Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadıköy Turan Berber, gazeteye çıkmışlığı var adamın
  • Merhabalar,
    Saç stillerinden iyi anlayan,saçımın özelliklerinden yola çıkarak bana uygun saç modelini bulabilecek bir berber & kuaför salonu arıyorum. Bu saydıklarınızdan hangisi/hangileri ihtiyacımı karşılar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktasta istanbul erkek berberler odasi baskani sukru akyuzun berberi var saglam bir yer 1 yil çalışmıştım fiyat da ucuk degil

• fatihdeki selim kuafore gittim sanki cenaze çıkmış gibi bu kadar ruhsuz bır salon görmedim tamam gürültüyü sevmem öle kuaforlerde bangır bangır açılan muzıklerden tıksınırım ama barı bir klasık müzik koy be kardeş. saçımı kestirip yıkatıp fon çkti 35 tl aldı 50 alsın hiç önemli değil ama hakettiğinin parası değil kesinlikle aşırı pahalı tek hoşuma giden yanı gerçekten çok temiz bir mekan bu arada saçımı kesen kişi acayıp somurtkandı berber dediğin biraz konuşur be ücreti sormadan parayı uzatınca adam şaşırır gibi oldu bide

paris kuafore gittim fındıkzadedeki sıradan bir kuafor öle abartılacak bır yanı yok hatta oturacağın şöle rahat bır koltukta yok sıra beklerken bır sert uzun bar tipi sandalyede beklıyon oturuyomusun ayaktamısın belli değil fiori ise orta halli

artık fındıkzade kızılelma caddesinideki ınter kuafore gidiyorum 3 kere saçımı kestirdim serkan diye bir kuafor var belli zaten işinin ehli çok başarılı saç kesiminde öle pahalıda değil 30 -35 tl saçınızı kesip yıkatıp şekle sokturup çıkarsınız kaliteliürünler hem kullanılıyor hmde satılıyor bu mess up lar falan scwarzkophun.

geçende başka bir genç cocuk kesti saçımı baya ilgilendi.

sakın kocamustafa paşadaki damata gitmeyin benden sölemesi çok istiyorsanız orda çalışanlara dıardan bır bakın ne demek ıstediği anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taka99

Merhabalar,
    Saç stillerinden iyi anlayan,saçımın özelliklerinden yola çıkarak bana uygun saç modelini bulabilecek bir berber & kuaför salonu arıyorum. Bu saydıklarınızdan hangisi/hangileri ihtiyacımı karşılar?

Evet ? :)

• Ali Gür Oliviumdaki Emre Bey ayrılmış. Saç kesim de 40 lira olmuş. Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: vanbasten

takipteyim arkadaşlar.
    aynı derrten muzdarip.

göztepe ziverbey kadıköy.önerisi olan?

vay komşum
  • Kesimden sonra kendini mal gibi hissettirmeyen ve gerçekten tarz sahibi bir kuaföre hakkı neyse veririm ama 30 TL üstü bana çok abartılı geliyor.
  • quote:

Merhabalar,

Bende ariyorum boyle biyer.Konuyu okudumda kozyatagi carrefoura bakicam ben bi

• Saçıma vs. pek özen göstermedim şimdiye kadar. Çocukluktan beridir aynı berbere gittiğimden hiçbirşey bilmiyorum saç kesimi, bakımı vs. hakkında. Değişim şart ama artık, saçlar da uzadı baya. Beşiktaş, Nispetiye taraflarında önerebileceğiniz işinin ehli, samimi bir kuaför varmı ?

Gram birşey bilmediğimden bana yakışacak birşey yap demek istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda da kötü durursa diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Saçıma vs. pek özen göstermedim şimdiye kadar. Çocukluktan beridir aynı berbere gittiğimden hiçbirşey bilmiyorum saç kesimi, bakımı vs. hakkında. Değişim şart ama artık, saçlar da uzadı baya. Beşiktaş, Nispetiye taraflarında önerebileceğiniz işinin ehli, samimi bir kuaför varmı ?

Gram birşey bilmediğimden bana yakışacak birşey yap demek istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda da kötü durursa diye

Hocam değdirsin mi değdirmesin mi ? Onuda söyleyin ona göre tavsiye etsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: sskemeklisininja

quote:

Saçıma vs. pek özen göstermedim şimdiye kadar. Çocukluktan beridir aynı berbere gittiğimden hiçbirşey bilmiyorum saç kesimi, bakımı vs. hakkında. Değişim şart ama artık, saçlar da uzadı baya. Beşiktaş, Nispetiye taraflarında önerebileceğiniz işinin ehli, samimi bir kuaför varmı ?

• quote:

quote:

quote:

Şaka bir yana ben gidin kendiniz deneyin derim.Bende İstanbul'a ilk geldiğimde felik fellik kuaför aradım bir tane buldum 3-4 kez gittim aslında çok iyi bir kuaför değildi ama böyle makas setlerini caaart diye açınca ben oha lan adam çok iyi diyip altlı üstlü gidiyordum verdiğim 35 TL ye acımıyordum.En son memlekete gitmeden önce saçları kestirecektim Bahçelievler'e gidecek vakitte yoktu bizim yurdun arkasındaki berbere gittim yemin ediyorum hayatım boyunca sahip olduğum en iyi saç stiline sahibim şuanda hemde 7 TLye.

• Sizin yurdun arkasını da tarif etsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

Sizin yurdun arkasını da tarif etsen

Hocam Yurt balatta eğer yakınsa sana özelden açık adres vereyim.
  • Ayrıca Ersan's Marmara FORUM Şubesi de kapanmak üzereydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

Sizin yurdun arkasını da tarif etsen

Hocam Yurt balatta eğer yakınsa sana özelden açık adres vereyim.

Bana uzak ama belki başkaları faydalanır, malum 1 yılda, koca istanbulda 6 tane berber anca çıkarmışız

Üstte bi arkadaş yazmıştı,çıkınca kendini mal gibi hissettirmeyen berber diye, ben bi bulamadım onu

Herkes beğendiği berberi iyi kötü yönleri ile yazsa en azından her bölgede bi berber adı çıkarırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

babanız da mı kuaföre gidiyordu.mahalle berberlerinin suyu mu çıktı süslüler sizi.

/>
  • Up. Beşiktaş civarlarında kaliteli bir mekan yok mu ?

Adem Terzi'ye baktım 80 TL diyor saç kesimine yahu Galeriye bakıyım dedim ünlüleri doldurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Eylül 2013; 8:25:50 >
  • quote:

Ayrıca Ersan's Marmara FORUM Şubesi de kapanmak üzereydi

erkek bölümü kapanmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.