Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salon Kadir var Ayasofya'nin orada. Oraya gittigimden beri kardesimi, o da arkadasini baslatti. Baya memnunum tavsiye ederim. 35tl sac trasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

10 ₺ kestiriyorum sağlam millet iyi sovusluo sizi

kardeş bizim burada tarlabaşında da 10 TL ye kesiyorlar o bakımdan sıkıntı yok ucuz kuaför heryerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiilimAdamı

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

10 ₺ kestiriyorum sağlam millet iyi sovusluo sizi

kardeş bizim burada tarlabaşında da 10 TL ye kesiyorlar o bakımdan sıkıntı yok ucuz kuaför heryerde var

Alıntıları Göster
    Ben 21 yaşında bilgisayar mühendisi öğrencisiyim. Bakın abartmıyorum tam bir yıldır İstanbul'da Sakarya'da denemediğim berber kalmadı. Saçım uzun ve çok ince olduğu için gittiğim hiç bir berber doğru dürüst kesemiyordu, özellikle saçımın arka kısmı rezalet gibi oluyordu. Tahmin edemeyeceğiniz kadar berber denedim; İstanbul'da 3 farklı ali güre gittim bayram bal gibi yerlere; hiç bir berberde tıraş olduktan sonra tam anlamıyla tatmin olmadım, harcadığım parada cabası. En son geçen gün son bir yılda olduğu gibi berber arıyorum, youtube kanalında bulduğum bir berberi denemek için istanbulda 35 derecede Ümraniye'den Beşiktaş'a gittim. O gün saçlarım için dönüm noktası oldu diyebilirim. Beşiktaş'da Salon Vedat da Çınar Beyle tanıştım. Kendisi çok güzel bir insan muhabbetiyle kişiliğiyle çok cana yakın birisi. Saçlarımı o gün kendisine emanet ettikten sonra bir yıl sonucunda ilk defa saçlarım tam anlamıyla şekil buldu diyebilirim. Fiyat olarak da gayet makul hatta en düşük seviye diyebilirim. Saç kesimi, yıkama, fön dahil herşey 25 lira. Sadece marka ismi için uçuk miktarlar vermenizi önermiyorum, ben verdim hiç bir zaman memnun olmadım. Aynı hataya düşmenizi istemem. Bu benim nacizane görüşümdür, şiddetle öneririm. Denemek isteyenler için aşağıya iletişim adreslerini bırakıyorum.

Adres:
    Salon Vedat
    Türkali Mah. Hattat Tahsin Sok. Beşiktaş/İstanbul

YouTube Kanalı-Bir Berber

İnstagram

• quote:

Orijinalden alıntı: Baskan53

Ben 21 yaşında bilgisayar mühendisi öğrencisiyim. Bakın abartmıyorum tam bir yıldır İstanbul'da Sakarya'da denemediğim berber kalmadı. Saçım uzun ve çok ince olduğu için gittiğim hiç bir berber doğru dürüst kesemiyordu, özellikle saçımın arka kısmı rezalet gibi oluyordu. Tahmin edemeyeceğiniz kadar berber denedim; İstanbul'da 3 farklı ali güre gittim bayram bal gibi yerlere; hiç bir berberde tıraş olduktan sonra tam anlamıyla tatmin olmadım, harcadığım parada cabası. En son geçen gün son bir yılda olduğu gibi berber arıyorum, youtube kanalında bulduğum bir berberi denemek için istanbulda 35 derecede Ümraniye'den Beşiktaş'a gittim. O gün saçlarım için dönüm noktası oldu diyebilirim. Beşiktaş'da Salon Vedat da Çınar Beyle tanıştım. Kendisi çok güzel bir insan muhabbetiyle kişiliğiyle çok cana yakın birisi. Saçlarımı o gün kendisine emanet ettikten sonra bir yıl sonucunda ilk defa saçlarım tam anlamıyla şekil buldu diyebilirim. Fiyat olarak da gayet makul hatta en düşük seviye diyebilirim. Saç kesimi, yıkama, fön dahil herşey 25 lira. Sadece marka ismi için uçuk miktarlar vermenizi önermiyorum, ben verdim hiç bir zaman memnun olmadım. Aynı hataya düşmenizi istemem. Bu benim nacizane görüşümdür, şiddetle öneririm. Denemek isteyenler için aşağıya iletişim adreslerini bırakıyorum.

Adres:
    Salon Vedat

İnstagram

Alıntıları Göster
    Ümraniyede gittiğim caner isimli bir kuaför vardı, şuana kadar kestirdiğim en güzel saçı o kesiyordu. İlk gittiğimde makas ve taraklarının olduğu kutuyu ortaya açtı, içimden dedim sağlam para verecem buraya diye ama kesme yıkamaya 20 lira aldı. Son 6-7 aydır ona gidiyordum. Şimdi bulunduğu yerden ayrıldı. Nişantaşı yada caddeye geçecem diyordu artık nereye geçerse oraya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Konuyu Beylikdüzü için uplayalım

4 senedir beylikduzundeyim 1 tane duzgun berbere rastlamamistim.avm lerdeki ni bile denemis biri olarak.
    su an son 3 aydir 3k metin sahin kuaforde hakan diye biri var ona kestiriyorum.adam isini biliyor.
    daha once ali gur umraniyeye gidiyordum buradan dusun :) ali gurun bana maliyeti 150 tl idi.burada 35 tl ye sac sakal ve de gayet guzel kesim.
    3k metin in birden fazla subesi var sanirim.benim dedigim carsamba pazarinin altinda olan sube..beykent olarak geciyor galiba bilemiyorum tam.ama carsamba pazari olarak bulursun..

Sadece saç ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

quote:

quote:

4 senedir beylikduzundeyim 1 tane duzgun berbere rastlamamistim.avm lerdeki ni bile denemis biri olarak.
    su an son 3 aydir 3k metin sahin kuaforde hakan diye biri var ona kestiriyorum.adam isini biliyor.
    daha once ali gur umraniyeye gidiyordum buradan dusun :) ali gurun bana maliyeti 150 tl idi.burada 35 tl ye sac sakal ve de gayet guzel kesim.
    3k metin in birden fazla subesi var sanirim.benim dedigim carsamba pazarinin altinda olan sube..beykent olarak geciyor galiba bilemiyorum tam.ama carsamba pazari olarak bulursun..

Sadece saç ne kadar ?

hıc sadece sac kestırmedım
    sac sakal 35 tl ıdı
    20 gun once son gıttıgımde sac sakal 50 oldu dedıler :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

quote:

quote:

Sadece saç ne kadar ?

hıc sadece sac kestırmedım
    sac sakal 35 tl ıdı
    20 gun once son gıttıgımde sac sakal 50 oldu dedıler :(

Alıntıları Göster
    Tavsiye edilen salonların instagram, youtube vb. ulaşabildiğim hesaplarına bakıyorum hepsi aynı şeyleri yapıp durmuş. Sözde size yakışanı yapıyor denmiş ama baktığımda % 90 yapılan şey ense ve kulak tarafından kesilip üstlerde uzun bırakılan beckham'da vb. adamlarda gördüğü modeli yapıp postalamışlar adamları.. Kimine yakışmış kiminin tuhaf bir görüntüsü olmuş. E hani size yakışanı yapıyordu, aldığı bilmem kaç katı fazla parada cabası...

Bir dönemde şimdinin apaçi saç stilini yapıp postalarlardı adamları.. Yine o dönemler gittiğim sözde iyi kuaför baktım aynı modeli yapmaya niyetleniyor dur dedim ne yapıyorsun? Moda şimdi bu diyor yakışır sana diyor... .. Yakışmayacağını da adım gibi biliyorum..

Aynı modeli zaten mahalle arasındaki berbere göster oda yapar..

Yinede şansımı deneyip 25 Tl'lik salonlardan birine giderim belki, yada en güzel giderim 20 tl'ye saç, sakal, sir hepsini yaptırırım en klasik şekilde kestiririm saçımı...

Alın şu modeli yaptırmak isteyen varsa gitsin ucuz berbere 5-10 tl fazla versin zaten aynısını yapar adam merak etmeyin.. Hatta Beckham gibi saçlar varsa sizde berber değil verin birinin eline saç kesme makinesini enseleri aldırın zaten yine bir şeyler olur merak etmeyin
     İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 16 Eylül 2016; 1:49:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baskan53

Adres:
    Salon Vedat

İnstagram

Sen 25 Tl diyorsunda youtube hesabında 40 tl diyor kuaför...

• quote:

Orijinalden alıntı: Syme

Gençler benim üçlüm şu şekilde, kesinlikle tavsiye ederim.

Seçenek 1: Salon Nişantaş (45-50 TL) (Nişantaşı)
    Seçenek 2: Salon Kadir (35 TL) (Akbıyık-Cankurtaran)
    Seçenek 3: Salon Ahmet&Hasan (öğrenciye 25 normalde 30 TL) (Barbaros Bulvarı)

Bence İstanbul'da en iyi ilk 3 berber budur ötesi de yoktur.

Seçenek 2 yine aynı ücreti mi alıyor yoksa 50 veya 60 mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Syme

Gençler benim üçlüm şu şekilde, kesinlikle tavsiye ederim.

Seçenek 1: Salon Nişantaş (45-50 TL) (Nişantaşı)
    Seçenek 2: Salon Kadir (35 TL) (Akbıyık-Cankurtaran)
    Seçenek 3: Salon Ahmet&Hasan (öğrenciye 25 normalde 30 TL) (Barbaros Bulvarı)

Bence İstanbul'da en iyi ilk 3 berber budur ötesi de yoktur.

Seçenek 2 yine aynı ücreti mi alıyor yoksa 50 veya 60 mı?

Aynıdır ya değiştirdiğini sanmam.
  • Ersin seçilmiş bu yaşıma kadar gördüğüm en kaliteli erkek kuaförü, çok mütevazi ve işinin ehli ödediğim para kuruşuna kadar helal olsun.Mutlaka birkez denemenizi tavsiye ederim,müdavimi olacaksınız.
    www.ersinsecilmis.com

• En iyisi mahalle berberi.

100 TL 50 TL gibi rakamlar abartı. 50 TL benim yıllık berber masrafım. Çok ekstrem bir şeyler yapıyorlarsa o fiyatlar belki değebilir ancak düz bir tıraşa o para verilmez.

• Bahçelievler -yenibosna tarafları 30 civarına güzel kesen yerler var mı ya apaci ile tarz olmanın arasındaki ince sınıri bilen

• İstanbul hadımköy tarafında kuaför arayan var ise bekleriz bay&bayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakorman

Bugün gittim Şekil Şemal'e. Ümit Bey çok ilgilendi sağolsun, yanındaki bayan arkadaş da çayımı eksik etmedi. Saçlarım dalgalı olduğu için ve uzadığı için iyi bir kesim ve bakım gerekiyordu. O yüzden evime yakın, otoparkı ücretsiz, sakin sessiz olan ve işini iyi yapan birini arıyordum. Tavsiye ederim. Fiyatı 60 TL. yapmış, bilginiz olsun :)

2014 60 lira ise 100 Tl olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Kadir Alkan derim SultanAhmette yine forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim gerçekten süper. adam milli takımda :)

20-30 gün önceden randevu dedi
  • İstanbul Levent Kağıthane civarı varsa kaliteli bir kuaför önerileri bekliyorum. Konu eskimiş biraz güncel tavsiyeler daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Kadir Alkan derim SultanAhmette yine forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim gerçekten süper. adam milli takımda :)

20-30 gün önceden randevu dedi

Kadir abi öyle baya yoğun , ben ilk gittiğimde ona traş oldum sonradan yanında çalışan yine onun kadar iyi olan Onura traş oluyorum 1 yıldır.

• balabanraca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Ortaköyde bildiğim bir yer var

Tam 300 liraya kesiyor

Adama hic girmedim sadece bir kere sordum niye boyle falan

Adam bana ; " Türk milleri kerizlenmeyi çok seviyor zam yaptıkça müşterim arttı " demişti

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.