Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.modacirak.com/

Moda Caddesi üzerinde. Kadıköy'e yakın tarafta. Kesim 40 TL.

Edit: Erol abi ayrıldı. Artık kesinlikle tavsiyem diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 24 Mayıs 2014; 10:25:46 >
  • Paris kuaför nasıl ? Oraya gitmeyi düşünüyorum saçlarım uzun tavsiye ediyor musunuz ?

Birde Ali Gürde ki ayrılan Emre bey kel olan adam mı ?
  • Kartal - Uğurmumcu bulut kuaför ramazan beye traş olun 15 lira..Hertürlü kefilim adama götürdğüm arkadaşlarım oraya gidiyor kadiköyden traş olmayan gelen arakdaşım var ..Tavsiye ederim
  • adamın son 4 harfi A kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayınız geçtiğimiz aylarda paris kuaföre gittim ancak burda yorumlamayı unutmuşum.

haftaiçi gittiğim için sıra beklemedim direk yılmaz abiye tıraş oldum. ancak ben tıraş olurken bile bir hayli müşterisi geldi.

fiyat açısından tek kesim 15 tl yıkamalı kesim 25 tl idi. ilk kez gidince ve serde öğrencilik olunca önden fiyatı sordum.

gittiğimde saçlarım bi hayli uzamıştı, başka tabirle papaz gibi denilebilir, sadece kısaltalım tarifiyle her zaman kestirdiğim tarzı gayet iyi bir şekilde çıkardı.

berberlerde pek konuşmayan biri olarak bile yılmaz abiyle gayet iyide bi sohbet ettik.

başlarda ilk kez gitmenin verdiği heyecanla apaçi gibi çıkar mıyım korkusu vardı ancak kesimini beğendim. açıkcası ben memnun kaldım. fiyatına göre istanbulda gidilebilir bir yer olduğunu düşünüyorum.

tabi bunlar benim fikrim, tercihse sizin. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugcu

kusura bakmayınız geçtiğimiz aylarda paris kuaföre gittim ancak burda yorumlamayı unutmuşum.

haftaiçi gittiğim için sıra beklemedim direk yılmaz abiye tıraş oldum. ancak ben tıraş olurken bile bir hayli müşterisi geldi.

fiyat açısından tek kesim 15 tl yıkamalı kesim 25 tl idi. ilk kez gidince ve serde öğrencilik olunca önden fiyatı sordum.

gittiğimde saçlarım bi hayli uzamıştı, başka tabirle papaz gibi denilebilir, sadece kısaltalım tarifiyle her zaman kestirdiğim tarzı gayet iyi bir şekilde çıkardı.

berberlerde pek konuşmayan biri olarak bile yılmaz abiyle gayet iyide bi sohbet ettik.

başlarda ilk kez gitmenin verdiği heyecanla apaçi gibi çıkar mıyım korkusu vardı ancak kesimini beğendim. açıkcası ben memnun kaldım. fiyatına göre istanbulda gidilebilir bir yer olduğunu düşünüyorum.

tabi bunlar benim fikrim, tercihse sizin. ;)

bende paris ile fiori arasında kararsız kalmıştım önce bir parisi deniyelim ozaman fikriniz için teşekkürler soruyu soran arkadaşa da teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

ali gür'den ayrılan emre bey'i ben önermiştim. kendisi kel değil. google'da "kuaför emre demir" diye aratırsanız ulaşabilirsiniz.

@dexlab paris kuaför'ü bilmiyorum ama fiori'de ahmet bey var. giderseniz ona kestirmenizi öneririm. yıllar önce fiori'ye giderken, saçlarımı hep ahmet bey'e kestirirdim.
    geçenlerde forumdan @mobyye kendisine kestirmişti saçlarını. çok memnun kaldığını söylemişti. belki gelip burada da yorum yapar.

fiori'de saç sakal 30 tl imiş. bilginize.

ucuzmuş benim saçlarım kıvırcık ondan çok çekincem var ama öneriyorsanız gidebilirim yorum için de teşekkür ederim
  • Bugün Şekil Şemal'den saat 14:00 a randevu aldım.
    Yorumlarımı yazarım
  • Fiyati 50 tl. Bayagi ilgilendi sacimla.ama yinede biraz pahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramarine caeruleum -- 27 Nisan 2014; 0:01:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit Abi, çok iyi karşıladı sağolsun. Çok otantik sıcak bir ortamı var mekanın. Ümit abi de hoş sohbet güzel bir insan.

Aşağıda mekana dair birkaç fotoğraf var;

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?..
     İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?..

Saç kesimini beğendim, özene özene yapıyor. Kesimden sonra kahve ikram etti, biraz sohbet ettik.
    Fiyatı 35-40 olsa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramarine caeruleum -- 15 Mart 2014; 22:48:07 >

• Bu konuyu görmem iyi oldu,bakalım bana yakın olan makkas kuaföre gidip denemek istiyorum :)

Yoksa diğer kuaförler hep aynı,koy tası kes şeklindeler.
  • Şükrü duduya giden, öneren?

• 2 gün önce Makkas - Meşeli Ayazma Caddesi üstü/Kartal da ki kuaföre gittim.

Gayet güzeldi,şekil konusunda ilk başta anlaşamadık ama daha sonra kendisine bıraktım nasıl keseceğini,çok memnun kaldım.

Kesim 20 tl.

Saçlarımı kesen kişi Harun beydi.
  • Merhaba Anadolu yakasında istediğim modeli yapabilecek bir kuaför arıyorum öneriniz nedir ? mehmet tatlı ve ali gürle ilgili sikayetvar sitesindeki durumları okuyunca kararsız kaldım da

• Sefaköy atakent halkalı bu cevrede adam akıllı cok ucuk fıyatlar olmayan ıstedıgımı anlayan bır berber var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Alpay bey merhaba,

saç kesiminiz harikulade olmuş. Benim gittiğim kuaför olduğu için söylemiyorum. İyi saç kesimine önem verdiğim için objektif olarak söylüyorum.
    Ümit bey, İstanbulun sayılı kuaförlerinden biridir diyebilirim.

Sizin, Şekil Şemal Barber Shop / Ümit bey ve saç kesiminiz ile ilgili genel intibanız nedir?

arkadaş nesi harikulade olmuş onu anlamadım bildiğin sıradan, basit, sade bir model. bu saçı kesmek istanbulun sayılı kuaförlerinden yapıyorsa bizim mahalle berberi türkiyede dereceye girer

yorum sert olabilir ama açıkçası şu resme bakıpta '' oo hemen gitmeliyim bu adam kesin istanbulun sayılı kuaförlerinden '' demedim
  • Nathan_Drake N kullanıcısına yanıt
    merhaba,

herkesin bakış açısı farklı tabii ki !

ben, şimdiye kadar deneyimlediğim marka sayılabilecek kuaför salonlarındaki saç kesimlerinden" Ersan's, Mehmet Tatlı, Salon Veysel, Erdem Kıramer, Akmerkez Mos çıkışlı eski kuaförüm ve şuan Salon Veysel'de çalışan eski kuaförüm vb." yolara çıkarak, saç kesimine oldukça önem veren ve iyi anladığını düşünen biri olarak yorum yapıyorum.

saç kesimine önem vermemin sebebi ise; "saç kesimi herşeydir.." saç kesimi; insanı genç, yaşlı, olgun, dinç, bitkin, yakışıklı, enerjik vb. şekillere sokabilir. örnek istiyorsanız.. bekir aksoy diye bir oyuncu var. eski fotoğraflarına ve şimdiki fotoğraflarına bakınız.

siz ise mahallenizdeki berberden yola çıkarak yorum yapıyorsunuz !.. günümüzün moda tabiriyle manidar ! :)

herkesin kuaför seçimindeki kriterleri farklılık gösterebilir. herkes kendi kriterlerine göre seçim yapmakta özgür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 11 Nisan 2014; 21:46:26 >

• Saç modeli konusunda sıkıntı çekiyorum kısayken sorun yok ancak uzayınca sıkıntı çıkarıyor hafif dalgalı ve biraz sık saçım var saç modeli konusunda önerebileceğiniz biryer var mı ?
  • Zeytinburnu Olivium AVM deki kapanmış. Başka bir yere taşınmadıysa tabi.

2 sene önce kadar girip saçlarımı kestirmiştim ama 30 lira tuttu fiyat 40 değil.

Çok iyi olmuştu saçlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 26 Nisan 2014; 20:07:20 >
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    ben de bugün buraya gitmeye karar vermişmiştim, kapandığını gördüm, kötü oldu. Ek olarak Zeytinburnu Olivium'daki diye bahsedilen Ali Gür kuaför salonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks_007 -- 29 Nisan 2014; 1:21:34 >
  • 50-60tl nedir abi brad pit e mi dönüştürüyorlar insanı?

daha dün bilmediğim bir berbere gittim fiyat sormadan oturdum hesabı öderken borcum nedir dedim sadece saç 30tl bir koydu bir koydu.

Maks 20tl dir abi saçmalamasınlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.