Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fındıkzade de e.öz by coiffure var. gerçekten iyi. çok memnunum. millet caddesnde.
  • Yukarı
  • yazdıklarınızı hiç bilmiyorum..

kesinlikle en iyi 2 si

adem terzi
    şükrü dudu etiler
  • Yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikdüzü ve civarında bildiğiniz iyi kesim yapan kuaför var mı ?
  • Kartal , Maltepe , Cevizli , Soğanlık , Atalar , Uğur mumcu vs gibi bu bölgelere yakın olan yerlerde yokmu iyi bir kuaför bilen ?
  • Kartalda makkas var meşeli ayazma caddesi üstünde kesim yıkama fön totalde 20 lira felaket kesiyorlar tam istediğim gibi Kartal ve çevresinde olanlara tavsiye ederim

• Küçükçekmece halkali Sefaköy civari iyi bir yer varmi

• bende berber konusunda çok sıkıntılıyım,çok değiştirdim,semt ve mahalle berberleri malasef çoğu işe yaramaz,bu iş bir sanattır adamın bikere bunu düşünmesi lazım,altlara makina vur üstlere 2 makas atmayla olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: scirocco7

yazdıklarınızı hiç bilmiyorum..

kesinlikle en iyi 2 si

adem terzi
    şükrü dudu etiler

80 lira isitiyor Adem Terzi saç kesimine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: scirocco7

yazdıklarınızı hiç bilmiyorum..

kesinlikle en iyi 2 si

adem terzi
    şükrü dudu etiler

80 lira isitiyor Adem Terzi saç kesimine.

kenan imirzalıoğlunuun kuaförü ezele falan çıktı bırakında istesin o kadar :))
  • 212 deki savaş aksuya gittim bbugun sadece kesim 40 lira aldi

• Tivoli's erkek kuaforu - Akatlarda işletmeciliğini Davut Hazar yapıyor.Bu mekana 3 yıldır gidip saçlarımı kestiriyorum , randevu sistemi ile çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Nasıl memnun kaldınız mı? Yorum yaparsanız seviniriz.

Sizin o berberle bi alakaniz var heralde

• Boluda oturuyorum bizim apartmanin altında Murat abinin dukkani var ona kestiriyom 5 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bostancı Oben Kuaför dikkat edilecek nokta Oben bayan ve Erkek var
  • Taksim çevresinde kaliteli saç kesimi yapan, önerebileceğiniz erkek kuaförü var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 14 Aralık 2013; 11:08:53 >
  • askere gidecekler için en iyi yer şirinevler 4 yol..
    1 usta 25 kalfa 7 8 çıraklı 30 35 personelli 25 koltuklu , koltukta oturan 5 dk sonra kalkıyor..
    traş 3 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 14 Aralık 2013; 17:36:55 >
  • Akılsız başın cezasını cüzdan çekermiş . Hafta sonunda kız istemeye gideceğiz. Bi gazla arkadaşımın tavziye ettiği Bakırköy Capacity AVM'deki Şenol Zeytinoğlu'na gittim bi selam, içecek ikramı ve hoop saç kesimi bitti kendimi kasada buldum. 70 TL evlat acısı gibi koydu, aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smokaliptus

Akılsız başın cezasını cüzdan çekermiş . Hafta sonunda kız istemeye gideceğiz. Bi gazla arkadaşımın tavziye ettiği Bakırköy Capacity AVM'deki Şenol Zeytinoğlu'na gittim bi selam, içecek ikramı ve hoop saç kesimi bitti kendimi kasada buldum. 70 TL evlat acısı gibi koydu, aklınızda olsun.

70 liraya değecek bir saç kesimi oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlleinMann -- 26 Aralık 2013; 1:28:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.