Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cometofathers

Bugün Ali Gür Olivium şubesinde uzun süre çalıştıktan sonra ayrılmış ve kendi berber dükkanını açmış olan Emre Demir'de saçımı kestirdim. Ali Gür'de çalışmış olmasi iyi bir referans oldu.

Saç konusunda takıntılı biriyimdir. Berberleri kolay kolay beğenmem. Memnun kaldım tavsiye ederim. Gayet güzel kesiyor, kibar nazik bir insan. Hiç model bahsetmeden yüz tipime göre yakışacak bir model yap dedim, yaptı.

Lokasyon bakımından iyi bir yere sahip olmasa da "siz arayın ben sizin yaniniza geleyim" diyor.

Iç dizayni çok lüks değil. Sıradan bir berber görünümü var fakat bu bence çok önemli değil. Önemli olan kesimi ve guzel kesiyor gerçekten

Uygun fiyatlı iyi bir berber arayanlara tavsiye edilir

25-30 TL
    +90 532 425 3386
    Adres: Okmeydanı talatpaşa mah. keskingil cad. Kuşhane sk. No 3 ahmet hatipoğlu camii yanı. Metrobüs durağına 5 dakika yürüme mesafesinde.

hocam hala oraya mı gidiyorsunuz? Berberin ismi nedir?

• Arkadaşlar Mecidiyeköy de tavsiye edebileceğiniz bir mekân var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balabanraca kullanıcısına yanıt
    Saç kesim ucreti ne kadar acaba ?

• Konuyu güncellemek adına İstanbul/Beyoğlu tarafında hem uygun hemde güzel bir kuaför var mı yüz hattına göre saç ve sakal modeli yapabilecek ? Mahalle berberlerine gitmekten doğru düzgün bir şekil almıyor saçlarım.
  • Beylikdüzünde tavsiye edebilceğiniz güzel bir kuaför var mı arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ümraniyedeyseniz sonduraktaki çarşı akademi kuaförden başkasına gitmeyin

• Bu konuda erkekler olarak sıkıntıdayız kadınların işi daha basit çünkü kesimden anlaması lazım.

Biz erkek kuaförlerinde eline makası alan ben ustayım diyor gidiyorsun eşek traşı yapıyorlar.

Çok lükse gitmeyin öyle +100 TL den bahsediyorum çünkü bunun ucu yok +500 bile alan vardır semt berberinden 2 kat ver kendi istediğin modeli en ince ayrıntıya kadar anlat ya da benim yüz ve kafa şeklime göre stil belirle de yaparlar güzel bir şey.

Semt berberleri 15-20 TL alıyor tamam kazansınlar bunlar ufak rakamlarda işini düzgün yap bari adam kesmekten gram anlamıyor.

Edit:Bugün bende semt berberine gittim adam işini bilen biri tam dediğim gibi kesti böyle berberlerde var hakkını yemeyelim önceki gittiklerimün belki 10 u gram anlamıyor.

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    5 yilda o kadar berber degistim beylikduzunde.son 1 yildir ayni adama tiras oluyorum cok iyi.

3k metin kuafor Hakan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

5 yilda o kadar berber degistim beylikduzunde.son 1 yildir ayni adama tiras oluyorum cok iyi.

3k metin kuafor Hakan.

Ücreti nedir dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: cometofathers

Bugün Ali Gür Olivium şubesinde uzun süre çalıştıktan sonra ayrılmış ve kendi berber dükkanını açmış olan Emre Demir'de saçımı kestirdim. Ali Gür'de çalışmış olmasi iyi bir referans oldu.

Saç konusunda takıntılı biriyimdir. Berberleri kolay kolay beğenmem. Memnun kaldım tavsiye ederim. Gayet güzel kesiyor, kibar nazik bir insan. Hiç model bahsetmeden yüz tipime göre yakışacak bir model yap dedim, yaptı.

Lokasyon bakımından iyi bir yere sahip olmasa da "siz arayın ben sizin yaniniza geleyim" diyor.

Iç dizayni çok lüks değil. Sıradan bir berber görünümü var fakat bu bence çok önemli değil. Önemli olan kesimi ve guzel kesiyor gerçekten

Uygun fiyatlı iyi bir berber arayanlara tavsiye edilir

25-30 TL
    +90 532 425 3386
    Adres: Okmeydanı talatpaşa mah. keskingil cad. Kuşhane sk. No 3 ahmet hatipoğlu camii yanı. Metrobüs durağına 5 dakika yürüme mesafesinde.

Emre bey bir süredir istanbul'da değildi. Ben de kendisiyle zamanında bu mesaj aracılığı ile tanışmıştım. Kendisi şuanda şişlide bir kuaförde çalışıyor. Özellikle adresi ve numarası değiştiği için iletişimi kopan arkadaşlar vardır. Kendisi oldukça titiz çalışan işini ciddiye alan bir kuaför. Asla siz nasıl anlatırsanız anlatın kafasına nasıl eserse kesen biri değil.

Şuanki adresi:

Şişli 19 mayıs mah. Mehmetçik caddesi no:100 cend kuaför

Tel: 0553 173 37 34

• Arkadaslar Bağcılar ve yakınlarında uzun dalgalı saça istediğim sekli verebilecek kuaför var mi acaba bildiginiz. Bakırköy ve yakınları da olur. Max 60 lira verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

3k metin kuafor Hakan.

Nerede bu kuaför

• Var mı iyi bir kuaför keşfeden...

İyi kuaförden kastım yüz tipine göre bir şeyler yapabilecek birileri, yani bir kere güzel bir model yaptırdıktan sonra zaten kuaföre gider abi bu şekilde yap derim yapar..
  • deepcut kuaför. bilen bilir.
  • Arkadaşlar Üsküdar'da var mı kaliteli 20 lira civarı saçı kesen bir berber?
  • Arkadaşlar bana berber önerebilir misiniz ? Tipime baksın, kafa yapıma baksın ona göre model önerip kesebilecek bir yer biliyor musunuz ? Özellikle uzun saç kesebilen birileri olursa daha iyi olur.

• bende ariyorum ama bir turlu cikmadi. Iyidir diye adem terziye randevu alip gitmistim. etilerdeki unlulerin berberi. sacimi sana birakiyorum dedim. kaldirdi saci ibik gibi oldu. kimsede begenmedi. ama o gunun parasiyla acayip gecirmisti. muhtdmelen su anda 300 tl asagi degildir. pahali diyip sakin iyi yapar dusuncesinde olmayin.

• Ben kadir alkana gidiyorum gayet iyi öneririm bahcelievler ağaoglu my city binasının içinde yeri

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Arkadaşlar kenan çabuk a giden var mı ücret bilgisi paylaşabilir misiniz?
    +1 acil

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Ben kadir alkana gidiyorum gayet iyi öneririm bahcelievler ağaoglu my city binasının içinde yeri
    Bende gittim kendisine iyiydi gerçekten. Ama istediği para çok her seferinde gidilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.