Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalama 2 ayda bi gittiğim için dert etmiyorum hocam parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Arkadaşlar kenan çabuk a giden var mı ücret bilgisi paylaşabilir misiniz?
    gittim sac sakal 100 lira ama sacinizla ilgili takintilariniz varsa verdiginize degiyor. Kullandigi malzemeler cok kaliteli sekillendirici olarak American Crew kullaniyor. Kendin istedigin kadar surebilirsin dedi. Icten samimi biri tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cometofathers

Bugün Ali Gür Olivium şubesinde uzun süre çalıştıktan sonra ayrılmış ve kendi berber dükkanını açmış olan Emre Demir'de saçımı kestirdim. Ali Gür'de çalışmış olmasi iyi bir referans oldu.

Saç konusunda takıntılı biriyimdir. Berberleri kolay kolay beğenmem. Memnun kaldım tavsiye ederim. Gayet güzel kesiyor, kibar nazik bir insan. Hiç model bahsetmeden yüz tipime göre yakışacak bir model yap dedim, yaptı.

Lokasyon bakımından iyi bir yere sahip olmasa da "siz arayın ben sizin yaniniza geleyim" diyor.

Iç dizayni çok lüks değil. Sıradan bir berber görünümü var fakat bu bence çok önemli değil. Önemli olan kesimi ve guzel kesiyor gerçekten

Uygun fiyatlı iyi bir berber arayanlara tavsiye edilir

25-30 TL
    +90 532 425 3386
    Adres: Okmeydanı talatpaşa mah. keskingil cad. Kuşhane sk. No 3 ahmet hatipoğlu camii yanı. Metrobüs durağına 5 dakika yürüme mesafesinde.
    Emre bey bir süre bodrum'da çalıştıktan sonra tekrar istanbul'a dönmüş arkadaşlar. Benim gibi eski müşterisi olup iletişimi kopan arkadaşlar vardır. Güncel adresi ve telefonu şu şekilde:

Şişli 19 mayıs mah. Mehmetçik caddesi no:100 cend kuaför

Tel: 0553 173 37 34

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Beylikdüzünde tavsiye edebilceğiniz güzel bir kuaför var mı arkadaşlar?
    Ben 16 yasindan beri migros mehmet tatliya gidiyorum suan 32 yim. bulent aktaci ya kestirebilirsin fiyat 80 lira.
  • Guzel konu biraz da ben katki yapayim.

Kadir Alkan a gidiyordum onceden, kendisi o zamanlar Cankurtaran daydi. Saciniza ve yuzunuze gore bir sac kesimini cok guzel yapar, ayrica muhabbeti de iyidir Kadir abinin. 2 yil boyunca memmun bir sekilde gittim. Ancak kendisi once bahcelievler e sonra da etiler e gecti. Kendisinden yakin bir tarihe randevu almasi baya zor cunku baya yogun bu sebeple ben de gidemeyip baska kuaforleri denedim ancak onun kadar iyi kesen olmadi.

Findikzade de kizilelma caddesinin girisinde inter kuafor var. Giderken pek bilgim yoktu. Google yorumlarina bakip gittim. Ancak hic memmun kalmadim ve aldiklari para da az değildi. Bir kere gittim, bir daha gitmem ve tavsiye etmem burasini.

Çapa da fame kuafor var. Aslida kesimleri fena degil, tavsiye ederim ancak musterilere yaklasimlari biraz garip. Bir seferinde benden sonraki müsterisini cabuk almasi lazimdi. Benim sacimi acele ile kesince hosuma gitmemisti bu tavirlari sonradan google da benzer yorumlari okuyunca gitmeyi biraktim.

Gelecek ay gitmeyi dusundugum findikzade de lounge glory var hem google hem de instagram yorumlari baya iyi. Oraya gittikten sonra buraya fikirlerimi yazarim.

• Beyler Anadolu yakasında harbi şöyle sağlam kesen ve saç stilini önem veren müşteri memnuniyeti güzel bir yer var mı? Fiyat 100 TLye kadar okeyim. Tavsiye olursa çok mutlu olurum

• İlluminatici kullanıcısına yanıt
    Bağdat caddesi Göztepe parkın karşısında Kahve dünyasının yanında Bay-bayan kuaför. İsmail var, yine o civarda Ali Gürde tanıştığım ve şuan 3. kuaförü burası ve hala harika kesiyor ve harika anlaşıyoruz. Tavsiye ederim, harika bi tarz yarattı bana.
    Her gören saçımı çok iyi birinin kestiğinin belli olduğunu söylüyor. 100 tl fiyat.
  • Nuri Akın -Etiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar saçıma keratin yaptırmayı düşünüyorum , daha önce memlekette yaptırmıştım 50 liraya falan yaptirtiktan 3 gün sonra etkisi gitti(artık ne yaptiysa) tavsiye edebileceğiniz fiyat olarakta uygun bir yer arıyorum ? Max saç kesim dahil 250 verebilirim

• Merhaba,

arkadaşlar konu oldukça hareketsiz kalmış.

Son zamanlarda tercih ettiğiniz Kuaför Salonlarını ve ödediğiniz rakamları bilgilenmemiz açısından paylaşırsanız iyi olur.

"Saç kesiminin insanı değiştirdiğini düşünüyorum. Bu yüzden iyi bir saç kesimi her şeydir !
    Doğru saç kesimiyle enerjiniz değişebilir. Benim için saç kestirmek keyif iş'i. Saç kestirirken dahi kendimi iyi ve özel hissetmeliyim.
    Daha önce de yazmıştım iyi bir saç kesimi, insanı genç, yaşlı, olgun, dinç, bitkin, yakışıklı, enerjik vb. şekillere sokabilir."

Şimdiye kadar gittiğim ve deneyimlediğim tüm kuaförleri sizlerle paylaştım.

Aralık 2016'dan bu yana daha önce ki mesajlarım da bahsettiğim Metin Aksoy'a gitmeye devam ediyorum.

Metin bey, Akmerkez MOS'un kurucularından Orhan Bademli'nin yanında Hair Style Academyde kendini yetiştirmiş ve workshop eğitimleri almış ve Orhan Bademli'nin Nişantaşı St. Regis Hotel'in içindeki yeni salonunda çalışmaya devam ediyor.

Mutlaka denemenizde fayda var.
    Sanatsal anlamda iyi bir saç kesimi ve harikulade bir kuaför arayışı olanlara naçizane önerimdir.
    Yüz ve kafa yapınıza uygun, dokulu, efektli kesimler istiyorsanız denemenizde fayda var.

Aralık 2019'da 3 Yıldır gittiğim Kuaförüm olacak kendisi. Ve söyleyebileceğim tek şey, her gittiğimde aynı özenli saç kesimiyle karşılaşıyor olmak beni şaşırtıyor.

Instagram : bymetinaksoy / Instagramdan ulaşanlara %50 indirim yapıyor.

Metin Aksoy Tel 0534 412 3870
    O&V Hair Style Academy Master Salon "St. Regis Hotel / Nişantaşı"
    Adres : St. Regis Hotel, Mim Kemal Öke Cad. No:35 Kat:-1 Nişantaşı - İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,

arkadaşlar konu oldukça hareketsiz kalmış.

Son zamanlarda tercih ettiğiniz Kuaför Salonlarını ve ödediğiniz rakamları bilgilenmemiz açısından paylaşırsanız iyi olur.

"Saç kesiminin insanı değiştirdiğini düşünüyorum. Bu yüzden iyi bir saç kesimi her şeydir !
    Doğru saç kesimiyle enerjiniz değişebilir. Benim için saç kestirmek keyif iş'i. Saç kestirirken dahi kendimi iyi ve özel hissetmeliyim.
    Daha önce de yazmıştım iyi bir saç kesimi, insanı genç, yaşlı, olgun, dinç, bitkin, yakışıklı, enerjik vb. şekillere sokabilir."

Şimdiye kadar gittiğim ve deneyimlediğim tüm kuaförleri sizlerle paylaştım.

Aralık 2016'dan bu yana daha önce ki mesajlarım da bahsettiğim Metin Aksoy'a gitmeye devam ediyorum.

Metin bey, Akmerkez MOS'un kurucularından Orhan Bademli'nin yanında Hair Style Academyde kendini yetiştirmiş ve workshop eğitimleri almış ve Orhan Bademli'nin Nişantaşı St. Regis Hotel'in içindeki yeni salonunda çalışmaya devam ediyor.

Mutlaka denemenizde fayda var.
    Sanatsal anlamda iyi bir saç kesimi ve harikulade bir kuaför arayışı olanlara naçizane önerimdir.
    Yüz ve kafa yapınıza uygun, dokulu, efektli kesimler istiyorsanız denemenizde fayda var.

Aralık 2019'da 3 Yıldır gittiğim Kuaförüm olacak kendisi. Ve söyleyebileceğim tek şey, her gittiğimde aynı özenli saç kesimiyle karşılaşıyor olmak beni şaşırtıyor.

Instagram : bymetinaksoy / Instagramdan ulaşanlara %50 indirim yapıyor.

Metin Aksoy Tel 0534 412 3870
    O&V Hair Style Academy Master Salon "St. Regis Hotel / Nişantaşı"
    Adres : St. Regis Hotel, Mim Kemal Öke Cad. No:35 Kat:-1 Nişantaşı - İstanbul
    Tam fiyat nedir saç kesiminin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben de kadıköy'de oturuyorum. Uzun zamandır gittiğim kuaför maalesef şehir değiştirmişti. Onun için kadıköyde erkek kuaförü arayışına girmiştim. Tam 5 farklı yerde tıraş oldum ama bazılarının fiyat yüksekti bazılarının da kalitesi düşüktü. Genelde bir yer arayışı içerisine girdiğim zaman google maps üzerinde yorumları vs okurum öyle giderim. Derken bir tane tam bana göre bir yer buldum. Benim için en önemli faktör zaten fiyat performans oranıdır.

Bulduğum mekanın ismi Damat Levent Erkek Kuaförü. Kendisini haritalar üzerinden buldum ve haritadaki resimlerden de gördüğüm üzere ünlülerle çalışıyordu. Dedim burası kesin bize pahalıya patlar. Ama en önemli şeylerden biri de güncel fiyat listesini paylaşmasıydı. Yani adam hem ünlülerle çalışmış hem de 25 TL saç kesimi anormal geldi. Aradım ve dedi evet fiyatlar güncel buyrun.

Gittim saç ve sakal tıraşı oldum sağolsun çok ilgilendi. Yani saçı keserken aşamaları bile üşenmeden anlattı. Zaten kendi yerini açmış 1 ay önce. O yüzden fiyatlar şuan uygun dedi ama bir süre daha böyle devam edicem dedi. İnşallah çok aşırı fiyatlara uçmaz kendisi. Kadıköy bölgesinde iseniz ve yeni bir kuaför arıyorsanız bence kesinlikle uğrayın. Googleda ismini aratarak bulabilrsiniz ama yukardaki arkadaşlar gibi ben de adresini yazayım buraya.

Damat Levent Erkek Kuaförü
    Adres: Rasimpaşa Mahallesi, Macit Erbudak Sk. No:2/1 Kadıköy/İstanbul

• Salon nişantaşı bildiğim kadarıyla en iyilerinden biri. İsmini ınternetten aratırsanız bir sürü olumlu yorum çıkıyor.
    1 sene önce gidiyordum sonra bıraktım, çok güzel kesiyorlar ama ben o modelleri taşıyamıyordum utanıyordum.

Saçını kesmeden önce yıkıyor sonra bölge bölge mandalla saçı ayırıp öyle kesmeye başlıyor. Diğer kuaförler direk kesmeye başlıyor, saçı bölgelere ayırmıyorlar bile. Bir sürü pahalı kuaföre gittim ama bugüne kadar bunlar gibi düzgün işini yapan gormedım arkadaşlar.

1 senedir o bolgedeki diğer kuaforlere gıttım saçımı kesmeye hepsınden pişman oldum. Şimdi saçım uzasın beklıyorum, uzasın tekrar oraya gideceğim. Fakat bu kez havalı artis gibi saç modeli kesmemesini söyleyeceğim.

Fıyatı pahalı ama bence değer. Zaten bizim semtte genelde 50-80 arası kuaför fiyatları. Bunlar 110 liraya kesıyorlar evet çok ama ben 2-4 aydan bir saç kestiğim için fazla sorun etmiyorum. Paranız varsa bir düşünün, bana da başkası önermişti memnun kalmıştım.

İnternette şöyle bir videosu var, kesimine görebilirsniz. Özenerek kesiyorlar, baştan salma iş yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Kasım 2019; 0:10:7 >

• Dostlar Merhaba,

Konu güncel mi bilmediğim için buradan yazıyorum. Saçlarımın yanları çok çabuk uzar tepesi ince telli ve çok uzun değil. Yüz hatlarım oval. Bu duruma göre güzel bir şekilde kesim yapacak ve yönlendirecek bir kuaför arıyorum. İstanbul içi olduğu sürece fiyat ve yer önemli değil (Tabiki ciddi abartı olmamak kaydıyla)

Önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.
  • Kadir Alkan kendisi icin fiyatlari bilen var mi acaba?

• merhabalar 4. levent çevrelerinde skin fade kesimi yapabilen berber tavsiyesinde bulunabilecek var mı ?
  • 20 ye berber kalmamış çapa da vay arkadaş

• Bu konuyu güncellemek gerek.Var mıdır yüze ve kafa yapısına uygun,memnun kaldığınız bir yer?
  • 100-130 TL civarı Kağıthane, Levent veya çevresindeki bölgelerde tavsiye edebileceğiniz bu işi bilen kaliteli bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 5 Haziran 2020; 21:25:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.