Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük çamlıca salon sezgin saç 20 sakal 10 komple 30 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üsküdar- koşuyolu- kadıköy taraflarında max 30-40 tl arası önerebileceğiniz bir yer varmıdır arkadaşlar ? (:

• Cevahir avm
    Mehmet tatlı ya giden var mı?

• Beyler kartal kadıköy arası tavsiye edebileceğiniz bir kuaför var mı ?

Fiyat max. 50 TL

• 212 deki nasıl beyler

• Bende yıllardır saç tıraşı mağdurlarındanım.belirli bir saç şeklim ve saç kesimim yok.internette gezerken burdaki konuyu gördüm ve bunu paylaşan arkadasa Teşekkürler.burdaki tavsiyeler üzerine iki berabere gitmeye karar verdim.biri şekil semal diğeri fiorio.ümit bey ile konuştuk fiyati 60tl yapmış gidip göreceğiz haftaya.umarım beğendiğim bir tıraş olur.

• up

• Evet beyler ilgilenenler için söylüyorum bugün şekil semal ümit abi ye gittim.önce ortam gayet güzel sakin içeriye girince sakinleştirici vermişler gibi rahatlıyor insan :)önce tanıştık sonra oturdum sıra beklemeden özellikle.kafa yapıma uygun trası yaptı öyle değişik altın makas falan beklemeyin adam traşı kafa yapına göre yapıyor diğer berberler gibi badozlama dalmıyor.gerçekten saçtan ve tıraştan anladğini anlıyorsunuz fiyati biraz uçuk olabilir ama otelin içinde olduğu için kira vs çok fazla değil. erkek'sen gidersin :))

• Bizim Erdoğan Abi.
  • Salon Nişantaş diye butik fazla büyük olmayan güzel bir berber var. İnstagramdan salonnisantas diye aratabilirsiniz. İsteyipte kestiremiyorum diyeceğiniz saç yoktur.

Saç kesim 45 tl

• Ersin Seçilmiş için fiyat bilgisi var mı?
  • Pendikte iyi kuaför var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Pendikte iyi kuaför var mı?

Pendikte bilmiyorum ama kartaldaki bu yeri mutlaka denemelisin.

24] Makkas - Meşeli Ayazma Caddesi üstü/Kartal - 20 TL (-apu-)
  • Mecidiyeköy de side berbere gidiyorum. 25 tl, kesimden memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Pendikte iyi kuaför var mı?

Pendikte bilmiyorum ama kartaldaki bu yeri mutlaka denemelisin.

24] Makkas - Meşeli Ayazma Caddesi üstü/Kartal - 20 TL (-apu-)

Stada yakin burasi sanirim mutlaka deneyecegim. Öneriniz var mi?

• stada gelmeden bir alt geçit var,oradan geçtikten sonra sağ taraftaki yokuştan 200 metre sonra sağınızda kalıyor.
  • Bu konu çok uzamış nokta koymak gerekir uzun uzun yazıcam anlatıcam
    Öncelikle saç her erkek için önemlidir ama bu saç meselesi bende takıntı haline gelmişti takii Ümit abiye gittiğim zamana kadar (Şekil Şemal)
    Geçelim konumuza bi önceki kuaförümden memnum değildim ve değiştirme kararı aldım internette araştırırken bu konuya denk geldim ve 2-3 yorumda Şekil Şemal'den bahsedilmiş bi araştırdım instagram hesabı olsun Facebook hesabı olsun detaylı inceledim yorumları felan okudum gidenler hep memnum kalmış perşembe günü arayıp randevu aldım bugünde saat 2 gibi traş oldum ben 30 dakika erken gittim mekan sade ve çok şık dizayn edilmiş bi mekan seçtikleri müzikler insanı rahatlatıyor neyse Derya abla karşıladı beni çok güzel bi hanımefendiydi çok sıcakkanlı bi şekilde çay ikram ettiler rahatça sigaramı içtim traştan önce Ümit abiyle muhabbet ettik kısaca şunu belirtiyim pamuk gibi bi insan sanki Ümit abiyi 40 yıldır tanıyormuşum gibi hissettim buda traşa pozitif yansıdı saçımda rahatsız olduğum konuları belirttim öyle güzel bi muhabbetten sonra traşa geçtik ben hiçbişey demedim Ümit abi yakışanı yaptı çokta memnunum aklınızda soru işareti oluşturan bi konuya geliyim
    Fiyat, Fiyatı:60 TL değer mi? DEĞER en azından bana göre ben saçıma önem veren biriyim o yüzden pek takılmadım bu fiyata zaten güzel bi saç istiyosan o parayı gözden çıkartıcaksın
    Veremem diyorsanda bu konudan çık😄
    Bi özelliği daha var Ümit abinin yaşı,yaşını sorduğumda bana 43 dedi ( hala inanamıyorum ya 😄) eğer giderseniz sizde bana hak vericeksiniz ve bu adam işini severek yapıyor müşterinin saçıyla çok ilgileniyor öyle baştan savma iş yapmıyor
    O çok duyduğunuz isimler yani Adem Terzi,Şükrü Dudu,Özcan Tekcan boş işler daha uyguna Ümit abi yapıyor boşuna 150-200 TL vermenize gerek yok bu adamlara aynı kalitede 60 TL'ye Ümit abi yapıyor
    Bide dikkatimi çeken bi detay daha "Sloganlar" yahu müthiş 😄
    Adam bi kere özenti değil sloganlardan bi kaçıda şöyle "Erkeksen Gelirsin" "Fazla Uzatma Gel" "Bir avuç sakal" sloganları bile oraya gitmenize bi sebep
    Yani kısaca kalite ucuza...
    Kendilerine ulaşmak için facebook twitter instagram ve websiteleri var "Şekil Şemal" diye aratırsanız bulursunuz mekanda Cevahir otelin içinde
    Diceklerim bu kadar bu konuyu açan kişiyede teşekkür etmek istiyorum sayenizde Ümit abi gibi bi insanla tanıştım😄
    İyi günler

• Bağcılar'dan kimse yok mu listede

• Beylikdüzünde 3K Metin Şahin'e giden var mı ?
  • Arkadaslar güncel max 30tl guzelcene sac kesimi yapan yer yok mu istanbulda avrupada ya da uskudar sahil kadikoy sahile yakin yerlerde ??? Bi yardım ediverin

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.