Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu sayesinde bulduğum kuaföre hala gidiyorum ( [24] Makkas - Meşeli Ayazma Caddesi üstü/Kartal - 20 TL ) Gerçekten çok memnunum,herşeyiyle güzel ve makul bir mekan.

Bir ara şekil şemali denemek istiyorum ama şu sıra oralara yolum düşmedi,belki ilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Etilerde bir yer vardı ismini unuttum çoğu ünlü gidiyordu. Çağatay Ulusoy falan neydi ismi

Biraz geç olacak ama. Şükrü Dudu. Terakki Eğitim kurumlarını geçince hemen.

Yoğun günler için mutlaka randevu almanız gerekiyor. Sabah erken saatlerde her zaman yoğun. Çok memnunum kesiminden.

Şükrü Dudu müsait ise ona kestiriyorum yoksa Mustafa beyi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat farketmeksizin adam akilli undercut kesim kesebilen bi kuafor tavsiye eder misiniz kadikoy civarinda

• quote:

Etilerde bir yer vardı ismini unuttum çoğu ünlü gidiyordu. Çağatay Ulusoy falan neydi ismi

sükrü dudu hocam o
  • Arkadaslar fiyatlarida yazabilirmisiniz.

• esenyurt avcılar beylikdüzü civarı tavsiye alabilirmiyim arkadaşlar.bahçeşehirdeyim eline makası alan berber olmuş 30 liradan aşagı alan yok ama varoş berberi
  • Kozyatağı inönü cd yakınında ara sokakta 3 tane yanyana kuaför var. Ortadakine gittim 19 yaşında genç bi arkadaş kesti saçlarımı. Mükemmeldi. Salonda gayet nezih. vmax gibi bişeydi ismi tam emin değilim. Tavsiye ederim. Şekil şemalede gittim orasıda iyiydi ama bu çocuk çok daha iyi bence.
    40 tl verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meert.

quote:

Biraz geç olacak ama. Şükrü Dudu. Terakki Eğitim kurumlarını geçince hemen.

Yoğun günler için mutlaka randevu almanız gerekiyor. Sabah erken saatlerde her zaman yoğun. Çok memnunum kesiminden.

Şükrü Dudu müsait ise ona kestiriyorum yoksa Mustafa beyi öneririm.

şükrü duduya gitmeyin arkadaşlar . çok kibirli bir adam . özellikle yanında selim diye biri çalışıyor . adamlar kendini insan üstü varlık olarak görüyor olmalı . egolu halleri biraz soğuttu beni.

• olivium ali gür kapandı bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

arkadaşlar yeni kuaför deneyimlerinizi paylaşırsanız okumak isteriz.

Sen iyi biliyosun gibi ben her zaman pisman oldum sacimi keserken sacimda kabarik oldugu icin cok uzatamiyorum savas aksu iyi mi yoksa daha iyi bi yer var mi fiyati sa 50yi gecmesse sorun yok

• kohregaberat kullanıcısına yanıt
    selam, savaş aksu kuaföre hiç gitmedim. bu yüzden yorum yapamayacağım.
    benim halihazırda 2013'ten bu yana gittiğim kuaför salonu belli. "şekil şemal" isterseniz bir de orayı deneyin. 60tl.
    hep söylüyorum herkesin saç kestirmek için bir psikolojik üst sınırı vardır. buna göre tercih yapmalı herkes.

saç kesiminin insanı değiştirdiğini düşünüyorum. bu yüzden iyi bir saç kesimi herşeydir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 11 Haziran 2015; 0:40:51 >
  • Üsküdar BerAber Kuaför

Uzman.tv 'de görüp denemek saçımı kestirmek için gittiğim berberdir. Halid Bey uzman tv de saç, sakal konularında videoları olan biri. İncelemek için:http://www.uzmantv.com/uzman/erkek-kuaforu-coskun-halid-kara

Saç sakal kesimine toplam 50 lira verdim. Ama sanırım bu bana özel bir fiyat yoksa fiyat listesine göre Saç: 50, Sakal: 15 . Ama ufak tefek sakal düzenlemelerinden ücret alacağını sanmıyorum.

Yüz tipinize uygun saç kesimi yapabilen biri. Ama bu kesim klasikleşmiş basit sebeplerden değil gerçekten yüzünüzün ve vücudunuzun fizyolojik yapısına göre yapıyor bunun sebeplerini de açıklayabiliyor.

Kendisi de iyi bir insan. Tavsiye ederim, memnun kaldım. Deneyimleyebilirsiniz.

Fiyat: 50 TL
    Yer: Üsküdar Yedi Güzel Adam Kütüphanesi Karşısı

• Bizim burada Ferhat abi var çok iyidir kendisi. Fakat çok sık yer değiştiriyor. Bir de çalıştığı yere de her zaman gitmiyor müşterisi olduğu zaman belirli saatler de gidiyor. Rahat bir adam. Sohbeti iyi. Yüz tipine uygun. Saç uzatmakta kararlı olan beni kararımdan iki kez vaz geçirmiş birisi. İlki 3 ay önce ikincisi bugün. Zeytinburnu/İstanbulda. Şu anda Zeytinburnu Fatma süslügil ilkokulunun karşısındaki sokaktan aşağı inerken bir yerde. Murat kuafördü sanki yerin adı.

*Not:Kuzenim 5 yıldır filan gidiyor ben yeni başladım ama gayet iyi. Dediğim yere gidip Ferhat abiden başkasına saçınızı kestirirseniz iyi sonuç almayabilirsiniz.

Edit:Fiyat: Sadece saç kesim 20 tl ekstraları bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UGzeg -- 12 Haziran 2015; 0:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Bu berbere bi şans verelim. Yalnız Emre diyorsun atıyorum oraya gidince 2-3 kişi oluyor, Kimin keseceği de önemli. Emre Demir değilmi.
    Birde metrobüsden tam olarak inince nasıl gidiliyor. Gitmeden Aramaya gerek varmı?

Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak ama memnun kaldınız mı berberden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellen Page

quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Bu berbere bi şans verelim. Yalnız Emre diyorsun atıyorum oraya gidince 2-3 kişi oluyor, Kimin keseceği de önemli. Emre Demir değilmi.
    Birde metrobüsden tam olarak inince nasıl gidiliyor. Gitmeden Aramaya gerek varmı?

Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak ama memnun kaldınız mı berberden ?

yok malesef gitmedim.
  • merhaba arkadaşlar tabi yaz gelince hortlamış gene konu herkese bi tavsiyem var bir kuaför olarak bi gittiğiniz kuaförde eğer saçınızı beğenmediyseniz ve saçınızı sürekli kesen biri yoksa o kestirdiğiniz insanı değiştirmeyin çünkü bi berber ilk kesiminde o saçta başarılı olacak diye bi konu yok ilk kesiminde harika yapması için o gün çok morel olarak yüksek saç tarzınıza alışkın ve sizin kafanızdakini berbere tamami ile yansıtmanız lazım buda genelde zor olduğu için ilk saçınızı tanır iki ve 3 ten sonra size uygun bi kesim oturtur ama ilk kesimde bişey beklemeyin ikincisi belki ama üçten sonra iyi bi kesim yapacağını garanti ederim püf nokta berberinizi ilk kesimde tanıyın ikinci saç kesiminde muhabbeti başlatıp bi önceki kesimi sen yapmıştın iyiydi ama... diye devam edin o zaten size yardımcı olmaya çalışacaktır ve gençbirine traş olmaya çalışın eskiler yani orta yaşlılar pek çeviremez traşı en büyük sorunumuz ilk kesim beğenilmedi diye başka birine kestirmektir farklı eller her zaman daha beter eder saçı gittiğiniz mekanın ilgisini hizmetini temizliğini beğendiyseniz kesimini ilk defada beğenmesenizde olur ikinci üçüncüye göre yargılayın her zaman daha iyi bi sonuç alacağınıza eminim 10 senedir bu işi yapıyorum örnek verecek olursam bana ince ve yumuşak yapılı bi saç gelsin ilk kesimde beğenir ama düz ve kabarık bi saç gelsin istediği gibi sonuç alamayabiliriz çünkü her saç yapısı farklıdır ben bi arkadaşınızın modelini çok iyi yaparım ama size o modeli ilk kesimde beğendiremeyebilirim ama ikincisinde tecrübe edindiğim için aynı kesim hatalarını yapmadan daha güzel bi model çıkartabilirim saçta hata göremeyebilirsiniz ama yapılan hatalardan dolayı modeller kaçıyo ilk kesimlerde unutmayın biraz uzattım ama sizin bilginize okuduysanız teşekkür ederim iyi günler dilerim saygılarımla

• Isbara ALP kullanıcısına yanıt
    Cem Abi ile Aytekin Abi bakıyor oraya. Benim saçları Cem Abi keser. Gerçekten çok kaliteli bir yerdir, tavsiye ederim

Aytekin Abiyi son gördüğümde bir yarışmada derece yaptığını söylüyordu

Edit: Müjdat Gezen'in ikizini görürseniz o Aytekin Abidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 2 Temmuz 2015; 15:58:13 >
  • redbull321 R kullanıcısına yanıt
    Herkesin saçı farkli eyvallahta iyi bir kuafor zaten ince sacida kabarik saçıda tanır,kişinkini tanimasada saç sonuçta az çok tanimlar,ve kesimini yapar.Sacim uzundu düzleştirici kullanip kuaföre gittim dümduzdu yabi sacim,adam anlamadi duzlestirici kullablndigimi,ben ilk görüşte anlarim mesela,ara makas atmayi bilmeyenimi dersin,kuaförde daldasak muhabbeti yapanimi dersin hepsi var.İşini hakederek yapana lafimiz yok zaten.Biraz paraya kiyip iyi bi yerde traş olmakta fayda var.

• Mahalle berberi koy tası kes

• Esenkent -Formen kuaför(Sun flower alisveris merkezinin biraz gerisinde)..özellikle Murat 'ı sorun ve ona tras olun!..memnun kalacaginizi dusunuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.