Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tgye155

100-130 TL civarı Kağıthane, Levent veya çevresindeki bölgelerde tavsiye edebileceğiniz bu işi bilen kaliteli bir yer var mı?
    O fiyata makine alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, tarzımı yansıtabilecek ve iyi bir saç kesimi yapabilecek kuaför arayışı içindeydim. Google üzerinden donanımhaber'ın konu başlığını gördüm ve sayfa sayfa inceledikten sonra ve sizlerin yorumlarını baz alarak konumuma yakın olan hem de tarz çalışmalar yapan @bymetinaksoy 'u keşfettim. Instagram üzerinden yaptığı kesimler ve referanslarına baktım ve çok kaliteli paylaşımları olduğunu gördüm. Sonuçta doğru seçimi yapmak çok önemli bence. Yoksa bayram tıraşlarında kafaya makine vurup geçen berberler ile nereye kadar :)

Paylaşımları gördükten sonra direkt saçımı kestirmek için randevu talep ettim ve uygun bir zamanda salona gittim. Çok fazla kuaför denemiş birisi olarak söylüyorum kendisi en iyiyim diyen büyük marka kuaförlerden bile daha profesyonel kendisini görmeden önce endişelerim olsa da tanıştıktan sonra güvenle kendimi emanet ettim ve çok memnun kaldım. Kesinlikle bu işin ustası ve bence diğer marka kuaförlerden kalite olarak iyi, fiyat olarak daha uygun. Kısacası tavsiye edilir..

Instagram: bymetinaksoy

• Merhaba,

arkadaşlar son zamanlarda tercih ettiğiniz Kuaför Salonlarını ve ödediğiniz rakamları bilgilenmemiz açısından paylaşırsanız iyi olur.

Saç kesiminin insanı değiştirdiğini düşünüyorum. Bu yüzden iyi bir saç kesimi her şeydir ! Doğru saç kesimiyle enerjiniz değişebilir. Benim için saç kestirmek keyif iş'i. Saç kestirirken dahi kendimi iyi ve özel hissetmeliyim.

Aralık 2016'dan bu yana daha önce ki mesajlarım da bahsettiğim Metin Aksoy'a gitmeye devam ediyorum.

Metin bey, Akmerkez MOS'un kurucularından Orhan Bademli'nin yanında Hair Style Academy de kendini yetiştirmiş, workshop eğitimleri almış ve Orhan Bademli'nin Nişantaşı St. Regis Hotel'in içindeki yeni salonunda uzun süre çalıştıktan sonra, salgın döneminde kendi salonunu açarak yoluna devam ediyor.

Yüz hatlarınıza ve kafa anatominize uygun, özel dokulu katlandırma teknikleriyle efektli kesimler istiyorsanız mutlaka denemenizde fayda var. Söyleyebileceğim tek şey, her gittiğimde aynı özenli ve sanatsal saç kesimiyle karşılaşıyor olmak beni şaşırtıyor.
    Öyle ki salgının başladığı ilk dönemde tüm işletmeler kapatıldığında uzun süre herkes gibi kuaföre gidemedim. Lakin bu süreçte tüm arkadaşlarım tabir yerinde ise Papaz'a dönmüşken, bir tek benim saçlarım dokulu saç kesim tekniğinden kaynaklı doğal ve uzarken bozulmadan şeklini korudu.

Metin Aksoy Salon açılışına özel ilk saç ve sakal kesiminde tanışma indirimi yapmış. (Saç kesimi 50 TL)

Instagram : bymetinaksoy / Metin Aksoy Tel 05344123870
    Salon : By Metin Aksoy
    Adres : Nisbetiye Caddesi No 1, Levent (Metrocity'e yürüme mesafesinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 24 Aralık 2020; 2:14:52 >

• balabanraca kullanıcısına yanıt
    Reklamlarınız bittiyse bende açıklayayım .
    Memnun olduğunuz mahalle berberinden şaşmayın . 50 lira kampanya yapmış diye başka bir yere gidip kendi berberinizi aç bırakmayın . Zaten bu 50 lira fiyat ilk kesimde :) sonrasında 200 ün altına çıkamazsınız , birde sürekli şunu yapalım mı bunu yapalım mı diye extra para almak için bişeyler söyleyecekler yaptırmadığınızda da surat asacaklar o yüzden alıştığınız berberden asla şaşmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 24 Aralık 2020; 11:55:25 >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Merhaba, 

konunun ismi "İstanbul da ki en iyi erkek kuaförleri" yani kişilerin iyi bir kuaför arayışı içerisinde oldukları çıkarımını yapabiliriz.

Ben de bu konuya oldukça uzun süre önce paylaşım yapanlardan biriyim. Ünlülerin kuaförü Ramazan Arat, Şekil Şemal Ümit abi dahil olmak üzere oldukça iyi kuaförleri naçizane deneyimledikten sonra ben önerdim. Şu an Metin Aksoy'u önerdiğim gibi.

Sizin söylediğiniz gibi kişiler memnun oldukları bir berberleri var ise muhakkak kendileri ile devam edeceklerdir. Bu konu ismi ile müsemma iyi bir kuaför arayışı içinde olan, iyi hizmet almak isteyen kişilere tavsiye niteliği taşımaktadır.

Yine daha önce bu konu da yazdığım gibi saç kesime verilecek ücret için herkesin bir "psikolojik üst sınırı" olduğunu düşünüyorum. Kuaför seçimlerimiz de en başta buna göre şekilleniyor.

Genelleme yaptığınızın farkındayım lakin ben şimdiye kadar tavsiye ettiğim kuaförlerin hiç birin de ürün satmak, ekstra hizmet ekstra ücret gibi mevzular ile karşılaşmadım. Bu kişilerin talepleri ile şekillenebilecek bir durum. Örneğin saçınıza gri gölgeler attırmak isterseniz, boyama hizmeti almış olursunuz. Fiyatını sorarak hareket edersiniz. Saç şekillendirici tavsiyesi istersiniz, ona göre hareket edersiniz.

Zaten bunlarla karşılaşmamak için de iş hayatında müşteri iletişim eğitimleri almış kişileri tercih etmek gerektiğini düşünüyorum.

Ben kendi adıma; 

hijyen, iyi bir saç kesimi, güler yüz, samimiyet, nezih ortam, olabiliyorsa kişiye özel kendi başıma kafam dingin bir şekilde, başka müşteri uğultusu olmadan tıraş olabileceğim randevu ile çalışan tabir yerinde ise kişiye özel hizmet alabileceğim beklentileri ile hareket ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 24 Aralık 2020; 16:9:11 >

• Tr deki berberler temsili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakın abi kendinizi traş edin eliniz alışır zaten bi zamandan sonra

• Konu ‘en iyi’ olarak açılmış ama arada f/p’ciler de var. Ben de onlardanım, öğrenciyiz napalım :D

Yaklaşık 3,5 senedir sıfırdan saç uzatıyorum :D( valla öyle 3 numaraydı) daha kısayken berbere falan gidiyordum düzelttirme için ama son 20 aydır saçıma makas girmedi. Açıkken omzunun altına geliyor ama neredeyse her zaman topluyorum.

Neyse sadede geleyim. Bir süredir berbere/kuaföre gidesim var. Tamamen kısaltma için değil 5-10 cm falan gidecek kadar falan toplamaya devam etmeyi istiyorum çünkü. Kısayken berbere gidiyordum da uzun saçı teslim etmeye korkuyorum. Kağıthane-levent-beşiktaş bölgesi ve civarında uzun saç teslim edebileceğim f/p(f si daha önemli sanki) kuaför/berber arıyorum.

Baya içimi dökmüşüm, özür dilerim forum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

arkadaşlar konu oldukça hareketsiz kalmış.

Son zamanlarda tercih ettiğiniz Kuaför Salonlarını ve ödediğiniz rakamları bilgilenmemiz açısından paylaşırsanız iyi olur.

"Saç kesiminin insanı değiştirdiğini düşünüyorum. Bu yüzden iyi bir saç kesimi her şeydir !

Doğru saç kesimiyle enerjiniz değişebilir. Benim için saç kestirmek keyif iş'i. Saç kestirirken dahi kendimi iyi ve özel hissetmeliyim.

Daha önce de yazmıştım iyi bir saç kesimi, insanı genç, yaşlı, olgun, dinç, bitkin, yakışıklı, enerjik vb. şekillere sokabilir."

Şimdiye kadar gittiğim ve deneyimlediğim tüm kuaförleri sizlerle paylaştım.

Aralık 2016'dan bu yana daha önce ki mesajlarım da bahsettiğim Metin Aksoy'a gitmeye devam ediyorum.

• güncel saç kesim fiyatı nedir şu an metin aksoyun?

• kendi saçımı kendim kestim bugün berberler uçmuş artık 100tl istiyor

• İyi kuaför nasıl oluyor ya :D saç kesmiyor mu hepsi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • balabanraca kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ne kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.