Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • By-MeK kuaför - Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Karşısındaki ara sokakta 20 TL

çalışanlar genç, fiyat çok uygun. istanbul'da çok berber aradım 60-70 liraya cevahirde kestiriyordum bi ara hatta. burayı bulduktan sonra rahatladım. gayet güzel kesiyorlar, fiyatı da çok uygun.
  • Kesimden herhangi bir şikayetim yok (Saç/Sakal) . Yani adam özen gösterdi, saçım uzun(du) sıkılmıştım, şekilli bir şey olsun dedim. Önce parmak arası sonra tarak arası kesim yaptı, kafa yapıma göre saça şekil verdi. İş yerindeki arkadaşlar (kadın/erkek) beğendi fakat 70 TL'yi duyan bi yutkundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smokaliptus

Kesimden herhangi bir şikayetim yok (Saç/Sakal) . Yani adam özen gösterdi, saçım uzun(du) sıkılmıştım, şekilli bir şey olsun dedim. Önce parmak arası sonra tarak arası kesim yaptı, kafa yapıma göre saça şekil verdi. İş yerindeki arkadaşlar (kadın/erkek) beğendi fakat 70 TL'yi duyan bi yutkundu.
    askerden sonra bende gidicem bu tarz yerlere inş bem 4 liraya kestiriyoruım saclarımı hicde kötü durmuyorlar adamları tanıyorum sürekli makas ile kesiyorlar sacları hizmet kalitesi ise normal tek sorun bazen cok sıra oluyor semt olarak şirinevler

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

askerden sonra bende gidicem bu tarz yerlere inş bem 4 liraya kestiriyoruım saclarımı hicde kötü durmuyorlar adamları tanıyorum sürekli makas ile kesiyorlar sacları hizmet kalitesi ise normal tek sorun bazen cok sıra oluyor semt olarak şirinevler

Alıntıları Göster
    Selamlar arkadaşlar
    fındıkzadede ki paris kuaför, dışardan fena değil gibi duruyor, tavsiyede ettiğinize göre gidilebilir bir yer belli ki.
    ancak kesim fiyatı nedir acaba şimdi gidip sorucam da uçuk bir rakam duyup oracıkta betimin benzimin atmasını istemiyorum.
    malumunuz öğrencilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugcu

Selamlar arkadaşlar
    fındıkzadede ki paris kuaför, dışardan fena değil gibi duruyor, tavsiyede ettiğinize göre gidilebilir bir yer belli ki.
    ancak kesim fiyatı nedir acaba şimdi gidip sorucam da uçuk bir rakam duyup oracıkta betimin benzimin atmasını istemiyorum.
    malumunuz öğrencilik

Alıntıları Göster
    Birol Şenel'e gidip memnun kalan, fiyatları hakkında bilgi verebilecek var mı?

• findikzadedeki en iyi yer hangisi sizce?
    Selim Erkek Güzellik Salonu
    Paris erkek kuaforu
    Fiori erkek kuaforu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kullanıcısına yanıt
    A plus hair dresser -seyrantepe/kagithane- istediginiz cogu sey var. hem kiz hem erkek yeri var. seyrantepe metrosundan cik saga yani asagi iett son duraklarina dogru giderken 500.yil parkina cikan yolu gördügünüzde solda kaliyor onunde park var birde. bu arada fiyatlarda iyi sac kesimi 13tl di diye hatirliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Taka99

Ayrıca Ersan's Marmara FORUM Şubesi de kapanmak üzereydi
     İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?..
  • Benim de bir model yaptırmaya ihtiyacım var ..katalog vs model seçeneği sunan bir yer var mı bildiginiz Anadolu yakasinda ?

• quote:

beykoz , göksu evlerinde mva var 45 liraya kesiyor ama tek kelime ile muazzam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

beykoz , göksu evlerinde mva var 45 liraya kesiyor ama tek kelime ile muazzam

Alıntıları Göster
    Bence kuaför salonu yerine isime gidilmeli bu tarz yerlerde. İstediği kadar dükkan şık olsun ismi olsun; yeni saç kesmeye başlamış bir berbere kestirip üstüne birde dünya kadar para vermeye gerek yok. Benim bugüne kadar en çok memnun kaldığım adem terzi oldu. Ama gitmek isteyenleride uyarmak isterim artık web sitesinde fiyat yazmıyor sanırım. Adem terziye kestirmenin bedeli biraz ağır olabiliyor !!! Ben en son 110-120 civarı birşey vermiştim. Şimdi dahada pahalanmıştır. Benim sürekli gittiğim biryer değil ama parası bol olanlar için en iyi kuaförlerden bir tanesi.

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Micheal Kuaför (Bostancı/Kadıköy), arkadaşım çok methetti fakat gitme fırsatı bulamadım. Fiyatı konusunda hiçbir bilgim yok malesef.

Kuaför sahibi Aytekin bey çok iyi biridir.Her zaman orda traş olurum. Saç+Yıkama 25 Lira
  • quote:

kocamustafapaşadaki damat berbat boşuna listeye eklemeyin, paris iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 30 Ocak 2014; 15:40:58 >
  • Valla berbere verdigim on bes lira ile gecirdigim bir saate içim aciyor hep

• quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Kanyon Trio - Türker bey.

Çok memnunum. Kesilmesi inanılmaz zor olan saçım yüzünden kısa kestirmezdim hiç, ama buraya gittikten sonra hep kısa istemeye başladım.

Adamlar uygun demiş sen Trio demişsin Kaça kestiriyorsun ? Vardır 30-40 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Kanyon Trio - Türker bey.

Çok memnunum. Kesilmesi inanılmaz zor olan saçım yüzünden kısa kestirmezdim hiç, ama buraya gittikten sonra hep kısa istemeye başladım.

Adamlar uygun demiş sen Trio demişsin Kaça kestiriyorsun ? Vardır 30-40 ?

Alıntıları Göster
    bende iyi ve fiyatı makul bi berber arıyorum avrupa yakasında ama

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,
    arkadaşlar gidip memnun olduğunuz salonlar hakkında bilgi verirseniz herkesin işine yarar.
    Burada önerilen deneyimlediğiniz kuaför salonları hakkında yorum yaparsanız makbule geçer.

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Bence kuaför salonu yerine isime gidilmeli bu tarz yerlerde. İstediği kadar dükkan şık olsun ismi olsun; yeni saç kesmeye başlamış bir berbere kestirip üstüne birde dünya kadar para vermeye gerek yok. Benim bugüne kadar en çok memnun kaldığım adem terzi oldu. Ama gitmek isteyenleride uyarmak isterim artık web sitesinde fiyat yazmıyor sanırım. Adem terziye kestirmenin bedeli biraz ağır olabiliyor !!! Ben en son 110-120 civarı birşey vermiştim. Şimdi dahada pahalanmıştır. Benim sürekli gittiğim biryer değil ama parası bol olanlar için en iyi kuaförlerden bir tanesi.

Merhaba,

arkadaşlar yeni kuaför + kuaför salonu deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

@deleteextra size sonuna kadar katılıyorum. salon yerine "isim" ön planda olmalı. ben ilk yaptığım paylaşımlarda tecrübe ettiğim kuaför salonlarını + saçımı kesen ve saç kesimini deneyimlediğim kişilerin isimlerini verdim.

saç kesime verilecek para için herkesin bir "psikolojik sınırı" olduğunu düşünüyorum. bu yüzden seçimlerimiz buna göre şekilleniyor.

isim vermek istemediğim kalburüstü kuaför salonlarında genel olarak "ekip" sirkülasyonu sık oluyor. bugün saçlarınızı kestirdiğiniz kuaförü 2 ay sonra aynı salonda bulamayabiliyorsunuz. bu yüzden @deleteextra'nın söylediği gibi "isim" paylaşımı ön plana çıkıyor.

açıkçası etiler, ulus, istinye'deki belli başlı kuaför salonlarını genelde üst gelir grubu kişiler tercih ediyorlar.

arkadaşlar epeydir yeni paylaşım yapmıyordum. daha önce yaptığım paylaşımlardan saç kesimine önem verdiğimi anlamışsınızdır.
    son aylarda devamlı gidip, işte bu dediğim ve kafamın rahat olduğu bir yer var. lakin yukarıda bahsettiğim gibi herkesin saç kesim ücreti için belirlediği bir psikolojik üst sınır var.

Psikolojik üst sınırınız;
    hijyen, saç kesimi, sanatsal anlamda iyi saç kesimi, tasarım, iyi müzik, ücretsiz otopark, güleryüz, samimiyet, iyi sohbet, nezih, elit bir ortam. en önemlisi çok iyi saç kesimi için 50tl+ ve üzeri ise PM.. Şişli, Mecidiyeköy tarafındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 16 Şubat 2014; 23:01:56 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kozyatağı-Suadiye civarında iyi kuaför bilen var mı?
  • quote:

quote:

Merhaba,
    arkadaşlar gidip memnun olduğunuz salonlar hakkında bilgi verirseniz herkesin işine yarar.
    Burada önerilen deneyimlediğiniz kuaför salonları hakkında yorum yaparsanız makbule geçer.

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Merhaba,

arkadaşlar yeni kuaför + kuaför salonu deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

@deleteextra size sonuna kadar katılıyorum. salon yerine "isim" ön planda olmalı. ben ilk yaptığım paylaşımlarda tecrübe ettiğim kuaför salonlarını + saçımı kesen ve saç kesimini deneyimlediğim kişilerin isimlerini verdim.

saç kesime verilecek para için herkesin bir "psikolojik sınırı" olduğunu düşünüyorum. bu yüzden seçimlerimiz buna göre şekilleniyor.

isim vermek istemediğim kalburüstü kuaför salonlarında genel olarak "ekip" sirkülasyonu sık oluyor. bugün saçlarınızı kestirdiğiniz kuaförü 2 ay sonra aynı salonda bulamayabiliyorsunuz. bu yüzden @deleteextra'nın söylediği gibi "isim" paylaşımı ön plana çıkıyor.

açıkçası etiler, ulus, istinye'deki belli başlı kuaför salonlarını genelde üst gelir grubu kişiler tercih ediyorlar.

arkadaşlar epeydir yeni paylaşım yapmıyordum. daha önce yaptığım paylaşımlardan saç kesimine önem verdiğimi anlamışsınızdır.
    son aylarda devamlı gidip, işte bu dediğim ve kafamın rahat olduğu bir yer var. lakin yukarıda bahsettiğim gibi herkesin saç kesim ücreti için belirlediği bir psikolojik üst sınır var.

Psikolojik üst sınırınız;
    hijyen, saç kesimi, sanatsal anlamda iyi saç kesimi, tasarım, iyi müzik, ücretsiz otopark, güleryüz, samimiyet, iyi sohbet, nezih, elit bir ortam. en önemlisi çok iyi saç kesimi için 50tl+ ve üzeri ise PM.. Şişli, Mecidiyeköy tarafındadır.

Arkadaşlar tekrar merhaba,

alıntıladığım mesajımda bahsettiğim kuaför salonu için çok fazla mesaj aldım.
    Bu yüzden gitmek isteyenler için buraya yazmaya karar verdim.

Bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi "işte bu dediğim ve kafamın rahat olduğu" yer..

Şekil Şemal Barber Shop Mottoları "Bir avuç sakal için.." Kuaför : Ümit bey

Şekil Şemal Barber Shop, Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nin içinde yer alıyor. Giriş kapısından girdikten sonra bir alt katta.
    Açık/Kapalı otopark ücretsiz. Kapalı otoparka girerseniz ki ben daraşma olduğu için tercih etmiyorum, saç kesiminden sonra kartınızı Şekil Şemal'de Ümit bey'e verip onaylatmanız gerekiyor. Otelin girişinde sağ tarafta bulunan açık otopark tercihimdir. :)

Otelin adresi : Darülaceze Cad. No: 9 Okmeydanı / Şişli

Ben genelde saçlarımı haftaiçi kestirdiğim için beklemek gibi sorunum olmuyor. Ama gidecek olanlar Randevu almanızı öneririm. Facebook sayfasında telefon numarası mevcut.

Aşağıda paylaştığım facebook sayfası size fikir verecektir. Fotoğraflara kesinlikle bakınız. Saç kesimlerini gördükten sonra ve gidip memnun kaldıktan sonra benim gibi bu salonu ve özellikle Ümit bey'i geç keşfettiğinize hayıflanacaksınız.

Facebook sayfası : Şekil Şemal Barber Shop

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?..

NOT: Arkadaşlar paylaşımlarım kişisel olarak deneyimlediğim ve buna bağlı beğenilerime dayalıdır. İlk paylaşımımı bir önceki sayfada 22 Mayıs 2012'de yaptığımı görebilirsiniz.

Bu sayfada yukarıda bir arkadaşa belirlediği çevrede 212 avm'de Savaş Aksu kuaför salonunu deneyimleyebilirsiniz diye yazmıştım. Kendisi o kuaföre gidip saçlarını kestirdiğinde ise memnun kalıp kalmadığını sorduğumda "Sizin o berberle bi alakaniz var heralde" diye cevap vermişti. Yukarıda okuyabilirsiniz.
    Sizlerden rica ediyorum, bana amiyane tabirle abuk sabuk ithamlarla yaklaşmayın. Benim bu konudaki ilk paylaşımımdan, son paylaşımıma hiç kimse bana böyle bir ithamda bulunamaz. İlk paylaşımımdan bu yana gittiğim kuaförler ve buna bağlı önerilerim belli. Hiçbir kuaför ve kuaför salonuyla alakam yoktur. Bilginize sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 30 Ağustos 2016; 16:59:25 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o paralar ne öyle yahu gerçekten veren var mı ya git 5-10 liraya ol çık arkadaş 50 lira ne 80 lira falan diyen var yuh harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 1 Mart 2014; 23:29:00 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.