Şimdi Ara

İstanbul'da taksi sorununu çözecek gelişme: Dijital taksi dönemi başlıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o ssleri soylemiyorum fakat gondermen iyi olmus sildirttigin SS'den bahsediyorum o SS'de once ben p emele meczup diyorum sonra areyilmaz kullaniyor.. meczup lafi oradan cikiyor.. bu kelimeyi elbette herkes yillardir kullanir hakaret degildir ancak kopekcilere karsi ben kullandim sen areyilmaz dedin yanlis hatirladigini kanitlayan kanit SS'i oydu..

Ayrica sen bana tam 7 kez troll seklinde hakaret ettin 7 mesajin da bu yuzden silindi ancak hicbir cezai islem gormedin fakat benim forumda 2000 falan mesajim var bir tane bile hakaret yok haksiz yere senin sildirttigin 5 mesajimda bile hic hakaret yok bana haksiz yere tam 5 uyari puani verdirttin..

hakaret konusunda iddialiyim kardes bu forumda beni sinirlendirip kendisine kufur ve hakaret ettirecek adam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 18:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekleri yazmaya devam edelim biz, rahatsız olan varlıklar da olmaya devam etsin.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Eylül 2024; 20:48:14 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Benim birkac adet mesajımı da rahatsız edici mesajdan silmislerdi evet sözsel siddet iceriyordu ancak üyelere karsı degildi.. genel bir anlatım iste eskiden yaptıgım boks sparring maclarını falan anlatıyordu.. gore resimlere denk bir mesaj gibi algılanmıs herhalde.. bunun üzerinde fazla durmadım kurallar o sekildiyse öyledir

ancak o elemana yazdıgım ve uyarı puanı aldıgım mesajları, tahrik edici mesajdan silmisler.. Kaldı ki ben bu adamı hic tahrik etmedim.. Gönderdigim mesajlar tamamen düzgün tartısma mesajlarıydı, buna rağmen bana 5 adet uyarı puanı aldırttı ve SS'li mesajımı da korsan sekilde sildirtti.. 

Forumda bildirim gelmiyor diyor ancak tepede menu cubugu var, oranın notification ile ilgisi yok, oradan diğer ve uyarı listesine girince yenilen cezalar ve alınan uyarılar silinen mesajlar hepsi gözüküyor, ancak ucurulan mesajım, yani SS'li mesaj, oraya düsmeden silinmisti.. Ben bu adamın ömrü kadar web uygulaması gelistirdim aklı sıra bana yutturacak.. 

Ayrıca ben bu adamı hic tahrik etmedim kendisi tahrik oluyor.. Bizi stalklayıp konuda yakalayan ve tahrik eden kendisidir.. Bizi ana sayfa haberlerinde yani bu konuda yakaladı ve tahrik etmeye calıstı.. Yalansa yalan desin.. Yine de ben tahrik olmam.. simdi bu mesajımı, belki de baska mesajlarımı da, sikayet edip, tahrik edici mesajdan falan abidik gübidik seylerden sildirtebilir, cünkü adam sikayet edince gercekten siliyorlar, bilinmeyen gücleri var sanırım bunun ya da dayısı var forumda hahaha

Sen sadece işine gelenlere bakmasan, sürekli yalan söyleyip, iftira atıp durmasan, zehir saçmaktan vazgeçsen görürsün gerçekleri.

Israrla beni tahrik etmeye çalışıyorsun ama vazgeç artık. Bunu yapmaya çalışacaksın en azından üsteki eleman gibi iyice abart hayal dünyanı. En azından okuyanlar eğlensin. 

Kendi yazdıklarına bakmadan sallıyorsun gene.  

Fakat bunun sikayetiyle islem yapan moderator var mesele oradan kaynaklaniyor yoksa yazar yazar durur 2 kb'lik text mesaji yollar en fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Eylül 2024; 5:32:17 >

Grandiyoz deluzyondan cok bir cesit suclayici kisilik..

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    Paylaşımlı yolculuk blablacar'dır, martı tag bildiğin taksi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hatırlarsan seni daha önce özelden uyarmıstım zaten bunu muhatap alma demistim.. Hem stalklıyor, tahrik ediyor, hem de düzeysiz mesaj ve tahrik edici mesajdan bize uyarı verdirtiyor iyi tezgah..  

• Kelime oyunlarıyla hakaret etmeye çalışıp sonra kimse yemeyince haksız ceza veriyorlar diyecek kadar düşmemeli bir insan. Kendisi şikayet edince sorun olmuyor ama başkası onun hakaretleri, iftiralarını şikayet edince kızıyor. Diğer zaten tamamen kafadan atıyor, öteki buna destek oluyor falan. Herkesi salak yerine koymaya çalışıyor ama böyle olmadığını henüz anlayabilmiş değil. Çok komik bir kitle bunlar.

Zaten devamlı yalan söyleyen, iftira atan kişilerden fazlasını beklememek lazım. Kanıtla diyorum, bunlar laf çeviriyor sonra kaçak dövüşen ben oluyorum. Mesela bir insanın arkasından "kifayetsiz muhteris" demek tamamen sevgi ifadesi sanıyor herhalde. 

• Sen hakaretleri değil normal tartısma mesajlarını sikayet ediyorsun ben sana karsı hic hakaret kullanmadım mesela cünkü ben kolay sinirlenmem sinirlensem bile aynı sekil cevap vermem.. Cünkü internet ortamında sinirlenmemek icin kendimi eğittim.. Ancak benim bile mesajlarımı sildirtebiliyorsun ve milleti sürekli olarak alakalı alakasız sucluyorsun.. Ben teshisi koydum ama söylesem yine sildirteceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Eylül 2024; 17:26:30 >
  • "Kanıtla diyorum, bunlar laf çeviriyor" diye boşuna yazmadım. "emir verip mesaj sildirtiyorsun" deyip durmak evet bir suçlama ama bunu yapan ben değilim. Hatırlatayım dedim. Boşu boşuna konu kirlenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Eylül 2024; 17:31:13 >
  • Ha ayrıca sen emir verdin, birileri de senden emir mi aldı da, bunun üzerinde bu kadar cok duruyorsun? Söylendi gecti.. Bu bir sucluluk psikolojisi falan mı?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Eylül 2024; 17:58:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.