Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erol Şenel ilkokul arkadaşımdır 😆 taksime gittiğimde arada yanına uğrar, bir çayını içerim. Ama daha traş olmadım 😊 randevu gerekiyor. Yoksa içeri giril erol şu enseyi al diyemiyorsun. Bak ilkokul arkadaşı olmama rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etimi mahalle kasabindan alirim.hazir gitmişken orda kendi kırptırırım

• Gaziosmanpaşa ve çevresinde varmı kaliteli kesen yerler ?
    Ben küçükköy meydanda aykutoğlu residence da boss men de kestiriyorum gayet güzel elit mekan
  • kadikoy ya da besiktas civarinda uzun sactan anlayan kuafor varmi acaba yaklasik 4 yillik sacimin yarisini kestirmeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

kadikoy ya da besiktas civarinda uzun sactan anlayan kuafor varmi acaba yaklasik 4 yillik sacimin yarisini kestirmeyi dusunuyorum

yaw sokak arasi berber olmasin istedigine kestir bir sey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir konu da samsun icin lazim aslinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

kadikoy ya da besiktas civarinda uzun sactan anlayan kuafor varmi acaba yaklasik 4 yillik sacimin yarisini kestirmeyi dusunuyorum

Kardesim ben sokak arası berbere traş oluyorum sen bana hakaret mi ediyorsun?

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Şirinevler meydandan aşağı doğru var

Nasıl tarif etsem çok sapa yer ama

Ben seviyorum abimizi

Sohbeti iyi saç sakal ağda cart curt 15tl

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

Kardesim ben sokak arası berbere traş oluyorum sen bana hakaret mi ediyorsun?

hocam kb ben de oyle ama sac 4 yillik senin sacin cikmiyor

• mahalle berberine gidiyordum hep .. sonradan düzgün bi yere gidince aradaki farkı anladım tipim saç şeklim değişti,keşke lise, üniversite zamanında gitseymişim ama ozamanlarda cepte para yoktu
  • Konuyu baştan sona okumaya çalıştım tavsiye edilen berberlerin sitelerine, videolarına vb. baktım. Sözde kişiye yakışan saç stilini yapıyoruz diyorlar ama baktığımda hep aynı saç stili 10 tane fotoğraf varsa bunların 7-8 tanesi aşağıda resmi paylaştığım modeli yapmışlar. E zaten bu senin bulduğun bir model değil, bunun aynısını ben mahalle arasındaki adama göstersem oda yapar zaten. Valla çok karasız kaldım... Şimdi bu saç stilini yapmaya çalışırsa ben kesinlikle yaptırmam..

• Arkadaşlar 1-2 gün içinde karar vereceğim, risk alıp deneyeceğim. Şu 3-4 isimde kararsız kaldım.

1- Erol Şenel

2- Şekil Şemal

3- Kadir Alkan

4- yamackazici (buraya giden var mı merak ettim baya tuzlu gibi duruyor)

5- Bir berber saçı güzel adam -- çınar

6- Kenan Çabuk Saç Tasarım Barber Lounge

Var mı bunlardan birine gidip memnun olan veya olmayan.
  • Anadolu yakasında 50 tlyi geçmeyecek,mümkünse katalogu vs. olan bir kuaför önerebilir misiniz? Ümraniye,Kadıköy,Üsküdar tercihimdir.
  • ben yanlar 3 ustler makas aldiriyorum her berber yapıyor gifipte 50 bayilman8n mantigi yok

• Bostancı veya Kadıköy civarı uzun saça iyi şekil verebilen bildiğiniz kuaför var mı ?
  • Selam,
    arkadaşlar bir önceki mesajımda bahsettiğim Metin Aksoy, Orhan Bademli'nin açtığı yeni salonu O&V Hair Style Academy Master Salonda başlamış.

Metin Aksoy Tel 0534 412 3870 O&V Hair Style Academy Master Salon "St. Regis Hotel / Nişantaşı"
    Adres : St. Regis Hotel, Mim Kemal Öke Cad. No:35 Kat:-1 Nişantaşı - İstanbul

Instagram : bymetinaksoy

Metin bey, Akmerkez MOS'un kurucularından Orhan Bademli'nin yanında Hair Style Academyde kendini yetiştirmiş ve workshop eğitimleri almış ve Orhan Bademlinin yanında çalışmış bir kuaför. Mutlaka denemenizde fayda var. İyi bir kuaför arayışı olanlara naçizane önerimdir.

Her zaman söylediğim gibi saç kesimi önemlidir. İyi bir saç kesimi ise herşeydir ! Doğru saç kesimiyle enerjiniz dahi değişebilir. Saç kesimi; insanı genç, yaşlı, olgun, dinç, bitkin, yakışıklı, enerjik vb. şekillere sokabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHamilton

Bostancı veya Kadıköy civarı uzun saça iyi şekil verebilen bildiğiniz kuaför var mı ?

Oben kuaför, uzman ve tanınmış.Rahatlıkla gidebilirsin.

• Arkadaşlar acil tavsiyeniz lazım. Lütfen bir bakın.

Öncelikle aklımda bir model yok. Bu yüzden kaliteli bir yer arıyorum. Kuaförün yüzümü analiz edip bana yakışacak saçı kesmesi lazım. Mahalle berberlerinde hep bu sorunu yaşadım. Adam bana soruyor ama ben yüz hatlarıma nasıl bir saçın gideceğini bilmiyorum ki. Ortaya saçma bir model çıkıyor. Bu yüzden kaç aydır kuaför görmedim.

Bu işi Kadir Alkan'ın iyi yaptığını duydum ama 20 gün sonraya randevu falan diyorlar. Benim bu hafta kestirmem gerekiyor. Bir belge için son halimin fotoğrafını çekilmem gerekiyor. Yani bu hafta içinde randevu alabileceğim yada randevusuz bir mekan var mıdır? Bahçelievler-Şirinevlerdeyim ama yakın olmasa bile gitmeye razıyım. Değsin yeterki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Arkadaşlar acil tavsiyeniz lazım. Lütfen bir bakın.

Öncelikle aklımda bir model yok. Bu yüzden kaliteli bir yer arıyorum. Kuaförün yüzümü analiz edip bana yakışacak saçı kesmesi lazım. Mahalle berberlerinde hep bu sorunu yaşadım. Adam bana soruyor ama ben yüz hatlarıma nasıl bir saçın gideceğini bilmiyorum ki. Ortaya saçma bir model çıkıyor. Bu yüzden kaç aydır kuaför görmedim.

Bu işi Kadir Alkan'ın iyi yaptığını duydum ama 20 gün sonraya randevu falan diyorlar. Benim bu hafta kestirmem gerekiyor. Bir belge için son halimin fotoğrafını çekilmem gerekiyor. Yani bu hafta içinde randevu alabileceğim yada randevusuz bir mekan var mıdır? Bahçelievler-Şirinevlerdeyim ama yakın olmasa bile gitmeye razıyım. Değsin yeterki.

Hocam buldunuz mu kuaför?

Çırak adlı yere gittim, kadıköy de aman uzak dur. 5-10 tl ye saç kesenlerin daha pahalı hali.

Bende yüz tipine yakışacak bir model yapacak bir yer arıyorum bulamadım

• Arkadaşlar kenan çabuk a giden var mı ücret bilgisi paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.