oluyordur engelliyordur ne alaka yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Eylül 2024; 7:18:44 >

• Haddinden fazla esnaf var ulkede. Diger mesleklerde kurumsal sirketler tarafindan ele gecirilip kucuk esnaflik rafa kalkmali. Adamlar yarim milyonluk is yapiyor ne bir fis var ne bir garanti belgesi. Tum garantin esnafin agzi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Asıl bu yaptığın polemik sanatına çok iyi örnek. Yalan söylediğin için kanıtlayamayacağını çok iyi bildiğin için bahaneler üretiyorsun. Üstelik hala bana laf atmak için bu argümana dayanıyorsun. Benim hakkımda söylediğimi iddia ettiğin şeyleri de kanıtlayamadın. O yüzden fazla uzatmaman senin yararına.

Ayrıca biriyle tartışırken söylediği yalanlara ve iftiralara "kanıtla" deyince kızan, bilerek seviyesiz mesajlar atıp sonra "mesajımı siliyor, kaçak davranıyor" şeklinde uyduruk bir argüman üretip üste çıkmaya çalışan ve bloklayan kişi kaçmıştır. "Beni zor durumda bırakmasın, bloklayayım" şeklinde davranan çok üye var. Yani bu çok klişe bir taktik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 7 Eylül 2024; 15:51:36 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

sen kendin kanitladin zaten benim yerime.. İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet, yalan söylediğini kanıtladım.İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

• Sırf laf etmek için konu aramış malum varlık gene.İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Ben bunu engellemem hacım bakıyorum ileri geri konusuyor o mesajına cevap vermiyorum.. İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Forumda engelledigim kisiler de, cevapla button'a basınca engellenme mesajı görsünler diye engelliyorum yoksa forumlarda ve sosyal medyada adam engelleme özelligine de karsıyım.. İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! 

Hacım bu Türk milleti hepsi bu adam gibi.. köpek savunmazsa da, baska seyi bu üslup ile savunur Turk milletini en iyi yansıtan yer o sozluk sitesi ve belki de buranın konu dısı bölümü.. bunların bu mesajlarına karsı desensitize oldum.. ben bunların mesajlarını okurum canım istemiyorsa hahahahahaee der gecerim..

ben sana engelleme tavsiyesi vermistim cünkü bunlar seni mesgul ederler elestiri degil samimi ve yapıcı yorum olarak algıla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Eylül 2024; 16:35:16 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.