Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

ali gür'den ayrılan emre bey'i ben önermiştim. kendisi kel değil. google'da "kuaför emre demir" diye aratırsanız ulaşabilirsiniz.

@dexlab paris kuaför'ü bilmiyorum ama fiori'de ahmet bey var. giderseniz ona kestirmenizi öneririm. yıllar önce fiori'ye giderken, saçlarımı hep ahmet bey'e kestirirdim.
    geçenlerde forumdan @mobyye kendisine kestirmişti saçlarını. çok memnun kaldığını söylemişti. belki gelip burada da yorum yapar.

fiori'de saç sakal 30 tl imiş. bilginize.

ucuzmuş benim saçlarım kıvırcık ondan çok çekincem var ama öneriyorsanız gidebilirim yorum için de teşekkür ederim

benimde kıvırcık hocam..siz nasıl bir model yaptırıyorsunuz? ben yanlar ve enseyi kısa tutup üstleri kendi halinde bırakmayı düşünüyorum ama yakışır mı bilemiyorum? bunun için de kaliteli bir berbere gitmek istiorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

quote:

quote:

merhaba,

ali gür'den ayrılan emre bey'i ben önermiştim. kendisi kel değil. google'da "kuaför emre demir" diye aratırsanız ulaşabilirsiniz.

@dexlab paris kuaför'ü bilmiyorum ama fiori'de ahmet bey var. giderseniz ona kestirmenizi öneririm. yıllar önce fiori'ye giderken, saçlarımı hep ahmet bey'e kestirirdim.
    geçenlerde forumdan @mobyye kendisine kestirmişti saçlarını. çok memnun kaldığını söylemişti. belki gelip burada da yorum yapar.

ucuzmuş benim saçlarım kıvırcık ondan çok çekincem var ama öneriyorsanız gidebilirim yorum için de teşekkür ederim

benimde kıvırcık hocam..siz nasıl bir model yaptırıyorsunuz? ben yanlar ve enseyi kısa tutup üstleri kendi halinde bırakmayı düşünüyorum ama yakışır mı bilemiyorum? bunun için de kaliteli bir berbere gitmek istiorum.

2 yıldır uzatıyorum 1 kere bıle gıtmedım yanı bır tarzım yok sımdılık.parıse yarın gıdıcem yap bırseyler dıyıcem artık ne yaparsa yarın yasadıklarımı yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

quote:

quote:

merhaba,

2 yıldır uzatıyorum 1 kere bıle gıtmedım yanı bır tarzım yok sımdılık.parıse yarın gıdıcem yap bırseyler dıyıcem artık ne yaparsa yarın yasadıklarımı yazarım

benim dediğim model çok güzel duruyor görüyorum bazen . yanlar ve enseler biraz daha kısa ve temiz. yukarılar kendi halinde .isterseniz bunu bi bahsedin berbere . biliyorsa modeli yapar .deneyiminizi bekliyorum.

• quote:

Arkadaşlar yok mu yeni paylaşım yapacak olanlar?

Özcan Tekcan nasıldır hocam, önerir misiniz?
  • 50 liraya kadar kesim yapan, ya da anadolu yakasında da önerebileceğiniz?

@balabanraca
  • Şükrü dudunun fiyatını bilen varmı

• Kadıkoy optimumda var ali gün diye.
    Baskada olabilir adı. Ama fön 100 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikdüzü'nde adam gibi saç kesen bir yer yok mu ? 2 yere girdim baya bir önceydi klasik amerikan traşının daha modern hali olan ve şu sıralar oldukça moda haline gelen arka ve yanların üste göre biraz daha kısa olan basit sade bir model tarif etmeme rağmen 2 yerde de mahvettiler saçı. Arka ve yan kısa olsun diyorum adam üstü kesiyor ense bırakıyor arkayı kaldırıyor sanki bambaşka bir tarifte bulunmuşum gibi apaçi saçı yapıyorlar. Cidden saç kesiminden anlayan kuaför yok abicim bu ülkede 50 taneden 1'i belki kesiyordur. Son 1 senedir evde anneme kestiriyorum kese kese alıştı oda ama eziyet oluyor adam gibi bir yer bulmam lazım beylikdüzü önerisi bekliyorum yoksa mecburen şu perla vista'nın içinde ki diva mıdır nedir orada denicem şansımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Beylikdüzü'nde adam gibi saç kesen bir yer yok mu ? 2 yere girdim baya bir önceydi klasik amerikan traşının daha modern hali olan ve şu sıralar oldukça moda haline gelen arka ve yanların üste göre biraz daha kısa olan basit sade bir model tarif etmeme rağmen 2 yerde de mahvettiler saçı. Arka ve yan kısa olsun diyorum adam üstü kesiyor ense bırakıyor arkayı kaldırıyor sanki bambaşka bir tarifte bulunmuşum gibi apaçi saçı yapıyorlar. Cidden saç kesiminden anlayan kuaför yok abicim bu ülkede 50 taneden 1'i belki kesiyordur. Son 1 senedir evde anneme kestiriyorum kese kese alıştı oda ama eziyet oluyor adam gibi bir yer bulmam lazım beylikdüzü önerisi bekliyorum yoksa mecburen şu perla vista'nın içinde ki diva mıdır nedir orada denicem şansımı

Bende beylikduzundeyim paradise in karsisinda bi yer var dedi arkadas o da cok aramisti simdi memnunmus sac sakal 30 demisti bn bi haftaya gidicem bakalm dedikleri kadar iyiyse geri bildirim yaparim .

• Erol Abi Çırak'tan ayrılmış. Kendisine ulaşamıyorum da.

Bugün saçlarımı kestirmem gerekiyor.

Dünden beri burayı okuyorum; ama nereyi denesem karar veremedim.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaygokpinar

quote:

Beylikdüzü'nde adam gibi saç kesen bir yer yok mu ? 2 yere girdim baya bir önceydi klasik amerikan traşının daha modern hali olan ve şu sıralar oldukça moda haline gelen arka ve yanların üste göre biraz daha kısa olan basit sade bir model tarif etmeme rağmen 2 yerde de mahvettiler saçı. Arka ve yan kısa olsun diyorum adam üstü kesiyor ense bırakıyor arkayı kaldırıyor sanki bambaşka bir tarifte bulunmuşum gibi apaçi saçı yapıyorlar. Cidden saç kesiminden anlayan kuaför yok abicim bu ülkede 50 taneden 1'i belki kesiyordur. Son 1 senedir evde anneme kestiriyorum kese kese alıştı oda ama eziyet oluyor adam gibi bir yer bulmam lazım beylikdüzü önerisi bekliyorum yoksa mecburen şu perla vista'nın içinde ki diva mıdır nedir orada denicem şansımı

Bende beylikduzundeyim paradise in karsisinda bi yer var dedi arkadas o da cok aramisti simdi memnunmus sac sakal 30 demisti bn bi haftaya gidicem bakalm dedikleri kadar iyiyse geri bildirim yaparim .

Ben oranın 10-20 metre aşağısında oturuyorum köşe başı yeşilkent 2 de. Bir kaç sene önce girmiştim 3 numara kestirmek için. Kesimleri nasıl bilmiyorum ama dışardan biraz esnaf berberi görüntüsü var 5 liraya kesen fotfotçular gibi. Orada kestirirsen iyi mi kötü mü yorumlarını yazarsın burdan haberimiz olsun dostum

• Dün Bostancı'da Oben Kuaför'e gittim. Mehmet Bey'i tavsiye ediyorum. 40 lira kesim ücreti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kanun geliyormus her sac tipine standart getirilecekmis. Olir mu. Ne kadar uygulanir bilmem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkaygokpinar

quote:

Ben oranın 10-20 metre aşağısında oturuyorum köşe başı yeşilkent 2 de. Bir kaç sene önce girmiştim 3 numara kestirmek için. Kesimleri nasıl bilmiyorum ama dışardan biraz esnaf berberi görüntüsü var 5 liraya kesen fotfotçular gibi. Orada kestirirsen iyi mi kötü mü yorumlarını yazarsın burdan haberimiz olsun dostum

kardeş klas kuaforde adem var paradise ın karşısında ben bugun gittim agır agır duzgunce kesti sacımı ben memnun kaldım sen de bi dene istersen kesim ve yıkama 20 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sefaköy cevresinde yok mudur adam akıllı bır berber
  • bizim burda 10 liraya berber var ciddiyim dediğiniz 50 liralık 30 liralıklardan daha iyidir isterseniz adresini veririm
    reklam değil amacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay3757

bizim burda 10 liraya berber var ciddiyim dediğiniz 50 liralık 30 liralıklardan daha iyidir isterseniz adresini veririm
    reklam değil amacım

adres?
  • KRS-ONE kullanıcısına yanıt
    tam adresi yarın verebilirim kısacası taşdelen mh turgut özal bulvarı çekmeköy istanbul
  • kartalda köksalbostan nasıldır giden var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.