Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliturkay

arkadaşlar pendik civarında
    KAFASI ÇALIŞAN , SANATÇI RUHLU
    UZUN DALGALI SAÇA şekil verebilecek iyi kuaför önerisi bekliyorum

bir tane işini doğru dürüst hakkıyla yapan berber bulabilsem 2 kat ücret ödeyeceğim...

Kartalda var,tavsiye ederim.

24] Makkas - Meşeli Ayazma Caddesi üstü/Kartal - 20 TL (-apu-)
  • Hala berber arayanlar varsa emre demiri tavsiye ederim 1 yıl önce burda konudan bulup gitmiştim ilk kestirdiğimden sonra ilk defa çevremden saçımla ilgili bu kadar çok olumlu yorum aldım
    ordan sonrada başka yere gidemedim 1 yıldırda kendisine gidiyorum yeni yere taşıdı mekanı, yeni yer aksaray tramvayın orda mirilayon otel diye bir yerde ulaşımıda gayet rahat fiyatıda makul kesime önem verenler deneyebilir

Kemalpaşa Mah /Gençtürktürk Cad / Yeşiltulumba Sk Adresi no:36 Lalelide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garlinger -- 18 Kasım 2015; 1:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

Hala berber arayanlar varsa emre demiri tavsiye ederim 1 yıl önce burda konudan bulup gitmiştim ilk kestirdiğimden sonra ilk defa çevremden saçımla ilgili bu kadar çok olumlu yorum aldım
    ordan sonrada başka yere gidemedim 1 yıldırda kendisine gidiyorum yeni yere taşıdı mekanı, yeni yer aksaray tramvayın orda mirilayon otel diye bir yerde ulaşımıda gayet rahat fiyatıda makul kesime önem verenler deneyebilir

nedir fiyatları hocam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisileryapmakisteyen

quote:

Hala berber arayanlar varsa emre demiri tavsiye ederim 1 yıl önce burda konudan bulup gitmiştim ilk kestirdiğimden sonra ilk defa çevremden saçımla ilgili bu kadar çok olumlu yorum aldım

nedir fiyatları hocam??

25-30 civarı hocam arayın forumdan arıyorum diyin bir kıyak yapar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bisileryapmakisteyen

quote:

nedir fiyatları hocam??

25-30 civarı hocam arayın forumdan arıyorum diyin bir kıyak yapar

Saol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cometofathers

Üsküdar BerAber Kuaför

Uzman.tv 'de görüp denemek saçımı kestirmek için gittiğim berberdir. Halid Bey uzman tv de saç, sakal konularında videoları olan biri. İncelemek için:http://www.uzmantv.com/uzman/erkek-kuaforu-coskun-halid-kara

Saç sakal kesimine toplam 50 lira verdim. Ama sanırım bu bana özel bir fiyat yoksa fiyat listesine göre Saç: 50, Sakal: 15 . Ama ufak tefek sakal düzenlemelerinden ücret alacağını sanmıyorum.

Yüz tipinize uygun saç kesimi yapabilen biri. Ama bu kesim klasikleşmiş basit sebeplerden değil gerçekten yüzünüzün ve vücudunuzun fizyolojik yapısına göre yapıyor bunun sebeplerini de açıklayabiliyor.

Kendisi de iyi bir insan. Tavsiye ederim, memnun kaldım. Deneyimleyebilirsiniz.

Fiyat: 50 TL
    Yer: Üsküdar Yedi Güzel Adam Kütüphanesi Karşısı

Saçları uzattığım için kestirmeyi düşünmüyorum fakat doğru düzgün nasıl şekil verebileceğimi kestiremiyorum yanlar biraz açık, saç uzun olunca da baya bir açık gibi gözüküyor, Bu konuda nasıl bir ücret karşılığı yardımcı olabilir.

• arkadaşlar bu kartaldaki makkas kuaföre gitmek istiyorum ama güncel fiyatını bilen var mı? bide randevu falan almamız gerekiyo mu gerekiyosa numarası nedir :) saçımı şu şekle sokmak istiyorum sizce yapabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba, arkadaşlar konu oldukça hareketsiz kalmış.
    konuya hareketlilik gelmesi adına yeni deneyimlediğim bir kuaförü tanıtmak istiyorum.
    ama daha önce yazdığım bazı şeylerin üzerinden geçmek istiyorum.

saç kesiminin insanı değiştirdiğini düşünüyorum. bu yüzden iyi bir saç kesimi her şeydir !

benim için saç kestirmek keyif iş'i. saç kestirirken dahi kendimi iyi ve özel hissetmeliyim.

daha önce de yazmıştım iyi bir saç kesimi, insanı genç, yaşlı, olgun, dinç, bitkin, yakışıklı, enerjik vb. şekillere sokabilir.

saç kesimi fiyatı için herkesin bir "psikolojik üst sınırı" olduğunu düşünüyorum. kuaför seçimlerimizde buna göre şekilleniyor. saç kesimi konusunda üst limitinizi, gideceğiniz yerin nasıl bir yer olması gerektiğini belirlemeniz çok önemli.

şimdiye kadar gittiğim ve deneyimlediğim tüm kuaförleri sizlerle paylaştım.

uzak mesafeden kaynaklı ulaşım masrafları "benzin, hgs" dahil ekonomik anlamda yukarıda bahsettiğim saç kesimi için belirlediğim kişisel psikolojik üst sınırımı geçtiğim için oturduğum muhitte kuaför arayışına girdim. daha önce bir arkadaşımın bahsettiği kuaförü yakınımda bulunca randevu alıp saçlarımı kestirmeye gittim.

ck "cavide karakülah" hair design / kuaför tolga - bahçeşehir akbatı avm / Tel 02127774545

ck hair design, bahçeşehir akbatı avm'nin içinde yer alıyor. akbatı avm'nin ücretsiz müşteri servislerini ve ücretsiz otoparkını kullanabiliyorsunuz. saç kesimi 50 tl.

saçınızı kesen kuaförle aranızdaki iletişim, istediğiniz saç kesimi ve kuaförün önerileri ortak bir noktada buluşunca memnuniyet sağlayıcı oluyor.

ck hair design tolga bey işinde sanatsal anlamda başarılı.
    yüz tipinize uygun istediğiniz saç kesimi konusunda öneriler alabileceğiniz, istediğiniz saç kesimini size uygulayabilecek, memnun kalacağınızı düşündüğüm bir kuaför.

bahçeşehir ve ıspartakule de iyi bir kuaför arayışı içinde olanlara önerimdir.

merhaba,

"zor" yapılı bir saçım var, ince telli çabuk dağılabilen ve hafif yanlardan açık

bunu söylememin nedeni işinde ehli olan birisini aradığımdan

bugüne kadar istanbulda denediğiniz, "evet bu adam işi biliyor ve güleryüzlü" dediğiniz kuaförler hangileridir

• Pendik Cinardere mahallesi berberi - Berber Murat sac sakal yikama 15 tl bi de yaninda fatih var. Karslı. Ona kestirmeyin

• bağcılar
    berber dızo
    5 tl aynı stil kesim
  • Üşenmeden yazmış ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce
    merhaba,

"zor" yapılı bir saçım var, ince telli çabuk dağılabilen ve hafif yanlardan açık

bunu söylememin nedeni işinde ehli olan birisini aradığımdan

bugüne kadar istanbulda denediğiniz, "evet bu adam işi biliyor ve güleryüzlü" dediğiniz kuaförler hangileridir

merhaba, size özelden mesaj attım.
    profilinizde yazan muhite de yakın olan "şekil şemal / ümit abi'yi" naçizane tavsiye edebilirim.
    yanlardan açık olan saç yapınız için, uygun bir kesim yapabileceğini düşünüyorum.
    ümit abi güler yüzlü ve cana yakın biridir. ayrıca aradığınız gibi işinin ehlidir. memnun kalacağınızı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 25 Aralık 2015; 0:27:32 >
  • Herkese Merhaba,

Formu baştan sona okudum gerçekten cok güzel tavsiyeler bulunmakta. Yaptıgım tüm araştırmalardan sonra 2 hafta önce Türkiyenin en iyi erkek kuaförü dedikleri Ersin Seçilmişe gitmeye karar verdim.

www.ersinsecilmis.com

Saç Kesimi 80 TL. Randevulu çalışmaktadır.Pazartesi günleri izinli. Birçok yarışmada birinci gelip ödül almasına ragmen gerçekten cok mütevazi birisi. Salonu tamamen butik hizmet vermektedir. Diğer isimli kuaförler gibi kalabalık calışanı olan bir ortam yoktur.Sac kesimini sadece kendisi yapıyor.

Saç kesimine gelince kafanızda hangi model var ise kendisine iyi bir tarif yada bir resim göstermeniz yeterli olacaktır. Gerisini Ersine bırakın...

• arkdaşlar Anadolu yakasında mümkünse ümraniye-üsküdar-çekmeköy-kavacık tarafında max 30 tl ye sağlam berber var mı ?
  • Arkadaşlar parası önemli değil bana kıvırcık saç hatta biraz afro istanbulda bildiğiniz en iyi kuaför? bu zamana kadar ademterziye gidiyodum fakat son kesimden sora değiştirme kararı aldım öneriniz neresi?
  • Merhaba,

Size 2 önerim olacak her 2 yaka içinde.

Avrupa Yakası = Ersin Seçilmiş ( www.ersinsecilmis.com )

Anadolu Yakası = Kenan Çabuk (http://kenancabuk.com/ )

Bu 2 berberde gerçekten en iyileri. Mutlaka memnun kalacaksın. Foursqare sitesinden her ikisi için yapılan yorumları da okuyunuz lütfen.
  • merhabalar, bende sekil semalin furyasina katilmis arkadaslardan biri olarak bekledigimden daha guzel bir etki yakaladigim icin yazmak istedim gercekten Umit abi soyle iyi boyle iyi diye yazmama gerek yok sanirim samimiyeti ve isini ne kadar bildigini yukardaki bircok yorumdan okuyabilirsiniz :)

ben sagolsun kendisinin fotografladigi oncesi-sonrasi calismami paylasmak istedim, fotograflar uzerinde sadece biraz karanlik oldugunu dusundugum icin cok ufak bir lightness level oynamasi gerceklestirdim ki o da sacin kivrimlari belli olabilsin diye.

daha onceki son 3 kesimimde yan taraflarin tamamen alinmasi, ust tarafta ise sag veya sol farketmez bir yone dogru tarayabilecegim bir sac istemistim ve her seferinde kabaran bir sac ile sonuclandi bu istegim ama fotograflarda umit abinin kesimi gercekten kafa yapimi ne kadar iyi cozdugunu gosteriyor :) saclarimin yanlarinin ve arkasinin gorunumunden cok cok memnun kaldim

haliyle istediginiz olup, mutlu olunca 60 tl gercekten uygun bir rakam oluyor. benim icin onemli bir kriter de benim patronun(sevgili) begenmesi idi, ondan gecer not aldigimiza gore dagilabiliriz :) herkese iyi gunler

• Konuyu Beylikdüzü için uplayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Atasehir mos 120tl kesim
    Buyaka avm mister cuts 60tl kesim
    Yikama fon sakal vs yaptirinca artiyo

Ataşehir mos nasıl parasına deyiyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Alkan derim SultanAhmette yine forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim gerçekten süper. adam milli takımda :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.